jootro2010 18.07.10, 17:36 ...Z wami,coście tacy jacyś...toż nie idziecie jeszcze do pracy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re:Pan Mietek 18.07.10, 18:50 Drogi Delkosiu może byś tak jeszcze "zaprjektował" każedemu kto tu pisze jakąś walutę. Ciekawe jakie osobliwści byś podklejał pod dane nicki Odpowiedz Link
delkos Re:Pan Mietek 18.07.10, 18:58 Jootro . Muszę mieć zdjęcia. to się robi bardzo łatwo na tym linku LINK NA KTÓRYM MOŻNA ROBIĆ PIENIĄDZE I INNE RZECZY LABORATORIUM W TYM LINKU, JESZCZE INNE RZECZY MOŻNA TU ROBIĆ A potem wystarczy wziąć na kompa i potem zaadresować. Do adresowania używam TINY-PIC najbardziej go lubię. TINY PIC, bardzo dobra rzecz, bo zdjęcia można samemu obrabiać, do małych rozmiarów, ale najlepszy jest rozmiar MEDIUM Odpowiedz Link
jootro2010 Re:Pan Mietek 18.07.10, 19:01 Eeee ... chodzi o nicki i to co ty jako mistrz byś podoklejał Ze zdjęcami to zbyt prosto by było Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To ja zagaje o czyms co lubię. 18.07.10, 18:19 ci co lubią filmy na pewno maja swoje ulubione sceny, u mnie często wiąże sie to z muzyką. a tu od 5.45 minuty , chyba z tęsknoty za wolnością. a to od 6 mninuty, jeden z moich ulubionych filmów, po którym zaczęła lubić Travoltę.(Wcześniej nie znosiłam. wystarczy!!!!!!!!!!!!!!!!Moge tak i moge............. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: To ja zagaje o czyms co lubię. 18.07.10, 18:52 Ooooo to ja poproszę o JESZCZE i o! Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: To ja zagaje o czyms co lubię. 18.07.10, 22:46 Też zwracam uwagę w flmach na muzykę, często ma duże znaczenie. Też lubię Travoltę, a ten film pamiętam. Piosenka z niego mnie urzekła Girl, youll be a woman soon . Jednym z moich ulubionych filmów jest Walk in the Clouds (Spacer w chmurach) Poproszę o więcej takich filmowych bestsellerów To ja znowu dziś zdjęcia robiłam. Czy robisz już zdjęcia żyjątek, o których pisałaś?Byłam na Górze Gradowej, to jedno z miejsc do miana: 7 cudów Trójmiasta. Fortyfikacje na Górze Gradowej. Gdańsk Odpowiedz Link
jootro2010 Re: To ja zagaje o czyms co lubię. 18.07.10, 22:54 Przepraszam Milki... bo już się zakręciłam, pytasz mnie czy Trpcię Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: To ja zagaje o czyms co lubię. 18.07.10, 23:27 Tropcię, ale to nic nie szkodzi i nie przepraszaj proszę Kiedyś rozmawiałyśmy o zdjęciach Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To ja zagaje o czyms co lubię. 19.07.10, 05:36 Nie robię...na razie. Zmęczona pracą i upałem. Na jesieni mojej ukochanej urlop biore to wtedy może spotkam na drodze jelonka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 18:23 No bo kurde! dziś jest pierwszy chłodniejszy dzień po tych upałach, w których trakcie nic mi się nie chciało robić w domu. No to teraz nadrabiam Odpowiedz Link
delkos Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 18:30 Ja też usiłuję nadgonić. Za chwilę krzesło mi w d... wejdzie... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 18:34 Potem będziesz mógł konkurować tą częścią ciała z pawianem Odpowiedz Link
delkos Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 18:47 Już mogę Nie wiem co z głową. Nie widzę konkurencji....też jakaś taka.... echo się po niej odbija...coś huczy jak w bębnie... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 18:59 Masz jakąś konkurencję w głowie? To interesujące Po opisanych dźwiękach wnioskuję, że rozbija się po niej, niczym bile po bandach podczas gry w snookera Odpowiedz Link
delkos Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:02 Puusto w głowie! I boli! Jak NIC... może boleć? Oczy też do kitu! Odpowiedz Link
delkos Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:05 Ale Jootro... To trzeba by coś wymyślać. A właśnie z myśleniem u mnie jest do tyłu! Robol jestem! A zwłaszcza w takich sprawach... wymagających inwencji i natchnienia... i pomysłów fajnych... Ja Muszę wiedzieć co robić. Meble w mieszkaniu... to też żona musi mi powiedzieć jak przestawić. Sam nie wymyślę! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:15 Przyznam, że widzę tu kilka istotnych zalet Bo co z tego, że ktoś wpadnie na fajny pomysł, jeśli nie ma go kto porządnie zrealizować? A jak jest, to już się robi insza inszość. Aha! Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:30 Delkos jakie do tyłu,Ty tu się tyłami nie zastawiaj, toż nie ja nową walutę dolkota w obieg puściłam, a z meblami to nie dziwota,kobiety lubią nimi pojeździć Wymyślisz,wymyślisz mistrz jesteś i już! Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:12 Z powodu upałów niewymownie dokuczliwych braki niejakie w domowych pracach powstały zakupy, prasowanie - wśród prac niemożliwych do wykonania wówczas, do dziś się nawarstwiały Vizunia zatem dziś pitrasiła obiad dwudaniowy ku uciesze jawnej potomka wiecznie głodnego ciuszki już wyprasowane, zakupy też z głowy Teraz czas na przyjemności, aż do końca dnia tego Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:19 Mogę się śmiało podpisać pod wszystkim oprócz obiadu dwudaniowego i to bynajmniej nie z powodu braku potomka wiecznie głodnego, lecz tym razem z powodu lenistwa własnego Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 19:35 Dla ścisłości - potomek domagał się bonusa (jako zadośćuczynienie za braki obiadowe zaistniałe w czasie ostatnim, fakt) w postaci ciasta z jagodami, alem mu wyperswadowała sprytnie,że jakoś nie koniecznie gorąco wydzielane przez piekarnik to jest to, za czym tęsknię Jagody zostały skonsumowane w postaci czystej, ze śmietanką Odpowiedz Link
leziox Re: Dziewczyny...Chłopaki...co jest 18.07.10, 22:54 Sam bym sie podlaczyl pod buleczki z jagodami,czyli denaturatki ale to akurat specjalnosc z okolic Marychy z tego co wiem Odpowiedz Link