tropem_misia1 11.06.11, 08:42 a bo co przeczytam co Debi napisała to się zamyślam. Sobotnim porankiem najszło mnie : jak to jest wstyd odkrywać, czy zakrywać? Coś jest na rzeczy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
droga_mleczna_1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 09:18 Dzień dobry Tropciu Zależy co jest tym wstydem i z jakiej strony na to popatrzymy. Myślenice lubię, zwłaszcza jak dojdę do zaskakujących wniosków i to mnie uraduje. Miłego weekendu przede wszystkim odpoczynkowego Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 09:40 a jak nie patrzymy to zakrywać nie potrza? ) miłego ... Odpowiedz Link
droga_mleczna_1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 10:49 > a jak nie patrzymy to zakrywać nie potrza? ) To zależy kiedy odkryte Gdy podejdziemy do tego, że to nieodłączna część mnie, to nie jest wstydem, lecz są miejsca gdzie odkrywanie miejsc intymnych nie jest wskazane. Popatrzeć można jak najbardziej i nawet trzeba, byle z umiarem odpowiednim do osoby. Głupoty mi w głowie teraz, nic, kończę szyć nogawki spodni na maszynie i jedziemy nad morze ścieżkami rowerowymi. Trzymajcie się miło dziewczyny Odpowiedz Link
black-sandra Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 12.06.11, 14:05 Myślenice to taka miejscowość niedaleko mnie bardzo przyjemna zresztą Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 09:59 To chyba zależy od okoliczności. Jak idę np. do ginekologa, to mój odkrywam, że ho! I jeden, i drugi, ale ten trzeci mogę ewentualnie zakryć Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 10:06 i tu głęboko zamyśliłam się na trzecim gdzie on ci,gdzie? Odpowiedz Link
droga_mleczna_1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 10:37 > i tu głęboko zamyśliłam się na trzecim > gdzie on ci,gdzie? ... to fakt, może ma coś ukrytego lub więcej, to nie sprawiedliwe też chcę to mieć A pusi każda ma i to na wprost, a nie w poprzek, a może nie ? Ginekolog zaufana osoba i dobr/ a/ y znajomy kobiety. Podobno mężczyźni są lepsi w tym zawodzie, a dlaczego to już wiedzą kobietki Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 19:08 "A pusi każda ma i to na wprost, a nie w poprzek, a może nie ?" no w poprzek to chyba nie ))))))))))))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 15:58 To ten, co można go zamaskować mówiąc o rzeczach wstydliwych. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 19:10 fakt, ale co zrobić z rumieńcem "co jak dzięcielina pała"? boszeeee, to przez Mleczna drogę tak mnie najszło ,że pała nie jest w poprzek (: Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 20:34 Zamake-upować, zasmarować, zapudrować, żeby żadna dzięcielina pała się nie wydostała Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 21:09 ale o wstydzie nie tylko czerwień policzków świadczy a spłoszone spojrzenie?zażenowany uśmiech? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Ostatnio rankami do myślenic jadę. 11.06.11, 21:21 Na to najlepszy jest BOTOX. Tak Cię napręży, że ani w te, ani wewte Odpowiedz Link
debi_bebi Re: :)))))), o ti,ti 12.06.11, 07:09 Bo też nowoczesność w domu i zagrodzie poczyniła spektakularne postępy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :)))))), o ti,ti 12.06.11, 19:51 a jeszcze jak dołożyć Zrób to sam to może Nobelek sie trafi )) Odpowiedz Link