Dodaj do ulubionych

Chodź, chodź

10.12.11, 18:07
nie wstydaj się koguciku ( kogucik-2972 )
lica nie żałuj
nie bój się brykać
stawaj dziś w szranki...
na tarczy niosą
nie chodź od teraz po rosie boso
ja stawam z tarczą jakom kobieta
boisz się tutaj pisać ?
a wolisz gdzieś tam !
gdzie piórka bronią w całej gromadzie
jakżeś odważny
przyjdź tu bez stada

Obserwuj wątek
    • cieplanata Re: Chodź, chodź 10.12.11, 18:21
      a tobie co?
      przypomina mi to wezwania do walki Don Kichota
      Już sobie wyobrażam Ciebie Milky jak stajesz z rękami złożonymi do walki bokserskiej, podskakujesz i wyzywasz przeciwnika, ale w okolicy nie ma nikogo kto mógłby ci odpowiedzieć. Trzeba było włączyć się do bitwy jak Kogut był w Melynie, a nie drzeć buzi gdy jesteś samiusieńka
    • cieplanata Re: Chodź, chodź 10.12.11, 18:28
      a jeszcze jedno, w stadzie to może ty jesteś po pierwsze, a po drugie jakbys była bystrzejsza to przeczytałabyś, że Lesio nie chce tu Koguta widzieć. Oj Milky Milky ehhhhhhhhhhhhhh
      • 1milky_way Re: Chodź, chodź 10.12.11, 18:39
        Naci nie potrzeba.... rosół ugotowany
        idź tam gdzie słuchają takiej Damy.
        W tym wątku rymem władaj.
        prozą swemu z domu gadaj.
        Skoro strach odbiera rozum
        ... to wysyła natkę kurzą!
        • cieplanata Re: Chodź, chodź 10.12.11, 18:49
          https://emots.yetihehe.com/1/puknijsie.gif
          • 1milky_way Re: Chodź, chodź 10.12.11, 18:56
            Jedna pani w Ciechocinku
            miały wykupione wczasy
            może Ciebie weźmie także
            konfabulacyji jaźnie...
            Idę tam
            gdzie uśmiech, wrzawa
            gdzie radosna jest zabawa
            teraz towarzystwo zimne
            przyszło zrobiło zadymę...
            Takich kwoczek pod dostatkiem
            co biegają z gołym zadkiem
            więc na teraz miła Domo
            pozostawiam w necie samą kwiat
            • leziox Re: Chodź, chodź 10.12.11, 19:03
              Milky,prosze nie wykorzystywac swoich niecheci do Koguta do propagowania tego na tym forum.
              Poza tym Kogut nie jest zbanowany,wiec w kazdej chwili moze ci odpowiedziec.
              A mnie wasze klotnie tez w zadnym stopniu do szczescia potrzebne nie sa.
              Dziekuje za uwage.
              • 1milky_way Re: Chodź, chodź 10.12.11, 19:17
                Leziu, kciałam miło porozmawiać, a jak widzisz przyleciała Dama i mnie strofuje, to miała być rozmowa, a nie połajanie, na to się nie pisałam, aby obca kobieta odpowiedziała na coś nie do niej skierowane w wątku. To jest ponoć osoba najcieplejsza na forum. Skoro tak, to powinna podchodzić... a jak widać mrozem wieje, brrrr.
                Kto powiedział, że nie lubię Kogucika ? Kto wogóle powiedział, że kogoś nie lubię ?
                Lubię dobrych ludzi, to prawda. Nie kłócę się z nikim, tylko nieraz jestem prezentem, co włożysz... to w taki właśnie sposób procentuje. Teraz nie mam czasu na dłuższą rozmowę. Z niektórymi nawet kłótnia może być przyjemnością smile Mariah Carey - Angels Cry ft. Ne-Yo
                • leziox Re: Chodź, chodź 10.12.11, 19:46
                  Powtarzam slogan o tym,ze mimo iz forum jest prywatne,kazdy moze sie wpisywac.
                  Rowniez ty jestes obca kobieta,chociaz znana na forach i wszyscy jestesmy obcy dla siebie,jesli sie nie widzielismy w realu.Nie badz taka nietykalna mimoza,bo nie ma zadnego powodu,zeby na tak delikatna wypowiedz Cieplej reagowac w taki sposob.
                  Fora po to sa,aby wymieniac poglady na te czy inne sprawy i rozny sposob i przy roznym natezeniu emocji,wiec róbcie to i juz.
                  Ani ty Milky wyjatkowo spokojna,ani tez Ciepla wyjatkowo napastliwa.Nie rób wiec Milky z igly widel.
                  • 1milky_way Re: Chodź, chodź 10.12.11, 20:03
                    Leziu, spokojna esztem jak śpię i to nie zawsze.smile
                    Do piekła mogę iść za kimś;
                    nie teraz, potem
                    skończ sobie polotem...
                    Jazz Ensemble-Skas The Limit

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka