debi_bebi 18.06.12, 05:38 Oczka, okno, nowy wątek, nowy etap w życiu, puszkę z ciasteczkami albo puszkę Pandory, co kto chce. Bowiem dzisiaj jest kolejny, zupełnie nowy dzień naszego życia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: tempo 18.06.12, 05:49 patrzę w monitor a właśnie ,że tempo , bo teraz jest wolno myślące tempo. tak se myślę pomalutku: o adoracji i o adorowaniu takie różnice malutkie o włos Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tempo 18.06.12, 06:13 Ja kojarzę w ten sposób Adoracja - oczy w słup, buzia w ciup, oczy maślane, przepełnione tępym uwielbieniem w bezruchu, stoi jak słup soli i się gapi, albo klęczy i mamrocze. Adorowanie - aaa, tu kwiatuszek, tam komplement, bzzzz dokoła obiektu, starania, zabiegi, oczy co prawda też maślane, ale nie w bezruchu. Trochę przesłodzone. O! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tempo 18.06.12, 06:15 Czyli wszystko zależy od tego czy ciało porusza się ruchem jednostajnie przyśpieszonym czy trwa w bezruchu a już wiem : trwam jest taki kanał Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tempo 18.06.12, 07:05 Bardzo adekwatna nazwa do charakteru stacji. Ona trwa i jej widzowie tez muszą trwać z namaszczeniem przed ekranem, żeby w tych kółkach adorować. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tempo 18.06.12, 07:13 ja wolę ruch od trwania...tym bardziej,że niebieski autobus nie zaczeka.............................. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 05:55 choćby taki poniedziałek. Otwarłam okna,ale nowego etapu nie widzę .Mam wrażenie ,że kręcę się w kółko. Santa. Znowu kółko. a do ciastek to mam zakaz Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 06:00 Ciastka są beee. Co z tego, że pyszne? Poza tą odrobiną przyjemności dla podniebienia,nie dają nic pozytywnego organizmowi, tylko zbędnie go zatruwają i powodują przyrost masy. Pfe, pfe, pfe. Ładny demotywator? FOR YOU Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 06:13 ładny pełen higienicznego trybu życia od dziś mam znowu proteiny te fazy pfe,pfe a jak sie pije herbatkę z prądem to jest sie na fazie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 06:58 Zależy, ile tego prądu się skonsumowało, i w zależności od tego może być 1 faza, 2 faza a nawet może być 3. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 07:03 sama nie wiem czy przy każdej można kogoś kopnąć raz w życiu mnie kopnęło, to znaczy trzymało i nie chciało puścić , ale ja nie byłam w żadnej fazie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 07:09 Pamiętam. Ty w fazie nie byłaś, ale się podłączyłaś. Tyle, że żarówki Ci brakowało Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak mi błysło,że zło czai się wszędzie 18.06.12, 07:11 ano tak mnie trzymało,że mogłabym oświetlić wszystkie ulice Krakowa dopiero gdy taki metalowy pilniczek pękł ,którym dłubałam w pewnym miejscu - udało mi się oderwać Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Otwieramy! 18.06.12, 06:59 Ale nie takie w pończosze? Chyba, że pończocha na głowie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Otwieramy! 18.06.12, 07:11 Ale żeby w pończosze? Mnie to się nie zgadza z istotą Zorro. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Otwieramy! 18.06.12, 07:13 maska to maska może nawet być dziergana z różowej anilany a płaszczyk może być z ortalionu wszystko przeca takie symboliczne Odpowiedz Link
black-sandra Re: Otwieramy! 18.06.12, 06:46 ledwo , ledwo otwarłam swe oczęta , wczoraj z wieczora zaczęłam myśleć o czymś o czym nie powinnam i ten mały problem mi sen z oczu spędził , rano wstając myślałam , że wcale nie spałam , masakra ale mimo wszystko bardzo trzezwo witam ranne ptaszki melyny Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Otwieramy! 18.06.12, 07:02 Czasem coś się przyczepi do człowieka, np. taka myśl złowieszcza, i drąży. Nie chcesz jej, a ona na udry , że właśnie, że tak. Łokropność. Odpowiedz Link
leziox Re: Otwieramy! 18.06.12, 11:11 Ja to normalnie dzisiaj zaskoczony zostalem tak wysoka aktywnoscia naszych ukochanych modliszek.Cwierkaly z rana ze az sie kurzylo. Dobrze iz mimo to zdolalem sie pare godzin wyspac. Dzisiaj mam dzien bez przeklinania. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Otwieramy! 18.06.12, 11:19 leziox napisał: > Dzisiaj mam dzien bez przeklinania. A ja wrzasnęłam już dzisiaj dwa razy Scheisse. Dziw to niesłychany, jako, że jest to jedyne przekleństwo którego używam i do tego nadzwyczaj rzadko...ale tak od razu dwa razy? Chyba jestem zmęczona, Odpowiedz Link
leziox Re: Otwieramy! 18.06.12, 11:23 Zmeczona bo przy okazji zdaje sie tez niewyspana.Osobiscie jak jestem niewyspany to bardzo nieprzyjemny ze mnie osobnik. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Otwieramy! 18.06.12, 11:33 No, 16 godzin pracy mam za sobą i 30° upału, który u mnie już na całego panuje, ale nawet po czymś takim przyjemna ze mnie osoba (chociaż nieco wygnieciona)...i to wcale nie z musu Odpowiedz Link