black-sandra 19.01.13, 19:34 Poradzcie co na to nawet mi sie pic nie chce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 19:47 Niestety ja tez mam wiec nic nie moge poradzic.Ale postaram sie wypic tyle zeby przetrwac do jutra. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 19:54 skoro mozesz pic to nie masz tak zle jak ja Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:08 To nie tak Sandrusia,ale nie chce w siebie wduszac jakichs tam tabletek,psychotropów i temu podobnych milych ciekawostek,wiec topie depreche w alkoholu. Gorzej ze ta kurwa nauczyla sie juz plywac i nie bardzo wiadomo,co z tym zrobic. Chyba tak juz z przyzwyczajenia wlewam w siebie etanol. Ale mnie wolno,nie musze dbac o przyzwoite zachowanie sie. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:24 Co Wy kuźwa możecie wiedzieć p depresji.... Ja to dopiero mam depresję. Do tego dziś już chodzę w kołnierzu ortopedycznym a łapkę mam na temblaku. Żyć nie umierać. Jeszcze w dupę mi zastrzyki zaserwowali. Żyć nie umierać. Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:35 Boooooooosz co sie z Wami tutaj dzieje? weekend a humory juz poniedzialkowe Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:49 Girla jak nic,zderzyc sie musiala z pociágiem towarowym. A co ci to takiego skarbenku sie stalo,no co? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:55 hahahaha no wiedziałam , że na Was można liczyc jak nic usmialam sie po pachy A Ty Gerla polecialas juz na calego jak widze i oddaje honor , moja deprecha do Twojej ma sie nijak , przyznaje . Buziaki cieplutkie sle , wiem , że na wiele sie nie zdadza ale szczere som Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:09 Dzienki wiedziałam ,że masz dobre serduszko . Najgorsze jest jednak to ,że mam urlop Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 20:56 Fachowo to się nazywa rwa barkowa. Wypadł mi krążek miedzykregowy i raczej czeka mnie zabieg albo dobry kregarz (co mnie w tej chwili bardziej odpowiada. Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:09 A takie przyjacielskie poskakanie po pleckach obunóz z rozbiegu to nie mogloby ci pomóc moze?Bo jesli tak,to ja chetnie pomoge.Moze nawet z Sandrusiá bysmy tak poskakali. Wiesz,no pomoc dla ludzi jest moim najwyzszym priorytetem. Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:15 Leziox, Ty naprawde sadysta jestes....czy Ty masz pojecie, ze jak takie dopadnie, to sie nawet smiac nie mozna? i do tego urlop - a to nie ma tak, ze jesli sie podczas urlopu choruje, to priorytet ma zwolnienie lekarskie? Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:18 Alez wiem,nawet wiem ze to bardzo boli. A z rwá kulszowá równiez jestem za pan brat. I wcale nie jestem sadysta,co mi z upodobaniem zarzucasz co jakis regularny czas. Pewnie specjalnie,aby popsuc mój image serdecznego i dobrego dla wszystkich czlowieka. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:27 No jest tak Maseczko ,ale zabiliby mnie na śmierć za taki wybieg... Zresztą to i tak zaległy urlop,ale zaraz....może by mnie wtedy szybciej do sanatorium wysłali Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:40 Jesli moglabys w ten sposob rzeczywiscie cos uzyskac, to skorzystaj z tego. Wspolczuje Ci bardzo i jakos tak od razu poczulam, ze mnie tez cos ciagnie - imaginacja? Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:24 Ja jednak podziekuje. Wolę sprawne paluszki Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:42 girl_32 napisała: > Ja jednak podziekuje. Wolę sprawne paluszki Jesli masz dobrego masazyste, ktory masuje a nie glaszcze, to chyba najlepsze jest, malo inwazyjne, ale niestety niedziela przed Toba. Ze tez takie rzeczy dopadaja zwykle w weekend albo w dni swiateczne. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:31 Już bym wolała ,żeby mnie ten cholerny Amor trafił Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:39 Ja nie wiem czy to jest dobre poláczenie-strzala Amora i seks podczas takiego bolesnego schorzenia. Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:43 leziox napisał: > Ja nie wiem czy to jest dobre poláczenie-strzala Amora i seks podczas takiego b > olesnego schorzenia. Ona chciala to zamienic na trafienie Amora a nie polaczyc - Leziox!!!! Odpowiedz Link
girl_32 Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:45 A wiesz ,że na ból głowy najbardziej pomaga mi ten SEX .... Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 21:48 No przeciez ja wiem dokladnie,co dla Girlusi dobre jest a co niekoniecznie Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:10 Powiem ci na uszko. Jak poscielesz lózko. Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:30 Jak lozko poscielone, to sie idzie spac a nie gada.... Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:34 Ty jednak jestes zboczona,Maseczko.Spac?Z kims w jednym lózku? Odpowiedz Link
m.maska Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:40 a co? nie moglbys zasnac, czy co? cierpisz na bezsennosc? Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 19.01.13, 22:59 W lózku najlepiej sypiac samemu.Chyba ze chodzi o seks no to wtedy mozna przezyc noc albo dwie w takim trybie. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:07 Jakby co to ja jestem chętna , lubię prysznic Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:10 No widzisz Dunajec?Uderz w stól a nozyce sie odezwa. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:11 No tak tylko , że zanim Dunajec tutaj przypłynie to ja mogę już odpłynąć Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:12 Czyli predkosc wskakiwania pod prysznic tez bywa bardzo wazna Odpowiedz Link
black-sandra Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 17:17 Prędkość wyczucie chwili to jest bardzo istotna sprawa inaczej prysznic będzie tylko prysznicem Odpowiedz Link
leziox Re: Mam depresje :))) 20.01.13, 21:06 A tak czlek sobie nieraz mysli,ze coby dobrze zadupcyc,to strasznie sie czasami trzeba nabiegac. Odpowiedz Link