kitek1 01.06.10, 19:38 konspiracyjnie zwany sroda alleluja i do przodu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 19:46 U mnie jutro niedziela, a pojutrze czwartek - i to pracujący, aha! Pożytek z tego taki, że pies z kulawą nogą nie powinien do nas zajrzeć Odpowiedz Link
leziox Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 19:52 Moze pies nie,ale wampir energetyczny,Krzysztof J. moze sie zjawic.Lub petent ze skarga na powyzszego np. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:02 Oj tak, tak, to jest bardzo prawdopodobne Co prawda na razie wieści o wampirze energetycznym Krzysztofie J. brak, za to w jego miejsce mamy telefoniczno-pisemnego składacza raportów o prześladowaniach na sobie własnym Odpowiedz Link
kitek1 Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 19:54 albo cala procesja tych ze zlamanami sercami i bez funduszy o ktorych kiedys opowiadalas Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:04 Może i tak mogłoby być, ale słyszałeś, co narobiło PKP Intercity? Odwołali całą masę pociągów, reszcie pozmieniali rozkłady i trasy, i kto wie, gdzie się teraz wyląduje jadąc do Warszawy?? Odpowiedz Link
kitek1 Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:08 oczywiscie ze Ci spokojnego sypania platkow zycze ale z mojej strony to prawie nic nie odwolali tylko troche trasy poskracali ale i tak do Warszawy dojada niestety Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:16 To przyjmiemy ich z honorami, a nawet udzielimy dyspensy Odpowiedz Link
z_oddali Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:25 Nie tylko piątek jutro, ba! zaczyna się długi weekend... Tyle wolnego, tyle możliwości... Tylko się zastrzelić! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 20:54 Nooo, to może teraz zamiast w góry - gdzie indziej się wybierzesz? Odpowiedz Link
kitek1 dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 20:37 teraz zakumalem dlaczego jutro masz taka odlotowa niedziele -- "rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony" Odpowiedz Link
debi_bebi Re: dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 20:53 Przy okazji poćwiczyłeś trochę umysłowość, co by za wcześnie w amnezję nie popadła. Ja też swoją ćwiczę notorycznie, i raz wracam do domu Mostem Poniatowskiego, a innym razem Ujazdowskimi i potem (koło Quchni) w dół do Agrykoli Odpowiedz Link
kitek1 wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 06:20 i nie moglem Quchni znalezc moze za trzezwy bylem ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 07:46 Może po prostu nie mogłeś zapanować nad umysłowością, tak Ci się myśli kociły? Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 07:56 moze i klocily a moze to byl jakis znak bo poszedlem dalej i bardzo sympatyczna knajpke pt. Belvedere odkrylem wyjatkowo duzo kwiatkow tam maja Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 08:00 Bo oni chyba dawną oranżerię zajęli. Ale ponoć drogo tam bardzo? Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 08:07 tak sie troche czulem jak w szklarni Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 08:14 Za to widoki miałeś dookoła głowy W takich przeszklonych przybytkach rozpasania powinni instalować krzesła obrotowe, co by sobie można było patrzeć, gdzie się chce Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 09:07 a wiesz ze w jednym z tych drewnianych domkow obok placowki niemieckiej mieszkal Jonasz K. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 09:32 Masz na myśli tę drewniana kolonię domków po drugiej stronie Trasy Ł, patrząc od Łazienek? Bo jeśli tak, a nawet, jak nie, to ostatnio z TV dowiedziałam się, że to było osiedle tymczasowe dla pracowników Biura Odbudowy Stolicy Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 15:59 tak dokladnie o te domki mi chodzilo przepraszam ze mnie tak nagle pzrerzucilo pamietajcie o ogrodach "rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony" Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 16:20 Nie ma za co przepraszać, nie wiedziałam nawet, że tam Kofta zamieszkiwał. No- a Osiecka na Saskiej Kępie, to mieli do siebie rzut beretem Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 19:54 wlasnie wyczytalem ze jeszcze baska wrzesinska tam mieszkala "wlasnie leci kabarecik" Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 20:57 Nie tylko Kabarecik, ale i pani Wąsowska - w Lalce. Doskonała rola Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 21:28 dobra nie bede sie juz licytowal co jeszcze pamietam zajrzalem do wiki i najbardziejspodobalo mi sie ze przez trzy miesiace byla zona bogdana lazuki "dzisiaj jutro zawsze nie kojarzysz w jakim miejscu robili tego teledyska ? rzeczywiscie tak jak ksiezyc, ludzie znaja mnie tylko z jednej, jesiennej strony" Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 21:42 Miłość złe humory ma, więcej skradnie niż ci da, po co w piekle takim żyć (...) ? Miłość złe humory ma Odpowiedz Link
kitek1 Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 22:17 riposta za plenery z 1959 r. ? wiem Debi ze Ty 100 lat pozniej sie urodzilas ! ale gdzie mogl byc taki socreal te schody i ten sufit nic nie kojarzysz ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 22:23 Mnie to przypomina Pałac imienia Dżej Bi Esa , skoro już looknęłam na poręcze Odpowiedz Link
debi_bebi Re: i tym konczymy, program dzisiejszy 03.06.10, 05:28 Na końcu zawsze HYMN nadawali Odpowiedz Link
kitek1 Re: i tym konczymy, program dzisiejszy 03.06.10, 06:44 pamietam ale sam podklad puszczali nie mieli jeszcze tak wybitnych wokalistow jak gorniak czy kaczynski Odpowiedz Link
debi_bebi Re: i tym konczymy, program dzisiejszy 03.06.10, 07:14 Teraz nawet podkładu nie ma, no i, kurde, dnia nie można zakończyć patriotycznie Odpowiedz Link
leziox Re: dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 20:53 Zawsze dobrze wiedziec,ze to nie Stukasy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: dzieki Debi za kolejne nauki przedmalzenskie 01.06.10, 21:05 Tupolewy to też nie są, na szczęście Odpowiedz Link
leziox Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 21:19 To wtedy mialabys nadprogramowe wolne.A od nastepnego mca jeszcze wiecej,za olewanie pracy. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 21:26 To będziemy solidarne na odległość, bo ja też w piątek pracuję Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 22:06 O, to może byś jeszcze Herminki i moją wziął? Skoro i tak masz się zamęczać.... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 01.06.10, 22:15 Mojego jest tylko 6 godzin, i niekoniecznie przez ten czas trzeba ciężko pracować Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: a jutro znowu piatek 02.06.10, 05:30 i to jest piękne ... już to czuję Odpowiedz Link
leziox Re: a jutro znowu piatek 02.06.10, 21:05 Odbiore komus prace na ochotnika,ceny umiarkowane. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 16:21 Serio? Muszę ją koniecznie wyśledzić Odpowiedz Link
debi_bebi Re: wlasnie w marcu mnie tam amnezja dopadla 02.06.10, 16:44 O rany, przy okazji zobaczyłam, że ul. Jazdów też taka rozczłonkowana, jak - nie przymierzając, Koszykowa Lubię te okolice, to taki sympatyczny skansen w środku miasta Odpowiedz Link
debi_bebi Re: a jutro znowu piatek 03.06.10, 06:26 O, i teraz to jest dosłownie tak, jak jest Odpowiedz Link