tropem_misia1 05.11.12, 05:18 i to bardzo oczek otwieranie to straszne zmaganie kto wstaje za wcześnie ma w oczach czereśnie więcej haseł nie dam rady może ktoś ma jakiś pomysł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: chora pora 05.11.12, 05:48 Też już wstałam, ale pomysłów nie mam. Zostańmy przy czereśniach, póki co . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: chora pora 06.11.12, 06:04 dzisiaj nawet pestek ni ma sie ciało przyzwyczaja Odpowiedz Link
debi_bebi A na osamotnienie 05.11.12, 05:57 cmok, cmok. Tylko tyle mogę, i jeszcze - że rozumiem. U mnie ostatnio tak było, że koleżanka jak nie na urlopie, to chora, a ty człowieku zasuwaj za dwie. No ile można. Już prawie nie mogę. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A na osamotnienie 05.11.12, 06:43 Nie takie to osamotnienie duże - też "walczę" z kilkoma zadaniami. Skutek taki, ze zasypiam okolo pierwszej a wstaje o 5.45. No i sie kręcie - czlowiek z pracy do pracy, i na chwile tylko do domu, by przespać te kilka godzin... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A na osamotnienie 05.11.12, 06:58 Pytanie brzmi - ile w ten sposób można pociągnąć i jakim kosztem? I w ogóle, czy warto? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: A na osamotnienie 05.11.12, 07:25 Pociągnąć można tyle na ile samozaparcia wystarczy... Ale wlaśnie - czy warto?... Odpowiedz Link
777.czarek Re: A na osamotnienie 05.11.12, 09:15 Niestety walka o przetrwanie kosztuje, jednych mniej innych więcej ale zawsze. W Polsce trzeba być politykiem ,sędzią, prokuratorem i tym podobną mendą, wtedy gówniana odpowiedzialność za błędy łapy w kieszeni a kabza nabita po kokardkę - i rodzinka ustawiona. Darz Wam Bór siermiężni wyrobnicy tyrający nie na siebie Odpowiedz Link
leziox Re: A na osamotnienie 05.11.12, 10:34 Darz Bór to tylko wtedy kiedy zajaca sie w sidla zlapie albo dzika z Kalacha upoluje.W innych przypadkach pozostaje sklep miesny. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A na osamotnienie 06.11.12, 06:05 debi_bebi napisała: > cmok, cmok. Tylko tyle mogę, i jeszcze - że rozumiem. U mnie ostatnio tak było, > że koleżanka jak nie na urlopie, to chora, a ty człowieku zasuwaj za dwie. No > ile można. Już prawie nie mogę. > mię taki cały tydzień czeka damy radę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: daj, daj! 06.11.12, 06:40 lekkim dmuchem chuchem przesyłam nawet jak mi ma monitor zaparować Odpowiedz Link
anus-hka Re: chora pora 05.11.12, 11:50 ...o tej porze to na automatycznym pilocie jestem i nie myśle...reczny by mnie do łóżka pokierował hyhy Odpowiedz Link