lidka_77 01.08.10, 12:14 oni mają całe dossier na temat człowieka w tej gazecie, na jakich forach się pisało i co się pisało, i ile się pisało.. permanentna inwigilacja panie dziejku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: o rany 01.08.10, 12:34 No maja wszystko i jak sie czlek dobrze postara to i zmiana nicka nie pomoze...Jak sie kto ma czego wstydzic/bac/cos do ukrycia ma-to i zmienia nicki jak rekawiczki. Inni maja to gdzies. Odpowiedz Link
exman Re: o rany 01.08.10, 12:45 Od dawna żyjemy w matrixie. Grunt to nie dać się zwariować. Oni też mają swojego matrixa. Odpowiedz Link
leziox Re: o rany 01.08.10, 14:01 Maja.I potem sie dziwia,ze okazuje sie ze ludzie sie dowiedzieli ze sa ch.jami np. Odpowiedz Link
lidka_77 Re: o rany 01.08.10, 14:07 jak to chujami? ale chyba ludzie nie chodzą i nie czytają wszystkich postów jakie ktoś popełnił, bo to by zakrawało na jakieś hm... dziwne zafascynowanie daną osobą mnie to zaskoczyło, że faktycznie chyba wszytsko jest, bo weszłam w opcje moje posty i nagle zobaczyłam, na ilu różnych formach zdażało mi sie pisać. Na niektóre nigdy sama nie wyszłam, ino byłam przygnana za jakimś artykułem, na temat którego chciałam się wypowiedzieć. Odpowiedz Link
leziox Re: o rany 01.08.10, 14:13 Lidzia,pomysl we wlasciwym kierunku.Nawiazywalem do ludzi ktorzy pod oslona inego nicka obrabiaja dupe ludziom im znanym,udajac dobrych przyjaciol,a potem sa zdziwieni ze sprawa sie rypla i wyszedl na jaw ich parszywy,zwyrodnialy charakterek. Takich to wlasnie ch.ji mialem na mysli. Odpowiedz Link