Dodaj do ulubionych

Czy warto...

27.10.11, 23:00
... realizować wszystkie swoje mrzonki i marzenia? Czy warto gnać do czegoś, co w rzeczywistości wcale nie musi być takie piękne? czy lepiej gnać i dogonić TO? Czy żyć marząc o TYM, ze to... ideał?
Ostatnio mam wrażenie, że z całych sił czegoś pragnę i prawie już to mam, ale właśnie nie wiem, czy pozostawić TO w sferze marzeń, czy wyciągnąć rękę i zabrać TO?...
Obserwuj wątek
    • pyskata.1 Re: Czy warto... 27.10.11, 23:23
      Masz coś z głową i sama sobie sobie komplikujesz życie.,
      • rybka.11 Re: Czy warto... 27.10.11, 23:27
        pyskata.1 napisała:

> Masz coś z głową i sama sobie sobie komplikujesz życie.,

How rude!!! Lezio - widzisz i nie grzmisz???wink
        • leziox Re: Czy warto... 27.10.11, 23:51
          A co to za odezwy do mnie,jakbym byl Zeusem na Olympie,he?
          • leziox Re: Czy warto... 27.10.11, 23:53
            A poza tym,jesli mialbym decydowac,to wolalbym wyciagnac reke i zabrac TO,przynajmniej na chwile albo pare chwil.
            • tropem_misia1 Re: Czy warto... 28.10.11, 05:24
              a potem bez tego jest jeszcze gorzej niź kiedy się tego nieznało
              • debi_bebi Re: Czy warto... 28.10.11, 05:28
                Albo jeszcze lepiej. Nie ulegajmy jednokierunkowej demagogii, podczas gdy każdy kij ma dwa końce ,o!
          • rybka.11 Lezio 28.10.11, 21:52
            bo Ty niczym Zeus na tej melyniewink Czasem to Ci się i ciskanie gromami zdarzawink
    • tropem_misia1 Re: Czy warto... 28.10.11, 05:26
      ale czy TO to jest naprawdę TO?
      Jak się dogoni TO i ono sie odwróci i sie okażę,że to nie to?
      • debi_bebi Re: Czy warto... 28.10.11, 05:30
        Wtedy można się wycofać mówiąc: bardzo przepraszam, pomyliłam cię z czymś innym smile
        • tropem_misia1 Re: Czy warto... 28.10.11, 05:32
          a co kiedy To sie przyssa, przylepi i nie będzie można ot tak jak okruszek z bluzki strzepnąć?
          • tropem_misia1 Re: a Rybka 28.10.11, 05:34
            to na poważnie czy se żartować lubi?
            Bo jak ona na poważnie to lepiej wzlatać niz pełzać ,że tak powiem.
            Wiem ,że upadek bardziej bolesny.
            ale..
            ale
            ale

tongue_out
            • debi_bebi Re: a Rybka 28.10.11, 05:38
              To ja może dokończę.
              Co nas nie zabije- to nas wzmocni. No dobra, może bez przesady. Przynajmniej wzbogaci o kolejne doświadczenie.
          • debi_bebi Re: Czy warto... 28.10.11, 05:35
            Wtedy może się okazać, że to jest pasożyt. Brrr.
            • tropem_misia1 Re: Czy warto... 28.10.11, 05:58
              z takimi ssawkami?
              Co ma ssawki?
              Pijawka?
              ale ona dobra: krewkę ssie i leczy

a tasiemiec uzbrojony ma ssawki?Bo czymś się tam przylepia.
              • debi_bebi Re: Czy warto... 28.10.11, 06:09
                Ma taki wieniec z haczykami. Odnoszę wrażenie, że w dobie narastającej mody na anorektyczny wygląd, tasiemiec zaczyna być coraz bardziej pożądany wink
                • tropem_misia1 Re: ano 28.10.11, 21:39
                  wpadło mi w oczy
                  można kupić i połknąć - chyba jajeczka
                  a potem takie jajeczko rośnie , wyrasta na wrednego osobnika,który sie zbroi
                  i żre
                  żre
                  żre
                  • rybka.11 Ale żeście mnie 28.10.11, 21:51
                    Debi z Tropcią namnożyły myśli różnychwink Pomimo wrodzonego lęku przed pasożytami i... rozczarowaniem, znając swój charakter, raczej wezmę TO i liczyć będę, ze się nie pomyliłam i żadne okruszki i tasiemce, pijawki do mnie się nie przyczepiąsmile
                    Ale to nie taka prosta sprawa - sięgnąć po TO - to gorzej nawet niż zerwać to "rajskie jabluszko" w Edeniewink
                    • leziox Re: Ale żeście mnie 28.10.11, 22:02
                      Tropcia ma niestety racje.Jesli To bylo to wlasnie sliczne i mile To i potem sie nasze drogi rozeszly,to rzeczywiscie gorzej jest.I sie za tym To cholernie teskni,a ono,to To nie wraca.
                      I wtedy zle jest.
                      • rybka.11 Re: Ale żeście mnie 28.10.11, 22:17
                        cholernie tęskni, powiadasz? A jeśli ja już cholernie tęsknie, by mieć już TO?
                        w sumie później - jeśli to TO zniknie to rzeczywiście - byłoby masakrycznie smutno - teraz są przynajmniej złudzenia, a później to już nawet tego nie będzie...
                        Ale jednocześnie mam cholerną ochotę na to rajskie jabłuszko...
                        • black-sandra Re: Ale żeście mnie 28.10.11, 22:31
                          rybka.11 napisała:

> Ale jednocześnie mam cholerną ochotę na to rajskie jabłuszko...

Trzeba by jeszcze rozważyć czy siegajac po to rajskie jabłuszko człowiek nie skarze sie na wieczne potępienie .
    • pyskata.1 Re: Czy warto... 28.10.11, 22:39
      A poważnie ..... w realizacji marzeń należy poruszyć głową, jak jest szansa na ich zrealizowanie to jak najbardziej. I nie mazać się nie pytać a iść do przodu. Będziesz potrzebowała kopa daj znać.
      • leziox Re: Czy warto... 28.10.11, 22:56
        Tu nie chodzi o kopa tylko o To.
        Myslisz Pyskata,ze wszystko wlasciwie zrozumialas?
        • debi_bebi Re: Czy warto... 29.10.11, 06:23
          Lezio, czy trzeba być aż geniuszem, żeby rozumieć, że manna z nieba sama nie spada?
          • tropem_misia1 Re: trza rozpatrzyć 29.10.11, 09:29
            czy TO to cos namacalnego, czy też coś co nie widać, nie słychać ...ale jest
            jest w nas i wokół nas

jedno rzeknę: żem bolała za stratą i stanu i stratą korzyści
            dla mię brak stanu to coś gorszego, okrutna choroba ,obezwładnia umysł
            z braku korzyści łatwiej sie podnieść
            z braku stanu mało co się da, bo zostaje zapisane na wieki w tych polach mózgowych między bruzdami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka