30.11.12, 05:14
prawie hibernacji.
Doznałam jej na skutek blaszek miażdżycowych.
Wstałam tylko dlatego,że chciałam kota wykorzystać!
Go chwyciłam bo wlazł na łózko by dostać się na stółek mały.
Chwyciwszy pod pierzynę go upchać chciałam co by mię zagrzał!
Sie franca uczepiła pazurami obrusiku ,by się nie dać i wszyściutko z tego stolika zleciało na glebe.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: a w ogóle 30.11.12, 05:18
      to ten zamróz sprawił że nie śpię od 3:30.
      Fajnie mi sie piątek zaczął.
      A Wy azali równie przyjemnie weekend zaczynacie?
      • rybka.11 :D 30.11.12, 06:40
        Zajścia z kotem to nie pobiję wink prozaiczny poranek miałam: budzik - walka ze soba, budzik-walka ze sobą, budzik.... i zerwanie sie na nogi...
        Ach, jak teraz pięknie kawa mi pachnie i smakuje....
        • leziox Re: :D 30.11.12, 19:30
          Ja pospalem dwie godziny,potem musialem zasuwac jak katorznik do tej pory.I teraz mnie sie spac nie chce ale tak juz mam,im bardziej starszy jestem tym mniej spania mnie trza.
          • czarek_sz Re: :D 30.11.12, 19:56
            Mniej się śpi a czas szybciej ucieka. A podobno każdemu cyka jednako smile
          • m.maska Re: :D 30.11.12, 20:16
            Leziox, Ty sie moze jednak dzisiaj lepiej wyspij..... bo jak bedzie jutro to stoi pod znakiem zapytania smile
          • lidka449 Re: :D 30.11.12, 20:21
            organizmu nie oszukasz,jak chcesz to śpij - sen to samo zdrowie big_grin
            • leziox Re: :D 30.11.12, 20:29
              Ja tam mam komfort ze w kazdej chwili moge sie zagrzebac pod kolderka cieplutka i podrzemac.
              Ale z drugiej strony jest zawsze co do zrobienia.
            • czarek_sz Re: :D 30.11.12, 20:30
              Podobno jedną trzecią życia człowiek przesypia. Niepowetowana strata. Ale jak to się do wieczności która przed nami smile
              • m.maska Re: :D 30.11.12, 20:44
                Wiesz Czarek i to mnie zlosci... czlowiek zostal jednak gupawo skonstruowany... jesc musi regularnie i spac tez - to zabiera tyle czasu
                • czarek_sz Re: :D 30.11.12, 20:52
                  Jesteśmy jak zwierzęta : jemy, śpimy i walczymy o przetrwanie smile tak to skonstruowane, musimy się dostosować. Może kiedyś dowiemy się dlaczego tak a nie inaczej.
                  • leziox Re: :D 30.11.12, 21:41
                    Jak sie spotkamy wszyscy kiedys w jakims niebieskim obloku,to bedziemy mogli sobie wiecznie gadac.Nawet bez netu,wymieniajac sie tylko myslami.
                    Jedyne co w tym dosc kutasowe jest,to zmiana stanu trwania z cielesnego na elektryczny,no bo trzeba kipnác wtedy.
                    • czarek_sz Re: :D 30.11.12, 22:01
                      Z tego co słyszałem, to że tam nie tylko czas nie istnieje, nie ma też chorób ,głodu ,cierpienia itd. I dostąpi się tego pod warunkiem że się na to zasłuży smile pożyjemy....a raczej jak wykorkujemy to się przekonamy ,jak tam jest smile jedno jest smutne Lezio, gorzały tam nie będzie big_grin
                      • tropem_misia1 Re: :D 30.11.12, 22:07
                        Czego nie rozumiem w tym cudnym niebycie to tego,czemu zasługujemy na kopnięcie?

Elektryczne oczywista.......tongue_out
                        • czarek_sz Re: :D 30.11.12, 22:13
                          No to jak na wesoło to na wesoło :
                          wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/kobieta-usilowala-zabic-partnera-swoimi-piersiami,1,5315857,wiadomosc.htmlbig_grin
                          • tropem_misia1 Re: :D 30.11.12, 22:17
                            i tak zdłudne zmamienie jawiące się doliną szczęśliwości jawi się nam jako okrutne narzędzie zbrodni
                            • czarek_sz Re: :D 30.11.12, 22:19
                              A prócz tego jeszcze żywią i bronią smile
                              • tropem_misia1 Re: :D 01.12.12, 08:04
                                Rzadko to robię ,ale czasem się zadumam nad czymś ..skupię...i pytanie się rodzi.
                                I tak urodziłam pytanie: a ten sympatyczny nick : Czarek to od czarowania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka