leziox 16.02.13, 20:38 I nikt po forumie sie nie kreci.Dawniej to sie dzialo-tance,hulanki,swawole. A teraz drodzy Panstwo-mialkosc,nuda i nic. Gdzie to rozpasanie,gdzie te dyskusje? Potrzebne nastepne jebniecie meteorytu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.halusia Re: Nudna sobota 16.02.13, 20:56 nie dowierzam Nasza girl jest już,no w końcu,bo tak smutno było bez Ciebie Odpowiedz Link
girl_32 Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:02 super.halusia napisała: > nie dowierzam Nasza girl jest już,no w końcu,bo tak smutno było bez Ciebie Zawsze tu jestem ,ale tak jak Lezio powiedział...po co tu byc jak i tak nie ma z kim pisać. Sama ze sobą mam gadać? Już mi się odechciało.....A ten połyskujący ekran jest frustrujący. Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 20:57 Ja tam nie wiem co sie i u kogo wypalilo,ale na forum/forach czegos jest brak. I tak siedzi czlek przy durnowato polyskujacym ekranie i nawet nie ma z kim wypic flaszki albo pogadac.Kiedys problemem bylo to,ze bylo z kim pogadac ale nie bylo stac na flaszke. Priorytety sie zmieniaja. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:00 żeby z kimś pogadać wystarczy kliknąć ale nie wszystkim się chce,bo i po co? Nic to nie wnosi....,prawda? Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:08 ale czasami trzeba pogadać,może akurat coś wniesie Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:12 Zeby kliknac,musi ktos po drugiej stronie byc,a jesli kogos notorycznie nie ma to i klikanie przynosi tyle efektu,co zaklinanie zimy,zeby sobie poszla. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:18 To może ustalić trzeba godziny w jakich kto tu bywa. Będzie łatwiej niż czekać pół życia za jaką żywa duszą.... Odpowiedz Link
lidka449 Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:17 Girlasko - Twój powrót dobrze wróży - Coś się wypaliło - jak piszesz i Ciebie dopadają różne refleksje .... Nie jesteś osamotniona w temacie Jak to w życiu raz pod prąd raz z prądem. Napijmy się co tam kto lubi ,zdrowie Melino Odpowiedz Link
girl_32 Re: Nudna sobota 16.02.13, 21:24 A czy ja powiedziałam ,ze wróciłam? A po co? Czytam ,owszem..... Odpowiedz Link
lvova Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:04 Anka masz rację sama ze sobą pisać nie będziesz. Czas się zmienił na forach. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:11 Anka? To jednak nie do mnie ... Ale powiedz po co zmieniać nicki na forum. Przecież to nudne! I głupie.... Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:15 Nicki to przewaznie sie zmienia jesli ma sie cos do ukrycia albo cos sie przeskrobalo i wstyd ludziom sie pokazac na oczy.No,jeszcze sie zmienia jesli sie jest trollem,albo zwyklym dokuczalskim. Inne powodów na wielonikowosc jakos nie przychodza mi aktualnie do glowy. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudna sobota 17.02.13, 05:59 leziox napisał: > Nicki to przewaznie sie zmienia jesli ma sie cos do ukrycia albo cos sie przesk > robalo i wstyd ludziom sie pokazac na oczy.No,jeszcze sie zmienia jesli sie jes > t trollem,albo zwyklym dokuczalskim. > Inne powodów na wielonikowosc jakos nie przychodza mi aktualnie do glowy. No właśnie po co nicki zmieniać,też mam takie zdanie,prędzej czy póżniej i tak wyjdzie to Odpowiedz Link
lvova Re: Nudna sobota 17.02.13, 09:07 super.halusia napisała: > No właśnie po co nicki zmieniać,też mam takie zdanie,prędzej czy póżniej i tak > wyjdzie to Zgadza się,tym bardziej dziwi mnie to,że wśród przyjaciół masz pięć czy sześć wcieleń Czarka Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudna sobota 17.02.13, 09:17 Zgadza się,tym bardziej dziwi mnie to,że wśród przyjaciół masz pięć czy sześć wcieleń Czarka ja mam jedno wcielenie,cały czas Odpowiedz Link
lvova Re: Nudna sobota 17.02.13, 09:22 super.halusia napisała: > Zgadza się,tym bardziej dziwi mnie to,że wśród przyjaciół masz pięć czy sześć w > cieleń Czarka > > > ja mam jedno wcielenie,cały czas Czyżby ??????????? Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:38 Kto albo co walnelo na wsiowym,bo chyba nie nadazam teraz? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:45 Armagedon się zbliża. W Rosji zadupcyło a dwa dni wcześniej na Kubie też walnął. Jakaś ósma plaga egipska. wiadomosci.onet.pl/swiat/meteoryt-eksplodowal-rowniez-nad-kuba,1,5422768,wiadomosc.html Następny może być ostatni. Obym dobrze po pijaku był wtenczas a najlepiej nieprzytomny Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:53 Zawsze dobrze miec w domu pare flaszek na wypadek apokalipsy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudna sobota 16.02.13, 22:57 Sęk w tym że jak pierdyknie nie zdążysz się napić. Trzeba by stale nawalonym być Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 23:03 Taa,juz widze jak kazdy alkoholik powtarza jak zaklecie,na pytanie dlaczego pije: -To prosze pana,hep,dlatego,co by,hep,jak meteoryt spadnie,zeby,hep,nie cierpiec za dlugo.Hep! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudna sobota 16.02.13, 23:11 A gdy już się ocknie na tamtym to ciekawe czy dalej na cyku czy trzeźwy jak niemowlę jeszcze żaden nie wrócił i nie powiedział. Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 16.02.13, 23:20 Myslisz ze czemu nie wrócil?Bo tam ma wszystko i mu tylko mowia-prosze bardzo,mozesz wracac,ale naprawde chcesz zostawic te gole baby same i ta fontanne z szampanem i to niebianskie ferrari stojace przed domem?no jak chcesz to wracaj na Ziemie gdzie bedziesz nadal bezrobotny i nie bedziesz mial nic... A kto by wrócil? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Nudna sobota 17.02.13, 08:25 Niby tak tam dobrze ale każdemu strach dupe ściska jak pomyśli że ma stąd /z tego bajzlu/ odejść widać tak mamy poukładane we łbie, że mamy się tego bać. Udanej niedzieli Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 17.02.13, 12:41 Zwykly instynkt samozachowawczy wchodzi w gre. A zreszta-jak myslisz Czarek?Gdyby bylo pewne ze na innym swiecie jest bankowo raj i zyje sie tam bez klopotow,bólu,chorób i glodu-to ile ludzi walneloby sobie w leb,zeby sie tam jak najszybciej przeniesc?I Ziemia zrobilaby sie bardzo pusta. A kto pracowalby na pasozytów siedzacych w rzadach,bankach i tego typu podobna swolocz? Odpowiedz Link
tanstaafl Re: Nudna sobota 18.02.13, 17:55 Czemu myślisz, że oni by sobie nie walneli? Tylko dlatego, że w banku lub rządzie? Jakoś wątpie. W najgorszym scenariuszu strzelaliby pierwsi i zakładali banki po drugiej stronie Odpowiedz Link
leziox Re: Nudna sobota 18.02.13, 22:43 Tam akurat nikt kasy nie potrzebuje wiec sens ich istnienia stracilby sens. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nudna sobota 18.02.13, 22:49 No jest mały problemik - tam sie tylko zejście naturalne liczy Odpowiedz Link