tropem_misia1 24.11.12, 05:46 wrażliwa.Dzisiaj to nawet bardziej niż bardzo. a tu takie treści, takie treści,że się w głowie nie mieści Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Ja chyba jestem 24.11.12, 08:20 ale wiesz tak między nami: rymy rymami, lecz gdy głęboko zanurzyć oko to jest ględzenie tego nie zmienię i tu to streszczę: nie jestem wieszczem(: Odpowiedz Link
super.halusia Re: Ja chyba jestem 24.11.12, 08:33 Piórem pisząc swoje wiersze Wieszcz je pisał obszerniejsze A ja pisze je bez pióra Bo wystarczy mi komóra I chociaż nie jestem wieszczem W sms-ie wiersz umieszczę. Odpowiedz Link
krecik.17 Re: Ja chyba jestem 24.11.12, 09:01 A co do treści, bywają oddane Gdy za dużo wychlane Więc pić z głową trzeba, z umiarem By paw nie był nam później ciężarem Miłej soboty, wy wczoraj popiliście dziś ja pałkę zalewam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: he,he 24.11.12, 14:15 wystarczy kropla bo potem jest morze: on tworzy,ty tworzysz, ja tworzę)) Odpowiedz Link
leziox Re: Tropcia 24.11.12, 13:24 Ja to sobie mysle tak nie smialo,ze Tropciowej chodzi o wczorajsze tresci a nie dzisiejsze Balangowe. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tropcia 24.11.12, 14:16 Treści,że tak powiem mocne, bo słowa ciężkie, Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Tropcia 25.11.12, 06:03 a są takie rodzaje niepamięci,że szczęśliwi ci co je mają Ja mam tyko takie wnerwiające, kiedy to okularów szukam lub gdy mi w rozmowie właściwego słowa brakuje. Odpowiedz Link
leziox Re: Tropcia 25.11.12, 16:40 Zreszta przejrzalem te nasze sliczne dyskusje i nie znalazlem niczego co mogloby wazyc wiecej niz normalne slowa.Zreszta slowa to slowa,kwestia definicji kto co za co uwaza. Odpowiedz Link