Dodaj do ulubionych

czy nie prwada

20.01.13, 16:43
że życie czasami jest jak telenowelabig_grin
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: czy nie prwada 20.01.13, 16:56
      a i owszem
      czasem mam wrażenie ,że trwam w jakiejś kiczowatej sytuacji, ale nie można tu posłużyć sie pilotem
      i nie zawsze można wyjść
      • black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:00
        Jezeli to jest prawda , że życie to telenowela to w sumie jest powod do radości , bo tam wszystko na koncu dobrze się konczy , pomimo wielu intryg i przeciwności smile
        • tropem_misia1 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:00
          e tam
          czasem ktoś pada trupem po drodze z niespełnionej miłości.tongue_out
          • super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:04
            Ale szybko z niej wychodzi
            • black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:06
              Ale ja tu mówię o głownych bohaterach a jak wiadomo Oni wychodzą cało z każdej opresji , w tym wypadku głownymi jesteśmy My smile
            • leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:07
              Znaczy wychodzi z niespelnionej milosci czy z bycia trupem?
              • black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:09
                Znaczy wychodzi ze wszystkiego , nie jest trupem bo spotyka Go cudowne uzdrowienie i żyję długo i szczęśliwie w spełnionej miłości smile
                • tropem_misia1 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:13
                  smile))))))))))
                  no cudne
                  powinniście pisać scenariusz do następnej 100-którejśtam telenowelismile))))
                  • black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:16
                    Prawda ? smile
                    A swoją drogą , rozmowy na forumie są niekiedy tak interesujące , że wyszedłby świetny film smile
                    • lidka449 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:23
                      > A swoją drogą , rozmowy na forumie są niekiedy tak interesujące , że wyszedłby
                      > świetny film smile

chyba tak wink
                      • leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:52
                        No to szukajmy sponsorów i zacznijmy cos nagrywac.
                        Moge grac przekupnego i zboczonego biskupa np.
                        • black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:56
                          Dobra ja mogę być wielką grzesznicą ktora uwiodła tego biskupa i przechytrzyła Go smile
                          • lidka449 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:58
                            to ja zajmę się kasą smile
                            tylko ma się dobrze sprzedać wink
                            • super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 18:11
                              Polska telenowela lepsza od brazylijskiej-jeszcze rząd Nam urozmaica życiebig_grin
                              • leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 18:14
                                Wátki polityczne naturalnie tez musza byc.Zwiazki z gangsterami z Ameryki Poludniowej, pomagajace wybrac nowy sejm,biskup wplywajacy na wybór prezydenta,oczywiscie wielka jego milosc do zepsutej 17-latki zaraz po burzliwym zwiazku z Czarná Sandrá.
                                Co myslicie o jakims wátku katastroficznym-trzesienie Ziemi wywolane przez zlych kosmitów chcacych zablokowac koronacje zboczonego biskupa na papieza?
                                • super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 18:19
                                  wszystko przemielimy,tak myślę
                                  • tropem_misia1 Re: Prooooooooszę 20.01.13, 18:26
                                    byleby kosmitka nie wyznawała miłości biskupowi przez dwa odcinki , a ratowała go z opresji przed współkosmitami przez cztery!!!!!!!!!
                    • czarek_sz Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:39
                      Życie każdego człowieka to taki film tasiemiec live. Ale bywa że film się 'urwie' np z powodu przedawkowania wody ognistej i wtenczas ukazuje się plansza z napisem 'przepraszamy za usterki'. W tym czasie, za planszą ,główny aktor albo rzyga żółcią bądź przetrawionym jadłem albo leży nieprzytomny z powodu upojenia alkoholowo nikotynowego.
    • debi_bebi Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:01
      Ja bym raczej powiedziała, że to telenowele są jak życie - w końcu powstają na jego podstawie. No i w ogóle- jak tak patrzę na swoje, to kilka wątków telenowelowych by się w nim znalazło, a niektóre tak absurdalne, że ..a tam! smile
      • super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:18
        u każdego chyba znalazłoby się troszeczkę telenoweli
        • debi_bebi Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:29
          Dlatego tak łatwo utożsamiamy się z ich bohaterami smile
          • leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 21:20
            Mysle,ze to co napisal Czarek,powinno koniecznie sie znalezc w telenoweli-pt.pozakulisowe zycie artystów-alkoholików.
            • super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 21:29
              a z tego byłaby piękna telenowela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka