super.halusia 09.12.12, 08:28 w końcu naprawili,ciekawe co się wczoraj działo,że nie można było wejść na forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Witam 09.12.12, 08:37 ja tam nić nie wiem ja wlazłam i wylazłam bez problemu może to zależało od pory? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Witam 09.12.12, 09:17 może zabrakło bimbru i była karteczka nieczynne ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Witam 09.12.12, 09:30 Był szlaban na forum ,na bimber na Melynie absolutnie nie Lezio to przezorny i dobry zaopatrzeniowiec więc spoko bo na napić się na Melynie każdy i o każdej może jeden lepiej drugi gorzej, ale zawsze miłej niedzieli przy melinowym kominku z kielonkiem w ręku bo ziąb jak cholera a przeca pić zawsze się kce Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Witam 09.12.12, 12:21 Nie wiesz Halusiu ? seta z rana jak śmietana na Melynie ostre picie trwa na okrągło z krótkimi tylko przerwami na rekonwalescencyjny i uświadamiający patriotycznie oraz ideologicznie /pranie czerepa/ pobyt na wytrzeźwiałce Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Witam 09.12.12, 13:06 Na słynnej Kolskiej nigdy nie byłem za to nasłuchałem się od znajomych. A jeden znajomek to nawet tam pracował jakiś czas. Ile on różnych zegarków naprzynosił i tanio sprzedawał 'klienci' tego kurortu oddawali sikory żeby tylko flaszkę na zaprawkę załatwił Odpowiedz Link
leziox Re: Witam 09.12.12, 13:22 Ja osobiscie to wole jednak na dobrej melynce sie upic-a koszty wytrzezwialki tez mozna przepic wiec lepiej po tego rodzaju przybytkach sie nie wloczyc. Jak juz ktos u kogos chla,nie powinno sie go wywalac z domu wieczorem tylko dac mu sie przespac nawet z glowa w kiblu do rana,coby sie czlek po nocy nie musial wloczyc i trafic na wytrzezwialke albo jeszcze gorzej. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Witam 09.12.12, 14:23 Gość w dom Bóg w dom jesteś gościnny Lezio dla każdego i to bez względu na jego pochodzenie, wykształcenie czy sytuowanie. I tak trzymać ja jeszcze trochę i znikam, udaję się na świętowanie zaległej Barbórki. Ochlam się trochę i to na krzywy ryj. Chociaż, prezent zawiozę więc jak już zasiędę no to rzygać a pić, żeby się odkuć, żeby chociaż licznik wyzerować na razie. Odpowiedz Link
leziox Re: Witam 09.12.12, 23:38 Bo dla mnie naprawde nie ma najmniejszego znaczenia,kto skonczyl jaka szkole,w jakiej rodzinie sie wychowal,albo ile ma kasy lub jej nie ma.Wazniejsze dla mnie jest,abym sie z kims takim mógl czuc swobodnie,nieskrepowany sztucznymi wzorcami wzietymi z ksiazek,prowadzic swobodna rozmowe a rano,nawet na kacu abym mogl powiedziec: -Hej,to bylo to.Najebalismy sie jak szpaki,poklocilismy sie o poglády,nawyzywalismy sie nawet deko,ale nadal sie znamy i lubimy.I do nastepnego razu/flaszki Odpowiedz Link