Dodaj do ulubionych

Anus-hka !

22.02.12, 14:29
Mam dla Ciebie prezent. Na Twoje dolegliwości zdrowotne jak znalazł wink

https://www.motywery.pl/uploads/2011_04/15/10196_22_500_Oddam.jpg
Obserwuj wątek
    • hardy1 Re: Anus-hka ! 22.02.12, 18:55
      Fakt. Na dolegliwości najlepsza skóra z kota...wink
      • leziox Re: Anus-hka ! 22.02.12, 20:11
        Tutaj glosiciele tego rodzaju wnioskow moga sie sami narazic na zdjecie im skóry.Chociazby z ozorka.
        A poza tym z tymi kocimi skórami sie nie zgadza.Kot niezywy niczym juz nie promieniuje,a poza tym zaczyna smierdziec.
        Czyli jak oklad-no to z kotów zywych.Przyklejonych tasma czy przywiazanych sznurkami.
        Tylko jakos karmic trudno by to bylo-no a jakby sie wszystkie naraz zesraly to bylby problem ze tak powiem,nosowy.
        • hardy1 Re: Anus-hka ! 22.02.12, 22:48
          Głosiciele nie wnioskowali o ściągnięcie skóry z kota. Kot musi być żywy, to jasne. Inaczej nie pomaga.
          Co do problemów nosowych, to tylko problem techniczny i logistyczny. Się załatwi.
    • anus-hka Re: Anus-hka ! 23.02.12, 06:41
      O m_atko kofanawink) jaaakie piiiiękneeeee......od samego patrzenia sie lepiej człekowi robi...jakby jeszcze tak wszystkie zaczeły mruczeć....fajne
      Wczoraj próbiowałam swojego zwabić....niewdzięcznik - jak tylko mrozy popuściły coraz rzadziej bywa w domciu....cóż poradzić wiosna idzie wink))
      DZIĘKiwink)
      • anus-hka Re: Anus-hka ! 23.02.12, 06:48
        ...uwielbiam koty....niestety nie moge ich mieć więcej...ale obiecałam że bedzie mieć towarzystwo...a tak w ogóle to dla kocurka to najlepszym towarzyszem byłby .....no właśnie kto?? kocurek jest młody - 11 miesięcy ma...ja stwaiam na inny gatunek ....moze pies?
        • girl_32 Re: Anus-hka ! 23.02.12, 07:49
          Przecież problem nosowy Anuszce nie przeszkadza,bo ma go zatkanego (tego nochala ) wink wink wink
          • anus-hka Re: Anus-hka ! 23.02.12, 08:11
            martwy kot sie nie rusza nie mruczy....zdecydowanie martwe koty mnie nie uleczą;-(
            protestuje i to nie ze względu na smrodek
            • hardy1 Re: Anus-hka ! 23.02.12, 10:21
              No masz. Następna osoba... wink
              Skóra z kota + reszta kota = cały żywy kot. On zdrowotność daje, ogrzewa i mruczando uspokajające uskutecznia smile
              • anus-hka Re: Anus-hka ! 23.02.12, 10:35
                Tak tak...i jeszcze akupunktura....
                • leziox Re: Anus-hka ! 23.02.12, 13:24
                  A tak a propos-nie wiem czy sie dobrze temu zdjeciu na poczatku wátku przyjrzeliscie,ale jest to zgrabny fotomontaz.
                  • anus-hka Re: Anus-hka ! 23.02.12, 13:47
                    a tam sie czepiaszwink))
                    • leziox Re: Anus-hka ! 23.02.12, 14:13
                      No dobra,zrozumialem.
                      Fotograf byl tak nagrzany,ze w oczkach mu sie po prostu dwoilo,co w zasadzie jest na melynie stanem normalnym.
                      • anus-hka Re: Anus-hka ! 23.02.12, 16:45
                        NO przecież mówię że się czepiaszwink)
                        • leziox Re: Anus-hka ! 23.02.12, 18:59
                          Oj tam oj tam,dawaj buziola z jezorkiem i sie pogodzimy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka