Dodaj do ulubionych

jak Wam się podobała

11.11.12, 09:09
walka Wach-Kliczko
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 09:15
      nie oglądałam
      nie lubię jak się bija po buzi i pleckach i ramionkach
      • super.halusia Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 09:24
        czasami adrenalinka wskazanabig_grin
        • 777.czarek Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 09:34
          Walki nie widziałem ale skoro Mariusz wytrzymał z Kliczko 12 rund !! no to chylę czoła przed Nim, znaczy się że jest twardzielem. Na Kliczkę mówią że to doktor stalowy młot a to coś znaczy. Być może w następnej walce Wach przewalcuje Kliczkę ? bo każdy kiedyś pierwszy raz daje komuś dupy smile
          • super.halusia Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 09:36
            ja oglądałam,świetne ciosy były Mariusza
            • lidka449 Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 10:42
              mój Misiek oglądał na RTL ,no bo po co płacić Polacy za darmo nie nadawali wink
              • super.halusia Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 10:49
                a ja tu www.drhtv.com.pl/index.html
                • lidka449 Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 10:54
                  dobrze zrobiłaś kaskę wydawać to już byłoby żal smile
                  • super.halusia Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 11:02
                    zgadza się
                    • super.halusia Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 11:28
                      Kliczko zachwycony Wachem
                      . Władimir Kliczko po walce z Mariuszem Wachem w ciepłych słowach wypowiadał się na temat polskiego boksera. - To prawdziwy "Wiking" - mówił Ukrainiec
                      • 777.czarek Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 12:28
                        Na pewno Kliczko Mariuszowi przykadził nie mniej wytrzymać z Kliczko 12 rund to duży szacunek się należy. Pokonanemu smile na dziś nie ma mocnego na Ukraińca.
    • super.halusia Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 14:48
      Sylvester Stallone był jednym z najznamienitszych gości na gali w Hamburgu, w czasie której Władimir Kliczko pokonał Mariusza Wacha. Pojedynek ukraińskiego mistrza świata wagi ciężkiej z potężnym Polakiem zrobił duże wrażenie na znanym z roli pięściarza "Rocky'ego" Balboy aktorze
      • leziox Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 18:28
        Uczciwie?Byk za wolny,slabo wyszkolony,Kliczko robil z nim co chcial.Sam upór nie wystarczy aby byc dobrym bokserem.Dobrym-mam tu na mysli skale swiatowá.
        Owszem,Wach jest dobrym bokserem na miare lokalnych walk-niestety to nie jest jego ranga,boksowac sie z takimi jak Kliczko.To ze wytrzymal,jest godne podziwu-ale dostal paskudne lanie i taka jest prawda.
        • leziox Re: jak Wam się podobała 11.11.12, 18:29
          Mialo byc naturalnie ze byl za wolny,ale z "bykiem" tez wyszlo interesujaco smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka