kropeczka-b 01.09.10, 09:17 ...poranny wątek na przywitanie? Kto za to odpowiada? Kto nie przypilnował? Aaaa...no tak, pojechała sobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re: Gdzie jest... 01.09.10, 10:11 Lezio miał godnie zastępować...tak groził... ...ponoć ... krrakrrrracząc , ale chiba siem zeźlił na wszelkie-nie-piszące-melynkowe-istotki... ;D Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 11:15 Ty mnie Exman nie obrazaj. Az do takiego oszoloma to ja sie jednak nie zaliczam. Odpowiedz Link
exman Re: Gdzie jest... 01.09.10, 11:25 Miałem na myśli twój własny krzyż, trzeba o niego dbać na stare lata Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 11:33 Sie nie wykrecaj,dobrze wiem co miales na mysli. Wiesz,ja w zyciu nie toleruje klamstwa,kretynstwa,oraz fanatyzmu,zas ludzi glupich nie szanuje i postepuje wg zasady-lepiej z madrym zgubic etc... W zwiazku z tym razi mnie niejednokrotnie zaliczanie mojej skromnej osoby do grona z ktorym nic mnie nie láczy. Tlumaczy twoja niewiedze tylko jeden fakt-ze sie nie znamy osobiscie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Gdzie jest... 01.09.10, 13:16 co wcale nie usprawiedliwia braku porannego skrzeczenia Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 13:27 A to akurat nie do mnie,ja nie jestem zatrudniony jako pterodaktyl in spe. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 13:57 leziox napisał: > A to akurat nie do mnie,ja nie jestem zatrudniony jako pterodaktyl in spe. leziox napisał: (31.08.2010) > Przejmujac obowiazki pterusa wrzeszcze dzis ja na pobudkie. Nie ja to napisałam...Mało piszę na forum, ale czytam uważnie Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 13:59 Napisalem wyraznie.DZIS! Nic nie bylo o dniach kolejnych,zeby nie bylo nieporozumien. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 15:00 leziox napisał: > Napisalem wyraznie.DZIS! > Nic nie bylo o dniach kolejnych,zeby nie bylo nieporozumien. Nie...nie wyrywaj słowa "dziś" z kontekstu zdania. Napisałeś: "Przejmujac obowiazki pterusa wrzeszcze dzis ja na pobudkie." - co znaczy, że przejmuszej obowiązki i dziś Ty wrzeszczysz na pobudkę. Gdybyś napisał: Dziś przejmuję obowiązki pterusa i ja wrzeszczę na pobudkę- to wtedy przyznałabym Ci rację. Szyk zdania mówi jednak, że...to Ty dziś rano nawaliłeś Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 15:04 Nie szukaj Kropeczka problemow tam gdzie ich nie ma.Nikt ode mnie lepiej nie wie co ja mialem na mysli.Wszystko pozostale to tylko mniej lub bardziej udana interpretacja.I nic wiecej. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 15:30 leziox napisał: > Nie szukaj Kropeczka problemow tam gdzie ich nie ma. Nie szukam problemów a winnego ...a Ty się wymigujesz od odpowiedzialności. Ja nie wiem co miałeś na myśli...wiem co napisałeś. To się liczy...czarno na białym jest napisane...trzeba uważać na to, co się mówi/pisze Interpretować to możesz wiersz Mickiewicza i zadumać się: co autor miał na myśli. Twoje zdanie było zbyt proste( oczywiste), by zabierać się do jego analizy Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 17:13 Napisane bylo czarno na bialymZIS.I tylko o dzien tamtejszy mnie sie rozchodzilo.A skoro moje zdanie rzeczywiscie bylo tak bardzo proste to nie wiem po co zadajesz sobie tyle trudu,aby rzeczywiscie je analizowac(czepianie sie=analiza w wykonaniu kobiety,samicy, modliszki) Wiecej na ten temat nie mam zamiaru dyskutowac,autorytatywnie stwierdzam ze mam i tak racje poniewaz wiem i rozumiem co powiedzialem i co mialem na mysli,a paranoje mozecie wmawiac sobie tudziez osobom towarzyszacym. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 17:25 leziox napisał: > Napisane bylo czarno na bialymZIS. Oczywiście...napisane było czarne na białym A To, że to co piszesz nie jest spójne z tym co myślisz...nie moja wina . >...autorytatywnie stwierdzam ze mam i tak racje poniewaz wiem i rozumiem co powiedzialem i co mialem na mysli, Ale dobrze by było być rozumianym też przez innych skoro do nich mówisz . > paranoje możecie wmawiac sobie tudziez osobom towarzyszacym. Dlaczego zwracasz się do mnie w liczbie mnogiej? . Jak brakuje Ci argumentów, to wystarczy powiedzieć,nie musisz ucieka się do wciskania mi lub innym patanoii. Przyznanie się do błędu nie boli Więcej dystansu..., więcej luzu...więcej uśmiechu życzę Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 17:38 Argumentow mnie nigdy nie brakuje. Niespojne jest tylko to,przez co rozumujesz iz ty wiesz lepiej,co i w jaki sposob ja mysle.Inni jakos nie maja specjalnych problemow z tym,aby mnie zrozumiec,wiec wina nie lezy po mojej stronie. Proponowalbym wolniej czytac,wiecej rozumiec. Na forum nie masz monopolu aby zwracac sie tylko do ciebie,stad uzycie liczby mnogiej. Jesli zas o mój dystans,usmiech i luz chodzi,nie masz najmniejszego pojecia,jak te sprawy u mnie wygladaja.Prosze wiec,nie wypowiadaj sie autorytatywnie na zupelnie obce dla ciebie obszary,tematy ktorych pomimo swojej elokwencji nie rozumiesz i nigdy ci nie bedzie dane ich zrozumiec,poniewaz teraz tylko ja siebie jestem w stanie zrozumiec,a nie ktos kto mnie w zyciu nigdy nie widzial. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:12 Miałeś więcej nie wypowiadać się na ten temat a poniosło Cię Nigdy nie wypowiadałam się autorytatywnie, jak to określasz, zawsze mówię o swoich odczuciach i odbiorze..to wielka różnica. Wiesz...ja nie uważam się za monopolistę na prawdę. Nie mam pojęcia o wielu rzeczach...ale Ty jesteś w dokładnie takiej samej sytuacji jak ja. Jeśli sądzisz, że jesteś w stanie sam siebie zrozumieć, to wielki ukłon...ale nie sądzię, że tak jest. Napisałam żartem, że Ty jesteś odpowiedzialny za brak dzisiejszego porannego postu...Ty zrobiłeś z tego wielie Halo. Też zalecam więcej myślenia przy czytaniu...nie każdy post, to atak na Twoją osobę, częściej są to żarty, "zaczepki" do potyczki słownej. Narzekasz na marność i jakość pisania na swoim forum...upsss...ale jak to zrobić, skoro pan autorytatywnie stwierdza, że on wie i rozumie wszystko...inni to już nie koniecznie Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:20 Ja nie robie halo.I ogolnie powiedziawszy-z meskiej strony:Madra kobieta powinna wiedziec,kiedy nadszedl czas na milczenie. Niestety swiat pelen jest tych innych kobiet. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:56 leziox napisał: > Madra kobieta powinna wiedziec,kiedy nadszedl czas na milczenie. > Niestety swiat pelen jest tych innych kobiet. Ha, ha, ha...w drugą stronę to też obowiązuje ...ale widać nie ma już mądrych facetów Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 19:56 Smiej sie smiej.Poki mozesz. Stare prawdy sa nie do podwazenia,a faceci wiedza kiedy maja milczec a kiedy chca swietego spokoju od jazgotu bab,ktorym sie wydaje ze one musza miec ostatnie slowo i musza to powiedziec. Gdzie te czasy kiedy maczuga mozna bylo zapewnic sobie swiety spokoj na czas jakis lub na zawsze... Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 20:21 leziox napisał: Jesteś w pewien sposób uroczy, jak się tak nakręcasz Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Gdzie jest... 01.09.10, 20:36 leziox napisał: > Zapomnialas zacytowac.Szkoda. Nie..nie zapomniałam. Upssss...przepraszam, zapomniałam że Ty wiesz lepiej Odpowiedz Link
exman Re: Gdzie jest... 01.09.10, 14:42 Naditerpretowałeś się jakbyś walczył o utraconą cześć. A zarzucano ci że nie skrzeczysz Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 14:48 A ty widac nie masz co do roboty,tkwiac tutaj i sie czepiajac z rzepim uporem mojego ubrania.Ze sie czepic trawmaja mozesz,to zdaje sie juz chyba wiesz? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Gdzie jest... 01.09.10, 15:26 Lezio, bylo sie napic wczoraj to bys spiewaniem budzil melyne a moze glosnym chrapaniem, co tez by bylo slyszane. Odpowiedz Link
exman Re: Gdzie jest... 01.09.10, 17:44 Weź sobie przeciwbóla, leziu. Potrójnego. Bo prowokujesz. Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 17:51 Nastepny,ktory wie najlepiej,co mi potrzeba? Wyluzuj Exman.To ty mnie prowokujesz i to juz nie od dzisiaj. I jakos cie misiu,nie wiem dlaczego,nie lubie,mimo posiadania wspolnych znajomych. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:26 Eeeeeeej LUUUUDZIE...co Wy tacy...!!! Kuuuuurde zawleczki ktoś z Was powciągał...,czy seksu zbyt mało OK jak już coś to ja wyzywam WAS na pojdynek, może być galopada w Bartoszewie - stadnina u Ani lub florety ewętualnie szpady ... i kto podnosi rękawicę...hęęę! Rękawica walnięta na ziemię...pod wasze nogi Napisałam to JA "J" i to serio! Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:35 Nie mam pojecia gdzie lezy Bartoszewo. I nie znam tez Ani. Poza tym nie lubie koni. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:48 Jak zerkniesz gdzie leży j.Głębokie w Szczecinie to bardzo blisko,za Pilichowem,gdzie znajduje się jedna ze starszych i ciekawszych przepompowni wody jest Bartoszewo Ania to Ania i O! Hmmm...szkoda,że nie lubiśz tych pięlknych zwierząt Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Gdzie jest... 01.09.10, 18:50 Tak zapamiętale klikałam,że zapomniałam wklepać iż do wyboru pozostały jeszcze; -florety, -szable....mogą jeszcze być rapiery Odpowiedz Link
nawrotka1 Od czasu do czasu... 01.09.10, 19:24 na forum powinna zawisnąć tabliczka "nie draznić Lezia" Bywają takie dni, kiedy nie toleruje żadnych żartów na swój temat, nawet zupełnie niewinnych. Przyczyna tego zjawiska nie została odkryta, a sejsmografy nadal nie wyczuwają go odpowiednio wcześnie. Trzeba przeczekac... Odpowiedz Link
leziox Re: Od czasu do czasu... 01.09.10, 19:59 Nie przesadzajmy z tymi zartami,zartowac mozna sobie.Natomiast nie lubie dokuczliwego rozbierania zdan na litery,slowo po slowie,szukania innej prawdy ktora byc moze schowana jest za parawanem wyrazen,lub nieustannego drázenia w celu ch.j wie jakim. Facet jest jak pies,lubi proste zdania i cele do wykonania,ale rowniez jak pies,doprowadzony poprzez draznienie do ostatecznosci moze pierdolnac. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Od czasu do czasu... 01.09.10, 20:19 Niby tak, ale każdy ma swój styl żartowania i bardzo się w tym różnimy, trzeba brać na ten fakt poprawkę. Interpretacja żartu zależy tez od humoru czytającego, a Twój dzisiejszy humor szacuję na jakieś 7 w skali Beauforta Odpowiedz Link
leziox Re: Od czasu do czasu... 01.09.10, 20:31 Nie szkodzi,ja zadnego sztormu nie widze,kto widzi,niech naklada kapok. Odpowiedz Link
exman Re: Od czasu do czasu... 01.09.10, 21:02 Ja mogę posztormować, nie pierwszyzna mi, kapoki zostawmy dla pań Odpowiedz Link
exman Re: Od czasu do czasu... 01.09.10, 21:17 No to roluj szmaty i wchodzimy do baru na małe conieco Odpowiedz Link
leziox Re: Od czasu do czasu... 01.09.10, 21:23 Ja tylko do portowego baru z ryzymi dziwkami najchetniej... Odpowiedz Link