trzcina 16.03.05, 20:29 a kto leży? czcina wstrząsana tektonicznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamfora Re: Layk leży 16.03.05, 23:18 trzcina napisała: > a kto siedzi? Sofistka, oczywiście ;-) Odpowiedz Link
trzcina sofistka siedzi 16.03.05, 23:27 a kto klęczy? jak mi starczy pozycji przelecimy filozofów lotem czci:) Odpowiedz Link
trzcina klęczon 16.03.05, 23:42 zaliczony połowicznie a kto kuca? czarno na zapas widzę czc Odpowiedz Link
wredna2 kuc 17.03.05, 13:59 Wróbelek na gałęzi kuca? bo jak by siedział, to by mu nózki zwisały! ;P ...i po co zaraz na czarno?:) trzcina napisała: > a kto kuca? Odpowiedz Link
trzcina Re: kuc 17.03.05, 22:04 wredna2 napisała: > Wróbelek na gałęzi kuca? ujrzałam oczami kuc, na kucu gałąź, na gałęzi wróbelek ptaszynka niewielka zwisa mu odnóże A Ty się jeszcze pytasz: > ...i po co zaraz na czarno?:) nie dziwi nic;) Odpowiedz Link
wredna2 Re: kuc 17.03.05, 23:26 ale na czym kuca kuc? bo ta gałąź nie dla kuca, kuc do wróbla jak do buca ty sie posuń, bo jak kruca... kuc więc kuca na gałęzi a wróbelek z cicha rzęzi ze przez kuca zmienił poze smętnie zwisa mu "odnooze" ...juz nie dziwi nas nic ;) ciche wrrrr... Odpowiedz Link
trzcina Re: kuc 18.03.05, 00:11 wredna2 napisała: > ale na czym kuca kuc? Kuc kuca na czym popadnie i ile kuca wlezie w nakucane. telegraf czcina Odpowiedz Link
fnoll Re: Stoik stoi 16.03.05, 23:24 trzcina napisała: > a kto leży? no jak to - kto leży!? jerzy! urban jerzy! on to właśnie leży czasem bez odzieży mąci młodzieży i z każdego jego pora zerka potwora i jeży się jerzy a siedzi wieczerzak po wieczerzy gdzie nie chleb łamano lecz zasady łojoj... Odpowiedz Link
trzcina Re: Stoik stoi 16.03.05, 23:38 Kolega widzę, zgubił wątek. Pozycję może i nie, ale kondycję totak. Kudy urbanowi z wieczerzakiem społem i w tym jeden z cielskiem gołem (no kudy, nie retorycznie rzucam, czekam) do niczego z berklejem którym z porów nie wieje (z worów zaś nie pieje, to nie ulega) i czy leża czy stoją czy siedzą ludzie bacznie słowa ich śledzą (okiem, nie mylić ze śledziem ten na języku jedzie i na kubkach w języku sprytnie) śledzą i porównują a potem się załamują chociaż znam takich którym taki na przykład szopenhałer zrobił dobrze co akurat nie świadczy :) czc Odpowiedz Link
huann Re: Stoik stoi 17.03.05, 02:31 stabat statuja z la stricte cała przejdźmy do merituum: oto żywopis. Odpowiedz Link
trzcina Re: Stoik stoi 15.04.05, 19:48 Stajat kabura z la monte sała_tka przejdźmy do ekstremum oto trup czcina z martwych dziś a jutro kto wie ja nie Odpowiedz Link