Dodaj do ulubionych

Co to za typ

18.08.12, 20:02
biustonosza, co podnosi biust niemal pod brodę? A może to nie biust?
Kilka razy już to widziałam, a przed chwilą w TV ujrzałam panią pogodynkę z czymś takim, i po raz kolejny oniemiałam.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Co to za typ 18.08.12, 20:21
      A to nie pomylil ktos lewarka samochodowego podnoszacego samochód z cyckonoszem przypadkiem?
      • debi_bebi Re: Co to za typ 18.08.12, 20:47
        Chyba nie, ale i bez lewarka nienaturalnie to wygląda. Wyobraź sobie: jakby ci ktoś przypiął biust prawie zaraz pod obojczykiem.
    • black-sandra Re: Co to za typ 18.08.12, 20:42
      kiedyś zamierzyłam taki stanik , kurde co za uczucie mówię Wam , normalnie biust mi się podniósł tak fajnie ale jakoś nie kupiłam , dziwnie bym się czuła smile
      • debi_bebi Re: Co to za typ 18.08.12, 20:49
        Jak w sztywnym śliniaku smile
        To chyba jest tylko dla niewielkich biustów.
        • leziox Re: Co to za typ 18.08.12, 20:57
          To jest dla niewielkich biustów
          I innych cyckowych oszustów
          Myslisz-o,kobieta-jakie ma ona cyculki
          A jak sie dobierzesz,myslisz-no tak,male prymulki...

Takie mniejsze niz w version demo-krosteczki
          Wprawdzie pozada sie nie tylko cycków ale i pipeczki
          Lecz czlek oszukiwany byc wcale nie lubi stanikiem
          Czy male czy duze,sie sprawdzi szybcikiem.
          • leziox Re: Co to za typ 18.08.12, 21:25
            A poza tym to nie jest tak,ze faceci koniecznie przepadaja za pilkami lekarskimi w miejscu piersi.Powiedzenie "klein aber fein"sprawdza sie doskonale na codzien.
            • black-sandra Re: Co to za typ 18.08.12, 22:01
              Tutaj w sumie nie tyle o wielkośc tych piersi idzie co o podniesienie ich aby ładnie wyglądały .
              • debi_bebi Re: Co to za typ 19.08.12, 09:02
                Jak się je podnosi odpowiednio, to ok, ale jak za bardzo- to zaczynają wygladać karykaturalnie.
                Ale wracając do biustonoszy, które są za to "odpowiedzialne", to co tą są? Specjalne push-up'y, czy po prostu mają za krótkie ramiączka?
                • black-sandra Re: Co to za typ 19.08.12, 12:49
                  Chyba to specjalne push-upy a ramiączka odpowiednio dobrane , w każdym razie ja jak założyłam co takiego to się sama do siebie śmiałam jak mi to wszystko do góry poszło smile
                  Tak się zastanawiam , czy jakbym se tak pochodziła czas jakiś w takim staniku , to czy po zdjęciu miałabym już takie wysoko podniesione ?smile
                  • debi_bebi Re: Co to za typ 19.08.12, 13:25
                    Chyba nie, za to obecnie zaleca się spanie w biustonoszu celem zniwelowania szkodliwego działania sił grawitacji , które obciągają nasze kobiece atrybuty ku dołowi.
                    Ciekawe, czy zaprzestanie noszenia slipek przez mężczyzn dałoby skutek przeciwny, o którym niektórzy panowie tak bardzo marzą?
                    Moja prababka Bronisława całymi latami pociągała sobie za nos ku dołowi, bo uważała, że ma zbyt zadarty. Efekt był taki, że po 60-tce jej nos przybrał kształt kapturka do gaszenia świec - zrobił sie długi i zakrzywiony ku dołowi - trochę taki, jak u czarownicy.
                    • black-sandra Re: Co to za typ 19.08.12, 13:35
                      Czyli wniosek z tego taki , że nie ma co na siłe zmieniać natury , bo można sobie zrobić ała smile
                      O zaleceniu spania w stanikach też słyszałam ale kurde , mam cały dzień chodzić w tej uwięzi i jeszcze spać w tym ? - o nie , nigdy w życiu smile
                      • debi_bebi Re: Co to za typ 19.08.12, 13:43
                        Te bezszwowe są calkiem sympatyczne. Nie nadają się wg mnie na ulicę, bo kiepsko modelują biust, ale po domu w czasie wolnym bardzo je sobie chwalę. Na noc już różnie może być - mnie wieczorem wszystko potrafi cisnąć i uwierać - coś jak Ciebie smile
                        • black-sandra Re: Co to za typ 19.08.12, 14:46
                          ja nie moge używać bezszwowych bo mi biust w nich jakoś dziwnie wygląda , z plaży mi się zdarzało nieraz bez stanika wracać bo strój mokry był to kurde musiałam się szalem zastawiać bo się gupio czułam a i efekt był nieciekawy - jak dla mnie oczywiście smile
          • m.maska Re: Co to za typ 18.08.12, 22:24
            Przychodzi facet do lekarza...

On: panie doktorze, moja zona ma takie male piersi
            Dr: no jak male?
            On: no male
            Dr: no jakie? jak pomarancze?
            On: nie mniejsze
            Dr: jak jablka?
            On: mniejsze
            Dr: jak cytryny?
            On: mniejsze
            Dr: jak jajka?
            On: o to to, sadzone....
    • tropem_misia1 Re: to takie 19.08.12, 08:26
      drogi wskazy

jeden drogi wskaz i drugi bliski sercu drogi wskaz

i te drogi wskazy naprowadzają
      szczególnie naprowadzają myśli
      szczególnie facetów......tongue_out
      • debi_bebi Re: to takie 19.08.12, 08:31
        Oni wtedy myślą? wink
        • tropem_misia1 Re: :)))))) 19.08.12, 08:34

facety myślą...o jednym...tongue_out

Drogo wskazy sterczą jak to drogowskazy maja w zwyczaju
          • debi_bebi Re: :)))))) 19.08.12, 08:48
            Od dawna nie zastanawiałam się nad facetami. Ostatnio jakby opuścili krąg moich zainteresowań, albo może zrobili mi się bezpłciowi? Nie umiem ocenić, bo nie przeprowadziłam odpowiedniej analizy, jak to mam w zwyczaju, kiedy chodzi o interesujące mnie zagadnienia.
            Niemniej jednak kiedy obserwuję ich z daleka, to mi wygląda, że o czymś tam jeszcze myślą.
            • super.halusia Re: :)))))) 19.08.12, 09:05
              ciekawe dlaczego myślą o jednymbig_grin
              • tropem_misia1 Re: :)))))) 19.08.12, 09:15
                bo drogo wskaz sterczy
                • debi_bebi Re: :)))))) 19.08.12, 09:19
                  Jeden sterczy, a drugi też się czasem unosi od patrzenia na ten pierwszy wink
                  • tropem_misia1 Re: :)))))) 19.08.12, 09:30
                    i to jest chemia droga koleżanko a nie geografiasmile)))))))))))))
                    • debi_bebi Re: :)))))) 19.08.12, 09:33
                      No fakt, bo kto by się w tym momencie oznaczeniem kierunku na mapie przejmował, czy to jest wschód, czy północny zachód np. smile
                      • tropem_misia1 Re: :)))))) 19.08.12, 14:20
                        obrałby tylko jeden kierunek
                        jeden jedyny
            • tropem_misia1 Re: :)))))) 19.08.12, 09:18
              Myślą, myślą..........całkiem dobrze myślą.
              a czemu nie budzą twego zainteresowania?Może dlatego ,że nie patrzysz na nich w kontekście chemii , tylko.....sama nie wiem....można wybrać przedmiotsmile)))))))))))
              • debi_bebi Re: :)))))) 19.08.12, 09:31
                Tzn., że patrzę na nich jak na przedmioty, które mogą się przydać, albo nie? Chyba aż tak, to nie, chociaż coś z uprzedmiotowienia w tym jest. Ot- po prostu chodzą sobie po świecie, jak i miliony innych stworzeń, równie ..hm.. interesujących. Rów-nie-interesujących.
                • super.halusia Re: DEBI 19.08.12, 09:37
                  opuszczasz się,zabiorę premiębig_grin
                  • debi_bebi Re: DEBI 19.08.12, 09:46
                    Halusia, przecież uprzedzałam, jak to ze mną jest.
                    Ostatnio miewam tylko porywy pisania, czasami tak krótkotrwałe, że nie starcza mi ich na wszystkich. Trudno, jak chcesz mi zabrać premię, to zabieraj smile
                    • super.halusia Re: DEBI 19.08.12, 10:28
                      to był żart,a jednak zadziałałobig_grinbig_grin
                      • debi_bebi Re: DEBI 19.08.12, 10:35
                        Lubie sprawiać przyjemności smile
                        • super.halusia Re: DEBI 19.08.12, 10:52
                          widzębig_grin
                          • leziox Re: DEBI 19.08.12, 13:43
                            Co,jakas przerwa na kawke ze sie pisanina tak ladnie dzialajaca-nagle urwala?
                            • debi_bebi Re: DEBI 19.08.12, 13:50
                              Gdyby dało sie przewidzieć, w którym momencie wyskoczysz z pudełka, to może i przerwę inaczej by sie zaplanowało, caro Leziu smile
                              • leziox Re: DEBI 19.08.12, 13:59
                                Cholerne mnie przykro ze nie dzialam wg jakiegos tam ustalonego planu oraz grafika i wyskakuje nieprzewidywalnie skadkolwiek.Ale to dobrze chyba,zawsze sie trzeba ogladac dookola,kiedy mnie nie ma w okolicy smile
                                • debi_bebi Re: DEBI 19.08.12, 15:39
                                  Nie będę ukrywać, że jest w tym element niespodzianki i zaskoczenia. Ni i wreszczie- zawsze miło Cię zobaczyć tu czy gdzie indziej smile
                                  • leziox Re: DEBI 19.08.12, 17:02
                                    Najlepiej na zywo.Wiesz,ten czarujacy wdziek mojego pijackiego ryja...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka