Gość: Tania IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.06.05, 13:32 Kupiłam sobie beżowe klapki, ale mam problem. Mimo że są całe ze skóry przy chodzeniu ciamkają. Wygląda to kuriozalnie, idę a wkoło takie papuźne dźwięki. Co zrobić by zamilkły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jjj Re: Ciamkające buty IP: *.gronkowski.pl 03.06.05, 13:50 hi hiii, a moje sandaly popiskuja:) Na razie nie wymyslilam na nie sposobu, ale chetnie przeczytam, jesli jest jakis, bo trochr sie tego wstydze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Ciamkające buty 03.06.05, 14:21 ciamkaja chyba tylko nowe, potem już nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania Re: Ciamkające buty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.06.05, 15:46 Ciamkają bo stopa przykleja się do buta, a gdy się odrywa słychac właśnie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Ciamkające buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:14 Ja na to zawsze mowilam "pierdzace buty" :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tania Re: Ciamkające buty IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.06.05, 16:24 Pierdzące buty są gdy dźwięk jest po stąpnięciu:) takie pruuuf, a w moich jest przy oderwaniu stopy. To inny gatunek butów:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Ciamkające buty 03.06.05, 22:36 Popłakałam się ze śmiechu... Może się umówcie na spacer? Buty ciamkające, popiskujące i pierdzące? Dołącze w skrzypiących...wzbudzimy sensację! Odpowiedz Link Zgłoś
xoxo Re: Ciamkające buty 04.06.05, 00:32 To ja bym sie dolaczyla, ale juz wyrzucilam. Cos sie stalo w obcas i przy chodzeniu to tak glosno pykalo. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Ciamkające buty 04.06.05, 00:40 osyp sobie stopy talkiem, bedziesz miala na podeszwie fajna trakcje skutkiem czego buty straca dykcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasna_79 W obcasach są podobno jakieś sprężyny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:49 ...i gdy sprężyna siada, buty skrzypią. Wywalić albo naprawić - w Warszawie wymiana jednej sprężyny kosztuje ok. 50 zł, ja wywaliłam :) Co do ciamkania zgadzam się z zettrzy - trochę talku i po kłopocie :) Innych odgłosów dalibóg nie spotkałam... hihiihi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: W obcasach są podobno jakieś sprężyny... IP: *.crowley.pl 04.06.05, 17:14 Też mam takie, pierdzące czerowone zamszowe mokasyny. Do tego cholernie wygodne jak kapcie, tylko że ciamkają:D Odpowiedz Link Zgłoś