tropem_misia1 18.01.13, 08:58 zdarzają się dni ,że ciało czuje się bardziej niż umysł. Niby dzisiaj piątek, ale jeno pisk dobyć mogie pseudoradosny. Bo dziś zwycięstwo ciała nad umysłem. Czuję ciało bardziej niż bardziej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Zdarza się ,że 18.01.13, 13:16 A samo cialo beuzmyslowe nie ma problemów z sobá samym? Odpowiedz Link
m.maska Re: Zdarza się ,że 18.01.13, 13:43 eeetam... po forach lataja same "umysly" - po co komu cialo w matrixie? Odpowiedz Link
leziox Re: Zdarza się ,że 18.01.13, 14:16 Dobrze ze dodalas przynajmniej ten cudzyslów dla umyslów Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 18.01.13, 17:47 Ja też czuję ciało, a teraz to głównie dziwne dreszcze, więc czym prędzej upakuje się do łóżka, tylko przedtem wypiję uzdrawiającą miksturę pomysłu syna mego jedynego Odpowiedz Link
leziox Re: Zdarza się ,że 18.01.13, 21:06 Jak wypila tak sie juz nie odezwala. Mam nadzieje ze synus´nie pomylil sie co do skladu mikstury. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 06:54 Już mowię: mikstura mojego syna to była 1 wyciśnięta cytryna trochę syropu z cukru gorąca woda sporo whisky świeże listki mięty Kazał mi to wypić, i do łóżka. Tak zrobiłam i wydaje mi się, że dziś jest o wiele lepiej. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 06:57 Musiało rozgrzać nieźle. Czyli Ty nie chora Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:07 Nie, tylko mnie brało takie nie wiadomo co, trochę dreszcze, trochę ból gardła. Nie bardzo mi się uśmiecha chorowanie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:11 I super. a ja dalej walczę z ciałem może gdybym wypiła coś równie magicznego byłoby lepiej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:16 Czyli dalej ciało obecne, a głowa nie wiadomo gdzie, czy tez czujesz ciało boleśnie tak, że nie czujesz głowy? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:33 Boleści wielkiej nie mam aż tak ) choć nigdy nie miałam głowy na karku raczej w chmurach) Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:12 a na gardło,dobre tabletki do ssania,tymianek z podbiałem i aloesem,pomaga Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:15 Płukanie roztworem sody oczyszczonej też całkiem nieźle działa, ale tymianek z podbiałem mam na wszelki wypadek Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 07:23 Najprostsze i naturalne sposoby są najlepsze + porządnie wygrzać się i wypocić dziadostwo CMOK! Odpowiedz Link
leziox Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 10:57 Zwlaszcza to wygrzanie sie brzmi bardzo dobrze I cieszymy sie wszyscy ze Debusiowi lepiej juz. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 13:04 Mimo tych zabiegów uwaga na świńską grypę, podobno pandemia nam grozi. Tylko gorzała ,jedyny ratunek na pandemie to minimum trzy promile krwi we ankoholu Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 14:37 u Nas są cztery osoby w szpitalu, właśnie na świńską grypę Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 15:41 Więc trzeba siedzieć na Malynie bo tu jest bezpiecznie bo tu są 'lekarstwa' na każdą chorobę Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 16:33 Na forum analogowym też jest już zdrowo Odpowiedz Link
leziox Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 18:50 A jak kto zachoruje,zawsze mozna go wyrzucic przez balkon,coby powietrze nadal bylo czyste. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 19:01 Jeśli chodzi o mnie, to musiałoby być z ósmego. Z żadnego innego nie życzę sobie być wyrzucana. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 19:21 E tam! Nigdzie nie będę się ruszać w tym celu, bo mieszkam akuratnie na ósmym, i w razie czego sama się mogę z niego wyrzucić,o! Odpowiedz Link
super.halusia Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 19:37 czyli mieszkam piętro niżej,też masz z remontami sąsiadów przerąbane,nawet zimą,bo ja mam Odpowiedz Link
leziox Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 19:47 Przypominam ze melyna znajduje sie na pierwszym pietrze zaraz nad smietnikiem.Jak kto stad wyleci na rylo,nic mu pewnie nie bedzie. A na wyzsze pietra nikogo nie bedzie sie wnosic,zeby go stamtad zrzucac,nawet jesli na wlasne zyczenie polatac bedzie chcial. Wyzsze pietra=samoobsluga. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 21:03 Dzięki Lezio za info, ale ja nie od dziś wiem, że najpewniej jest, jak liczę na siebie samą Odpowiedz Link
leziox Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 21:06 Bo niestety,droga Bebi,przewaznie tak jest ze jesli chcemy na kogos liczyc,musimy liczyc najpierw na siebie. To ze tak byc w zasadzie nie powinno,to juz inna bajka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Zdarza się ,że 19.01.13, 21:29 Nigdzie nie ma zapisane, jak musi być, za to doskonale widać, jak jest. Różnie jest Odpowiedz Link