debi_bebi 12.12.12, 06:08 Może przebije się przez poranne ciemności i dotrze do was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:11 Już znalazłam.Już poczułam. Na policzku. a przeca policzek to takie szczególne miejsce) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:17 Że to takie miejsce odbioru ciepłych uczuć? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:26 Szczególne bo nie tylko ciepłych uczuć.( w.w.- tak) Przeca w policzek miast go musnąć , można też plasnąć. a czasem to nawet na niego wstyd wypełza rumieniem i takie tam Odpowiedz Link
anus-hka Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:39 tropem_misia1 napisała: > Szczególne bo nie tylko ciepłych uczuć.( w.w.- tak) > Przeca w policzek miast go musnąć , można też plasnąć. > a czasem to nawet na niego wstyd wypełza rumieniem > > i takie tam > > > Prawdą jest że miejsce wypełzania uczuć jest naswiat Czyż i gniew ogniem liców nie zapala?? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 07:09 Pomyślałam o cmokaniu, pomyślałam też o policzkowaniu, ale je świadomie pominęłam, bo spoliczkowanie niesie zupełnie inny rodzaj oświecenia, zwłaszcza dla spoliczkowanego. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 07:11 Fakt. ale też drgają ze śmiechu )) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:12 jezeli bedzie laserowy to może sie przebije przez te zamieć ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:16 Gdzie jest zamieć? Pomimo ewidentnych faktów, jeszcze do mnie nie dociera, że mamy zimę. Cały czas mi się zdaje, że to tylko chwilowa sytuacja, i że zaraz zrobi się ciepło. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 06:20 W Beskidach -Kocierza okolice - intensywny opad śniegu i wiatr piździ - biało minus 6 stopni - drogowcy jeszcze śpią....ja też chętnie wróciłabym do domku ale nie moge Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 09:34 Jak nie mogie to przez nogie i dalej mogie plasnąć w policzek inaczej walnąć w ryja. Tak Lezio by powiedział. My przy powitaniu całujemy się w policzki /zakochani w usteczka/ a np Eskimosi pocierają się nosami. I niech jeden ma katar a nie ma połówki za pazuchą i kicha. Też wkrótce będzie parskał. Warto więc mieć przy sobie połówkę na powitanie albo co najmniej kwaterkę, warto Odpowiedz Link
leziox Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 10:03 Ciekawe czy mozna zrobic wódke z tranu?Ale osobiscie sie nie dziwie ze i Eskimosi,jak sie dorwa do wódy,to chlaja na umór. PS.politycznie poprawna definicja Eskimosa to Innuit. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Promyczek posyłam 12.12.12, 10:14 Podobno ze wszystkiego można ,ale czy z tranu ? nie próbowałem, jak robiłem to tylko z cukru. Ale myślę że nie bo tran to tłuszcz. Bardziej na popitkę się nadaje niż do wytłoczenia zeń wesołych procentów Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 05:51 Z tranu chyba sie nie da, ale słyszałam, że jak się człowiek wstępnie namaści od środka czymś tłustym, to potem można spożywać procenty na umór. Że niby tłuszcz tworzy barierę i alkohol aż tak skutecznie nie przenika do krwiobiegu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 06:05 No, racja w sumie, ale może są tacy, co lubią dłużej utrzymać trzeźwość umysłu? Bo znowu spić się na starcie, to chyba też żadna przyjemność? Odpowiedz Link
loczek62 Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 06:12 debi_bebi napisała: > No, racja w sumie, ale może są tacy, co lubią dłużej utrzymać trzeźwość umysłu? To niewielki promil populacji którzy mają takie potrzeby, którzy z racji wykonywanej służby maja takie oczekiwania. Ale raczej odbywa się to na zasadzie selekcji właściwości osobniczych niż zabiegi z olejem, masłem czy innym tłuszczem. > Bo znowu spić się na starcie, to chyba też żadna przyjemność? Tacy co "zważają się na starcie" to wcale pić nie powinni Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 07:11 Też pomyślałam sobie o służbach. Spić obiekt, żeby wyciągnąć z niego informacje. Albo spić, żeby był łatwiejszy. To o obiektach płci żeńskiej. O tym, kto powinien pić, a kto nie powinien, nie będę się wypowiadać zbyt rozwlekle. Powiem krótko, od siebie, że wg mnie lepiej nie pić, niż pić. Odpowiedz Link
leziox Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 10:54 To ja nadawalbym sie do sluzb specjalnych,bo mnie kobiety bardzo duzo mówia-nawet na trzezwo i z wlasnej nieprzymuszonej woli. Jednak wizja agenta Lezia napawa mnie jakims wyjatkowym obrzydzeniem,chociaz nawet nie posiadam zaniedbanej i zatluszczonej fryzury. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 15:49 Choć osobnik taki który szybko się "zwarza" jest towarzysko "ekonomiczny" Odpowiedz Link
leziox Re: Promyczek posyłam 13.12.12, 22:01 Taaaa,ale potem go trzeba nieprzytomnego gdzies przechowac,wiec koszty przechowywania sa czesto wyzsze niz ilosc wódki która osobnik taki wniósl do zrzutki. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pobudek! 15.12.12, 07:53 Oczka swe otworzyłam nadobne bez wysiłku bo sobota Oczka te omiotły domek i zrywu dostałam bo robota czeka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pobudek! 15.12.12, 08:07 Ciągle ta robota i robota. Bez przerwy coś do zrobienia. Nie mogłoby się samo zrobić? Przynajmniej raz na jakis czas, cholera. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pobudek! 15.12.12, 08:17 I tu przychodzi na myśl bajka o krasnoludkach. Tak se wspomniałam wzdychnąwszy, bo nadziałam sie na takie cudo , a ukradłwszy się dzielę. "Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Aladyn był złodziejem. Batman jeździł 320km/h. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę!" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pobudek! 15.12.12, 08:18 Czyli nieważne co się czyta tylko jak się czyta?)) no dobra znaczyt interpretuje no znaczy wysącza to co po przesączeniu zostaje Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pobudek! 15.12.12, 08:22 Nooo, niby takie niewinne bajeczki, a jak naszpikowane deprawacją, co nie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pobudek! 15.12.12, 08:25 tia..........zaczynam się zastanawiać w jaki sposób wilk babcię skonsumował. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Pobudek! 15.12.12, 08:33 Ekhm, ekhm... weź przestań Zaraz wyjdzie na to, że bajki pisali sami zboczeńcy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: To na koniec opowiem moja ukochaną bajkę 15.12.12, 08:40 mooooooooooogie???????????? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sama se odpowiem: mogie... 15.12.12, 08:43 Sierotka Marysia idzie do łazienki wykąpać się. Krasnoludki chcą ją podglądać, jednak są za małe, aby dosięgnąć dziurki od klucza. Uradziły więc, że staną jeden na drugim, a ten na górze będzie ją podglądał i będzie mówił pozostałym co widzi. Gdy już dosiegnął dziurki od klucza, mówi: - Zdjęła stanik! - Zdjęła stanik, zdjęła stanik, zdjęła stanik - powtarzają szeptem jeden drugiemu, aż wieść doszła do stojącego na dole. - I co, i co, i co? - pytanie wraca do tego na górze. - Zdjęła majtki! - Zdjęła majtki, zdjęła majtki, zdjęła majtki... - I co, i co, i co? - Nic, stoi. - Mnie też, mnie też, mnie też... Odpowiedz Link