Dodaj do ulubionych

Wątek...zły

03.03.11, 10:16
Wątek dla prze okrutnie w tym dniu rozzłoszczonych - zła jestem maksymalnie, wsciekła ;/
Jesli ktos jeszcze - to zapraszamwink
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Wątek...zły 03.03.11, 10:59
      Ja planuje byc wściekła...czy można wcześniej zaklepać miejsce?
      • black-sandra Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:09
        Ja byłam wczoraj - dzisiaj pomału dochodze do siebie smile rybka byle do jutrasmile
        • rybka.11 Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:19
          Ja nie wiem, czy jutro bardziej wsciekła nie bedę - to sie wiąże ze stałym występowaniem w moim zyciu tego czynnika rozzłaszczającegowink))
      • rybka.11 Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:19
        Możesz, możeszwink Pasuje tu jeszcze wstawić do wątku jakis 'obiekt" na którym mozna byłoby dac upust swojej wsciekłościwink))
        • black-sandra Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:24
          No taka złośc najlepiej gdzies rozładować smile na mnie działa szybka jazda samochodem muzyka na fulla , a jak i to jeszcze nie wystarcza to rzucam sie w wir pracy , a robota , az mi sie pali w rekach smile
    • kookardka Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:27
      Jeśli mówisz o chwilowym rozzłoszczeniu na kilka dni przez menstruacją, to polecam lekki wysiłek fizyczny, tzn szybki 15 minutowy chód, basenik, albo kilkanaście przysiadów - jak ręką odjął wink jeśli to PMS to nie przykro mi , nie mam doświadczenia wink
      • rybka.11 Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:34
        Nie, to nie PMSwink PMS rozladowuje inaczejwink
        • kookardka Re: Wątek...zły 03.03.11, 11:38
          o to ja nie wiem o jaką cykliczną złośc może chodzić wink
          • dunajec1 Re: Wątek...zły 03.03.11, 15:06
            "..robote wziales ale spaproles i dalej zostala przy wianeczku..." moze to o to chodzi?
            • rybka.11 Re: Wątek...zły 04.03.11, 07:03
              smile nie, tu nie chodzi o damsko-męskie "interesy" wink)) Tu chodzi o...damsko-damskie porachunkiwink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka