jootro2010 25.10.10, 19:34 Co sądzicie o striptizie męskim, jako dodatek przed wstępny przed łóżkowymi figlami-baraszkami ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 19:36 Nie jestem wprawdzie Pnia ale mysle ze to wyglada troche smiesznie. Tyle ze nie napalam sie na faciów wiec moge sie mylic. Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 19:47 Eeee tam śmiesznie...wyobraź sobie,że wchodzi dajmy na to taki Lambert z Nieśmiertelnych i ... lub inny ciekawy osobnik (tu wstaw własny wariant) Hmmm spowity w poświatę lekko dogasającego ogniska z kominka, staje w wejściu z przymrużonymi oczyma,odziany w prochowiec z uśmiechem ala'Bogart a kobieta siedzi wygodnie w fotelu z lampką wina w "łapce" i... ociera ukradkową łezkę z kącika oka,która zawirowała tam na wspomnienie o ... Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 19:59 Tiiia .. LEZIO a gdzie inwencja,czyżby kończyła się na wysyłaniu Girli na rurę...hę Odpowiedz Link
leziox Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 20:23 A czy do licha niby ja tu sam jezdem? Gdybym bym jeszcze ciacho,to sam bym sie zglosil na ochotnika zeby wam stripa zrobic w gaciach a´la Simpson Homer. A tak to tylko jesli mnie laski spija,to jeszcze moge sprobowac,ale wtedy nie bedzie to z wlasnej woli... Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 20:39 Wyszło,że jesteś sam...a faceci niby są,ale jakoby ich nie było ...a może ich tu nie ma?! Łeee Homer... Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 20:41 Eeeeeeeeee tam...wolę sama rozbierać lubego. Powolutku, guziczek o guziczku.... Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Drogie Pnie ... 25.10.10, 20:59 Dziś zero guziczków, luby daleko Ale, co się odwlecze, tooooooo..... Odpowiedz Link