tropem_misia1 07.06.10, 14:34 pomocy????? albo chce odchrząknąć z godnością? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 15:07 Czys ty zwariowala?Toz od samego patrzenia mozna dostac zapasci. Z rozkoszy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 23:12 leziox napisał: > Czys ty zwariowala?Toz od samego patrzenia mozna dostac zapasci. > Z rozkoszy. Nie zwariowałam.Ta odrobinę szaleństwa mam od urodzenia. Spodobało mnie się. lubię piękno w każdej postaci. Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 18:03 Niestety za dalekom,ale wierz mi Debusia,na pewno probowalbym ci pomoc Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 19:19 Fajne Tropciu, też taką mam reklamę. Ja znowu, dostałam propozycję zakupu kosmetyków Dove. Tak się wygląda jak się ich używa. Godne uwagi. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 23:10 milky_way_1 napisała: > Fajne Tropciu, też taką mam reklamę. > Ja znowu, dostałam propozycję zakupu kosmetyków Dove. > Tak się wygląda jak się ich używa. > Godne uwagi. > Używam czasem mydeł, dezodorantów i żeli pod prysznic tej firmy Kremów nie. Mam z tym ogromny problem z powodu suchej,bardzo suchej skóry. Kupiłam sobie ostatnio takie cós, cudo w aptece.Chyba działa Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 10:40 W aptece jest tego dużo. O buziaka i nie tylko trzeba dbać. Będziemy miały ciałko delikatne, pachnące i jędrne. Używam mydła w płynie, żelu pod prysznic, ale różnych firm, a reszty kosmetyków w domu to dostatek duży i zapchów wiele Nie mam suchej skóry, to nie mam problemów tego typu, ale mam delikatną, prze co inaczej trzeba postępować. Kremy ładniuśko pachną. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 19:30 A byłbyś w stanie znieść mojego dzisiejszego focha gigantycznych rozmiarów? Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 21:21 Debi,ja zniose kazdego focha,bylebym mial wystarczajaca ilosc piwa do kompletu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ktoś potrzebuje 07.06.10, 23:13 hermina26 napisała: > Ja bym w sumie sie nie obraziła jakby mnie taka dziewucha ratowała A jak ma sie gliglotki? Ona tak smerała palcami. Odpowiedz Link
voker Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 11:09 Dlaczego mam jakąś dziwną dziurę w forum... Teraz zniknęła, ale była przed chwilą... Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 11:55 Ktos strzelal.Teraz zaczal z kolei ktos podgladac.Pewnie detektyw Debi z kolezanka. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 12:49 Nikt Leziu, chiba, że ze śrutu. Zaraz będę miała dziurę w głowie jak tak dalej będą wiercić obok, ale nic to, mam sto myśli, kto to odgadnie co w nich siedzi, a co dziewczyny robią, jak mają z tego radość dla serduszka, to niech podglądają. Osobiście przenoszę się w swoje rejony myślowe, spokojniutkiego dnia życząc ze złocistym pychotnym napojem bogów. Pejzaż horyzontalny Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 13:49 Uwaga!! Patrzę!! Trochę kontroli wam nie zaszkodzi, Robaczki Kochane Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 14:16 To sie zachowuj i przestan mnie Tam ciagle obmacywac,Stewardessa... Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 14:30 Myslalem ze wszyscy juz wiedza,biorac od uwage twoja otwartosc mowienia o tych sprawach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 20:47 Jeśli myślicie, że nic z tego nie rozumiem, to jesteście w błędzie! Odpowiedz Link
leziox Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 20:49 Debi,gratulujemy ci uroczyscie zrozumienia pierwszego tekstu na forumie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ktoś potrzebuje 08.06.10, 20:57 Dzięki za komplement, Leziu - widzę, że całkiem przekonująco mi wychodzi blondynkowy kamuflaż Odpowiedz Link