super.halusia 20.01.13, 16:43 że życie czasami jest jak telenowela Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: czy nie prwada 20.01.13, 16:56 a i owszem czasem mam wrażenie ,że trwam w jakiejś kiczowatej sytuacji, ale nie można tu posłużyć sie pilotem i nie zawsze można wyjść Odpowiedz Link
black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:00 Jezeli to jest prawda , że życie to telenowela to w sumie jest powod do radości , bo tam wszystko na koncu dobrze się konczy , pomimo wielu intryg i przeciwności Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:00 e tam czasem ktoś pada trupem po drodze z niespełnionej miłości. Odpowiedz Link
black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:06 Ale ja tu mówię o głownych bohaterach a jak wiadomo Oni wychodzą cało z każdej opresji , w tym wypadku głownymi jesteśmy My Odpowiedz Link
leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:07 Znaczy wychodzi z niespelnionej milosci czy z bycia trupem? Odpowiedz Link
black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:09 Znaczy wychodzi ze wszystkiego , nie jest trupem bo spotyka Go cudowne uzdrowienie i żyję długo i szczęśliwie w spełnionej miłości Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:13 )))))))))) no cudne powinniście pisać scenariusz do następnej 100-którejśtam telenoweli)))) Odpowiedz Link
black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:16 Prawda ? A swoją drogą , rozmowy na forumie są niekiedy tak interesujące , że wyszedłby świetny film Odpowiedz Link
lidka449 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:23 > A swoją drogą , rozmowy na forumie są niekiedy tak interesujące , że wyszedłby > świetny film chyba tak Odpowiedz Link
leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:52 No to szukajmy sponsorów i zacznijmy cos nagrywac. Moge grac przekupnego i zboczonego biskupa np. Odpowiedz Link
black-sandra Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:56 Dobra ja mogę być wielką grzesznicą ktora uwiodła tego biskupa i przechytrzyła Go Odpowiedz Link
lidka449 Re: czy nie prwada 20.01.13, 17:58 to ja zajmę się kasą tylko ma się dobrze sprzedać Odpowiedz Link
super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 18:11 Polska telenowela lepsza od brazylijskiej-jeszcze rząd Nam urozmaica życie Odpowiedz Link
leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 18:14 Wátki polityczne naturalnie tez musza byc.Zwiazki z gangsterami z Ameryki Poludniowej, pomagajace wybrac nowy sejm,biskup wplywajacy na wybór prezydenta,oczywiscie wielka jego milosc do zepsutej 17-latki zaraz po burzliwym zwiazku z Czarná Sandrá. Co myslicie o jakims wátku katastroficznym-trzesienie Ziemi wywolane przez zlych kosmitów chcacych zablokowac koronacje zboczonego biskupa na papieza? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Prooooooooszę 20.01.13, 18:26 byleby kosmitka nie wyznawała miłości biskupowi przez dwa odcinki , a ratowała go z opresji przed współkosmitami przez cztery!!!!!!!!! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:39 Życie każdego człowieka to taki film tasiemiec live. Ale bywa że film się 'urwie' np z powodu przedawkowania wody ognistej i wtenczas ukazuje się plansza z napisem 'przepraszamy za usterki'. W tym czasie, za planszą ,główny aktor albo rzyga żółcią bądź przetrawionym jadłem albo leży nieprzytomny z powodu upojenia alkoholowo nikotynowego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:01 Ja bym raczej powiedziała, że to telenowele są jak życie - w końcu powstają na jego podstawie. No i w ogóle- jak tak patrzę na swoje, to kilka wątków telenowelowych by się w nim znalazło, a niektóre tak absurdalne, że ..a tam! Odpowiedz Link
super.halusia Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:18 u każdego chyba znalazłoby się troszeczkę telenoweli Odpowiedz Link
debi_bebi Re: czy nie prwada 20.01.13, 19:29 Dlatego tak łatwo utożsamiamy się z ich bohaterami Odpowiedz Link
leziox Re: czy nie prwada 20.01.13, 21:20 Mysle,ze to co napisal Czarek,powinno koniecznie sie znalezc w telenoweli-pt.pozakulisowe zycie artystów-alkoholików. Odpowiedz Link