Dodaj do ulubionych

Mam depresje :)))

19.01.13, 19:34
Poradzcie co na to smile
nawet mi sie pic nie chce
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 19:47
      Niestety ja tez mam wiec nic nie moge poradzic.Ale postaram sie wypic tyle zeby przetrwac do jutra.
      • black-sandra Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 19:54
        skoro mozesz pic to nie masz tak zle jak ja sad
        • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:08
          To nie tak Sandrusia,ale nie chce w siebie wduszac jakichs tam tabletek,psychotropów i temu podobnych milych ciekawostek,wiec topie depreche w alkoholu.
          Gorzej ze ta kurwa nauczyla sie juz plywac i nie bardzo wiadomo,co z tym zrobic.
          Chyba tak juz z przyzwyczajenia wlewam w siebie etanol.
          Ale mnie wolno,nie musze dbac o przyzwoite zachowanie sie.
          • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:24
            Co Wy kuźwa możecie wiedzieć p depresji....
            Ja to dopiero mam depresję. Do tego dziś już chodzę w kołnierzu ortopedycznym a łapkę mam na temblaku. Żyć nie umierać. Jeszcze w dupę mi zastrzyki zaserwowali. Żyć nie umierać.
            • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:35
              Boooooooosz co sie z Wami tutaj dzieje? weekend a humory juz poniedzialkowe wink
              • super.halusia Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:41
                Może wczoraj było za dużobig_grin
                • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:49
                  Girla jak nic,zderzyc sie musiala z pociágiem towarowym.
                  A co ci to takiego skarbenku sie stalo,no co?
                  • black-sandra Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:55
                    hahahaha no wiedziałam , że na Was można liczyc jak nic usmialam sie po pachy big_grin
                    A Ty Gerla polecialas juz na calego jak widze i oddaje honor , moja deprecha do Twojej ma sie nijak , przyznaje .
                    Buziaki cieplutkie sle , wiem , że na wiele sie nie zdadza ale szczere somsmile
                    • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:09
                      Dzienki wiedziałam ,że masz dobre serduszko .
                      Najgorsze jest jednak to ,że mam urlop sad
                  • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:56
                    Fachowo to się nazywa rwa barkowa. Wypadł mi krążek miedzykregowy i raczej czeka mnie zabieg albo dobry kregarz (co mnie w tej chwili bardziej odpowiada.
                    • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:09
                      A takie przyjacielskie poskakanie po pleckach obunóz z rozbiegu to nie mogloby ci pomóc moze?Bo jesli tak,to ja chetnie pomoge.Moze nawet z Sandrusiá bysmy tak poskakali.
                      Wiesz,no pomoc dla ludzi jest moim najwyzszym priorytetem.
                      • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:15
                        Leziox, Ty naprawde sadysta jestes....czy Ty masz pojecie, ze jak takie dopadnie, to sie nawet smiac nie mozna? i do tego urlop - a to nie ma tak, ze jesli sie podczas urlopu choruje, to priorytet ma zwolnienie lekarskie?
                        • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:18
                          Alez wiem,nawet wiem ze to bardzo boli.
                          A z rwá kulszowá równiez jestem za pan brat.
                          I wcale nie jestem sadysta,co mi z upodobaniem zarzucasz co jakis regularny czas.
                          Pewnie specjalnie,aby popsuc mój image serdecznego i dobrego dla wszystkich czlowieka.
                        • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:27
                          No jest tak Maseczko ,ale zabiliby mnie na śmierć za taki wybieg...
                          Zresztą to i tak zaległy urlop,ale zaraz....może by mnie wtedy szybciej do sanatorium wysłali wink
                          • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:40
                            Jesli moglabys w ten sposob rzeczywiscie cos uzyskac, to skorzystaj z tego.
                            Wspolczuje Ci bardzo i jakos tak od razu poczulam, ze mnie tez cos ciagnie - imaginacja?
                      • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:24
                        Ja jednak podziekuje. Wolę sprawne paluszki tongue_out
                        • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:42
                          girl_32 napisała:

> Ja jednak podziekuje. Wolę sprawne paluszki tongue_out

Jesli masz dobrego masazyste, ktory masuje a nie glaszcze, to chyba najlepsze jest, malo inwazyjne, ale niestety niedziela przed Toba. Ze tez takie rzeczy dopadaja zwykle w weekend albo w dni swiateczne.
                    • debi_bebi Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:17
                      A niech to! To Cię trafiło.
                      • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:31
                        Już bym wolała ,żeby mnie ten cholerny Amor trafił wink
                        • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:39
                          Ja nie wiem czy to jest dobre poláczenie-strzala Amora i seks podczas takiego bolesnego schorzenia.
                          • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:43
                            leziox napisał:

> Ja nie wiem czy to jest dobre poláczenie-strzala Amora i seks podczas takiego b
                            > olesnego schorzenia.

Ona chciala to zamienic na trafienie Amora a nie polaczyc - Leziox!!!!
                          • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:45
                            A wiesz ,że na ból głowy najbardziej pomaga mi ten SEX .... tongue_out
                        • debi_bebi Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:41
                          Aha! Wolałabyś cierpieć na serce? smile
                          • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:48
                            Serce i rozum ! To nie idzie w parze wink
                          • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:48
                            No przeciez ja wiem dokladnie,co dla Girlusi dobre jest a co niekoniecznie big_grin
                            • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:56
                              To co jest dobre Leziu ?
                              • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:10
                                Powiem ci na uszko.
                                Jak poscielesz lózko.
                                • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:30
                                  Jak lozko poscielone, to sie idzie spac a nie gada....
                                  • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:34
                                    Ty jednak jestes zboczona,Maseczko.Spac?Z kims w jednym lózku?
                                    • m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:40
                                      a co? nie moglbys zasnac, czy co? cierpisz na bezsennosc?
                                      • leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:59
                                        W lózku najlepiej sypiac samemu.Chyba ze chodzi o seks no to wtedy mozna przezyc noc albo dwie w takim trybie.
                                        • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 23:18
                                          Przecież mieliśmy gadać szeptem ....
                                • girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:53
                                  Czekaj posunę się tylko prysznic wezmę wink
                                  • leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 15:09
                                    Mozesz posunac sie i pod prysznicem smile
                                    • dunajec1 Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 15:36
                                      Zberezniki.
                                      Tez bym chcial.
                                      • leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:06
                                        To pogadaj na ten temat z dziewczynami big_grin
                                        • black-sandra Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:07
                                          Jakby co to ja jestem chętna , lubię prysznic smile
                                          • leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:10
                                            No widzisz Dunajec?Uderz w stól a nozyce sie odezwa. big_grin
                                            • black-sandra Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:11
                                              No tak tylko , że zanim Dunajec tutaj przypłynie to ja mogę już odpłynąć big_grin
                                              • leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:12
                                                Czyli predkosc wskakiwania pod prysznic tez bywa bardzo wazna big_grin
                                                • black-sandra Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:17
                                                  Prędkość wyczucie chwili to jest bardzo istotna sprawa inaczej prysznic będzie tylko prysznicem smile
                                                  • leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 21:06
                                                    A tak czlek sobie nieraz mysli,ze coby dobrze zadupcyc,to strasznie sie czasami trzeba nabiegac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka