Dodaj do ulubionych

a jutro znowu piatek

01.06.10, 19:38
konspiracyjnie zwany sroda smile

alleluja i do przodu
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 19:46

U mnie jutro niedziela, a pojutrze czwartek - i to pracujący, aha!
      Pożytek z tego taki, że pies z kulawą nogą nie powinien do nas zajrzeć big_grin
      • leziox Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 19:52
        Moze pies nie,ale wampir energetyczny,Krzysztof J. moze sie zjawic.Lub petent ze
        skarga na powyzszego np.
        • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:02

Oj tak, tak, to jest bardzo prawdopodobne big_grin
          Co prawda na razie wieści o wampirze energetycznym Krzysztofie J. brak, za to w
          jego miejsce mamy telefoniczno-pisemnego składacza raportów o prześladowaniach
          na sobie własnym smile
      • kitek1 Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 19:54
        albo cala procesja
        tych ze zlamanami sercami
        i bez funduszy
        o ktorych kiedys opowiadalas smile
        • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:04

Może i tak mogłoby być, ale słyszałeś, co narobiło PKP Intercity? Odwołali całą
          masę pociągów, reszcie pozmieniali rozkłady i trasy, i kto wie, gdzie się teraz
          wyląduje jadąc do Warszawy??
          • kitek1 Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:08
            oczywiscie
            ze Ci spokojnego sypania platkow zycze
            ale z mojej strony
            to prawie nic nie odwolali
            tylko troche trasy poskracali
            ale i tak do Warszawy dojada
            niestety
            • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:16

To przyjmiemy ich z honorami, a nawet udzielimy dyspensy smile
              • z_oddali Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:25
                Nie tylko piątek jutro, ba! zaczyna się długi weekend...
                Tyle wolnego, tyle możliwości...
                Tylko się zastrzelić!smile
                • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:54

Nooo, to może teraz zamiast w góry - gdzie indziej się wybierzesz? smile
              • kitek1 dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 20:37
                teraz zakumalem
                dlaczego jutro masz
                taka odlotowa niedziele smile

--https://twojezdjecie.pl/plikinew/6/1/611275417266.jpg
                "rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony"
                • debi_bebi Re: dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 20:53

Przy okazji poćwiczyłeś trochę umysłowość, co by za wcześnie w amnezję nie popadła.
                  Ja też swoją ćwiczę notorycznie, i raz wracam do domu Mostem Poniatowskiego, a
                  innym razem Ujazdowskimi i potem (koło Quchni) w dół do Agrykoli smile
                  • kitek1 wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 06:20
                    i nie moglem Quchni znalezc
                    moze za trzezwy bylem ?
                    • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 07:46

Może po prostu nie mogłeś zapanować nad umysłowością, tak Ci się myśli kociły? smile
                      • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 07:56
                        moze i klocily
                        a moze to byl jakis znak
                        bo poszedlem dalej
                        i bardzo sympatyczna knajpke pt. Belvedere odkrylem
                        wyjatkowo duzo kwiatkow tam maja smile
                        • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 08:00

Bo oni chyba dawną oranżerię zajęli. Ale ponoć drogo tam bardzo?
                          • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 08:07
                            tak sie troche czulem
                            jak w szklarni smile
                            • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 08:14

Za to widoki miałeś dookoła głowy smile
                              W takich przeszklonych przybytkach rozpasania powinni instalować krzesła
                              obrotowe, co by sobie można było patrzeć, gdzie się chce smile
                              • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 09:07
                                a wiesz
                                ze w jednym z tych drewnianych domkow
                                obok placowki niemieckiej
                                mieszkal Jonasz K. smile
                                • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 09:32

Masz na myśli tę drewniana kolonię domków po drugiej stronie Trasy Ł, patrząc od
                                  Łazienek?
                                  Bo jeśli tak, a nawet, jak nie, to ostatnio z TV dowiedziałam się, że to było
                                  osiedle tymczasowe dla pracowników Biura Odbudowy Stolicy smile
                                  • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 15:59
                                    tak
                                    dokladnie o te domki mi chodzilo
                                    przepraszam
                                    ze mnie tak nagle pzrerzucilo smile

pamietajcie o ogrodach

"rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony"
                                    • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 16:20

Nie ma za co przepraszać, nie wiedziałam nawet, że tam Kofta zamieszkiwał. No- a
                                      Osiecka na Saskiej Kępie, to mieli do siebie rzut beretem smile
                                      • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 19:54
                                        wlasnie wyczytalem ze jeszcze baska wrzesinska tam mieszkala
                                        "wlasnie leci kabarecik" smile
                                        • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 20:57
                                          Nie tylko Kabarecik, ale i pani Wąsowska - w Lalce. Doskonała rola smile
                                          • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 21:28
                                            dobra
                                            nie bede sie juz licytowal co jeszcze pamietam
                                            zajrzalem do wiki
                                            i najbardziejspodobalo mi sie
                                            ze przez trzy miesiace
                                            byla zona bogdana lazuki smile

"dzisiaj jutro zawsze

nie kojarzysz w jakim miejscu robili tego teledyska ?

rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony"
                                            • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 21:42

Miłość złe humory ma,
                                              więcej skradnie niż ci da,
                                              po co w piekle takim żyć (...)
                                              ?

Miłość
                                              złe humory ma
                                              • kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 22:17
                                                riposta za plenery z 1959 r. ?
                                                wiem Debi ze Ty 100 lat pozniej sie urodzilas !
                                                ale gdzie mogl byc taki socreal
                                                te schody i ten sufit
                                                nic nie kojarzysz ?
                                                • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 22:23

Mnie to przypomina Pałac imienia Dżej Bi Esa , skoro już looknęłam na poręcze smile
                                                  • kitek1 i tym konczymy, program dzisiejszy 02.06.10, 23:05
                                                    JWS smile

koniec programu
                                                  • debi_bebi Re: i tym konczymy, program dzisiejszy 03.06.10, 05:28

Na końcu zawsze HYMN nadawali smile
                                                  • kitek1 Re: i tym konczymy, program dzisiejszy 03.06.10, 06:44
                                                    pamietam
                                                    ale sam podklad puszczali
                                                    nie mieli jeszcze tak wybitnych wokalistow
                                                    jak gorniak
                                                    czy kaczynski
                                                  • debi_bebi Re: i tym konczymy, program dzisiejszy 03.06.10, 07:14

Teraz nawet podkładu nie ma, no i, kurde, dnia nie można zakończyć patriotycznie smile
                • leziox Re: dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 20:53
                  Zawsze dobrze wiedziec,ze to nie Stukasy.
                  • debi_bebi Re: dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 21:05

Tupolewy to też nie są, na szczęście smile
    • leziox Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 21:19
      To wtedy mialabys nadprogramowe wolne.A od nastepnego mca jeszcze wiecej,za
      olewanie pracy.
    • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 21:26

To będziemy solidarne na odległość, bo ja też w piątek pracuję smile
    • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 22:06

O, to może byś jeszcze Herminki i moją wziął? Skoro i tak masz się zamęczać.... wink
    • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 22:15

Mojego jest tylko 6 godzin, i niekoniecznie przez ten czas trzeba ciężko pracować smile
    • tropem_misia1 Re: a jutro znowu piatek 02.06.10, 05:30
      i to jest piękne ...
      już to czuję
      • leziox Re: a jutro znowu piatek 02.06.10, 21:05
        Odbiore komus prace na ochotnika,ceny umiarkowane.
    • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 16:21

Serio? Muszę ją koniecznie wyśledzić smile
    • debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 16:44

O rany, przy okazji zobaczyłam, że ul. Jazdów też taka rozczłonkowana, jak - nie
      przymierzając, Koszykowa smile
      Lubię te okolice, to taki sympatyczny skansen w środku miasta smile
    • debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 03.06.10, 06:26

O, i teraz to jest dosłownie tak, jak jest smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka