14.11.12, 05:43
psze państwa mamy nowy dzień.
Ni za zimny,nie za ciepły.
Nie za mokry, nie za suchy.
Zdałoby sie rzec: w sam raz.
ale
ale
za okienkiem ciut ciemno i trudno gołym okiem ocenić to i owo.
Nadto , co obywatel to ma inne pragnienia co do ciepłoty.
Mie najlepiej pod pierzynką ,ale wyleźć musiałam spod niej ...by zacząć ten nowy dzień , nie za zimny i nie za ciepły.
No to miłego dnia.

aaaa

a kawa za gorąca
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: I tak 14.11.12, 06:06
      Hej, Tropciu!
      U mnie będzie dziś Dzień Drugi pod wezwaniem wymiany rur kanalizacyjnych. Już po pierwszym jestem taka zmęczona, że nie wiem. Myśli mi się rozsypały niczym gruz z porozbijanych ścian.
      • tropem_misia1 Re: I tak 14.11.12, 06:09
        takie rury to przeważnie w środku.
        Santa, azali oni zryli wierzch by się do nich dostać?
        Okropieństwo!!
        • debi_bebi Re: I tak 14.11.12, 06:19
          Zryli. Ale oni krócej ryli, niż ja po ryciu sprzątałam. Powierzchownie oczywiście, bo nie ma co pucować na błysk, skoro dziś mam mieć kolejna odsłonę. Ale co tam. W końcu to nie jest żadna tragedia nie do przeżycia smile
          • tropem_misia1 Re: I tak 14.11.12, 06:28
            Zwykle tak jest,że demolka trwa najkrócej.

ale
            ale
            pomyśl
            potem popatrzysz na ścianę ,która kryje w sobie mała tajemnicę i szepniesz: nówka...mam nówkę.
            • debi_bebi Re: I tak 14.11.12, 07:20
              Dlatego nie pomstuję. To chyba ostatnia demolka, bo wszystko inne już wymienili.
              • 777.czarek Re: I tak 14.11.12, 10:58
                Nie mów hop , bo przyjdzie walec i wyrówna smile atomówka walnie albo Ruskie wejdą albo co, cokolwiek. I kamień na kamieniu z dopiero co wymienioną armaturką smile albo znajdzie się właściciel chałupy albo działki i też kicha. Sędzia na telefon przyklepie i leżysz. Oby nie ale ratuj się kto może jakby co smile
                • leziox Re: I tak 14.11.12, 13:17
                  Czarek-twój wrodzony optymizm powala na kolana.
                  Przypomina mi to ludzi popelniajacych samobójstwo ze strachu przed smierciá.
                  • 777_czarek Re: I tak 14.11.12, 17:41
                    A jak w mojej sytuacji można być optymistą smile po miesiącu znów ban i cholera wie za co. Nie będę więcej kopał się z koniem i kolejny raz zaczynał od nowa, produkował kolejne nicki które i tak na stracenie. Niech bladź się napasie niech ma satysfakcję. Pzdr wszystkim i do miłego może gdzieś kiedyś. Cz.
                    • 777_czarek Re: I tak 14.11.12, 17:48
                      Przepraszam ale nie darowałbym sobie podziękować za gościnę Halusi smile to nad wyraz miła i sympatyczna osoba. Bardzo kulturalna i tolerancyjna. Cześć Halusiu, bądź zawsze zdrowa i szczęśliwa smile Czarek.
                      • leziox Re: I tak 14.11.12, 18:08
                        Jaki niby ban,jesli cie widac?Aha no kreseczka sie zmienila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka