leziox 01.07.13, 20:25 A ja nudzic sie nie lubie. Ale mam ostatnio duzo czasu do wykorzystania. Prosze mnie zabawic,kobity. Tyle Was tu jest w koncu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Nudno jakby 01.07.13, 20:32 Zauważyć zdążyłam. Taki jakiś błogosławion jesteś między niewiastami. ale ja bawić nie będę ledwom co z pracy wróciła i padam sie mi chce niewiele Odpowiedz Link
anus-hka Re: Nudno jakby 01.07.13, 21:00 Wróciłam właśnie z dłuuuugiego spaceru testując nowy preparat na komary i kleszcze Przeżyłam - żadna franca mnie nie ugryzła, nic sie nie przyczepiło...hmm zapach taki ze facetów tez pewnie odstraszy...znaczy ze działa Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Nudno jakby 01.07.13, 21:25 Jeżeli się nudzisz to: Do serca przytul psa, Weź na kolana kota. Weż lupę popatrz - pchła, Daj spokój pchła też istota. Za oknem posadź bluszcz Nich się gadzina wije. A kiedy ciemno już i wszystko śpi Matka śpi, ciotka śpi, wujek śpi Zapylaj georginie. Za J. Kaczmarkiem radzę ci ja, jak masz przegonić nudę Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno jakby 01.07.13, 21:28 Znam. Ta pioseneczka w zwiazku z tym tez mnie nudzi. Kobiety. Czlek na ich skinienie zawsze jest. Ale jak chce co od nich... Ech... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:02 serwisy.gazetaprawna.pl/energetyka/artykuly/715252,od-jutra-tanieje-prad.html# Ależ proszę Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:04 Sory,pomyliłam www.youtube.com/watch?v=QGNu6uVkuJY miało to być Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:14 lounger napisała: > Zagrałabym, niekoniecznie patelnią Odpowiedz Link
lounger Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:24 Choć nie powiem, są osoby, którym chętnie bym patelnią przyłożyła Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:26 lounger napisała: > Choć nie powiem, są osoby, którym chętnie bym patelnią przyłożyła Nie jesteś osamotniona @ Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:48 lounger napisała: > Zakrzyknijmy więc - patelnie w dłoń Ja już wzięłam @ Odpowiedz Link
lounger Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:04 To ja o ten czas poproszę i choć odrobiny nudy. Bo co za dużo ... > Prosze mnie zabawic,kobity. "Zbawić" przeczytałam i już myślałam, że taką wiarę w Nasze siły masz Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:19 Prad tanieje.To jakies nowe opowiesci s-f? A taki od zbawiania juz raz byl. Nie musze chyba nikomu opowiadac,jak to sie skonczylo. Odpowiedz Link
lounger Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:25 Prąd tanieje, lasy stają się wolne od śmieci ... Jak żyć??? Odpowiedz Link
lounger Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:27 Na mnie zbawczo oddziałują dziś głupie piosenki. poruszałam się, pośpiewałam i ciut wnerw puścił Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:30 Na mnie nie dziala nic chyba dzisiaj. Czuje sie jak zombie. Psychicznie. A jak czlek z kim pogadac chce,to kazdy spierdala. Konkludujac-chcesz na kogos liczyc,licz na siebie i nie wyobrazaj sobie przypadkiem,ze gdy bedziesz kogos potrzebowal nawet do pogadania,to ten ktos znajdzie sie na czas. Odpowiedz Link
lounger Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:38 Opowiedziałabym Ci kawał, ale wszystkie maszczę - więc odpada. Zaśpiewałabym Ci - ale mogłoby się to źle dla Ciebie skończyć. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:28 leziox napisał: > Prad tanieje.To jakies nowe opowiesci s-f? > A taki od zbawiania juz raz byl. > Nie musze chyba nikomu opowiadac,jak to sie skonczylo. Pisałam,że przez pomyłkę Ty lepiej popatrz,to co wkleiłam na nudę Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:36 leziox napisał: > A ja nudzic sie nie lubie. > Ale mam ostatnio duzo czasu do wykorzystania. > Prosze mnie zabawic,kobity. > Tyle Was tu jest w koncu. Leziu... to tak jakby od Ciebie Seweryn Krajewski - Baw mnie Odpowiedz Link
virtual_woman123 Re: Nudno jakby 01.07.13, 22:58 A może on taki niedopieszczony tylko ? Odpowiedz Link
leziox Re: Nudno jakby 01.07.13, 23:02 A tam,zeby mnie na dopieszczaniu zalezalo to bym sie dopiescil. Dusza mi rdzewieje zdaje sie. I to problem pewien jest. Za piosenki bardzo dziekuje,sam po pol litrze umiem zawyc. Odpowiedz Link
m.maska Re: Nudno jakby 01.07.13, 23:25 leziox napisał: > A tam,zeby mnie na dopieszczaniu zalezalo to bym sie dopiescil. > Dusza mi rdzewieje zdaje sie. > I to problem pewien jest. > Za piosenki bardzo dziekuje,sam po pol litrze umiem zawyc. sie sprawdzi przy okazji... Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 02.07.13, 13:29 A ja tam wiem czy lepiej?troche roboty wiecej to mniej czasu to chyba tylko z tego powodu . Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 02.07.13, 17:16 Czowiek inteligentny powinien zorganizować sobie wylny czas tak, żeby nie nudzić się. Ty przecież jesteś inteligentny. W czym problem ? Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 00:41 A skad ty wiesz ze ja inteligentny jestem? Moze jestem tylko przebieglym cwaniakiem po paru klasach podstawowki i jakos mi ze wszystkim idzie tylko z organizacja wolnego czasu nie bardzo? A moze wokolo mieszkaja sami idioci i nie ma do kogo zagadac? Lub ludzie z tuszonka zamiast mózgu,bo na termin idiota tez trzeba zasluzyc? Wybierz sobie z powyzszego co chcesz. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:09 "A skąd Ty wiesz, że ja inteligentny jestem ?" Czytam posty i wyciągam wnioski. Mogę się mylić. "Moze jestem tylko przebieglym cwaniakiem po paru klasach podstawówki i jakoś mi ze wszyskim idzie tylko z organizacją czasu nie bardzo? Można być inteligentnym mając ukończoną podstawówkę. Jedno drugiego nie wyklucza. Znam idiotów po wyższych studiach. "A Może wokoło mieszkają sami idioci i nie ma do kogo zagadać? Lub ludzie z tuszonką zamiast mózgu, bo na termin idiota tez trzeba zasłużyć ?" Skoro mieszkasz w takim miejscu, to masz pecha, ale zawsze można sobie wybrać inne miejsce do zamieszkania, w innym środowisku. "Wybierz sobie z powyższego co chcesz." Wybierać nie będę bo nie widzę sensu w dokonywaniu takich wyborów . Zawsze można przeprowadzić się w inne miejsce. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:12 Oatatnie zdanie mojego postu, to wypadek przy pracy Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:14 Mozna sie przeprowadzic zawsze,tylko po co? Mozna trafic jeszcze gorzej. A jak nie chcesz niczego wybierac to tez nie moj problem w zasadzie. Na drugi raz nie bede Ci robic przyjemnosci jesli o dokonywanie wyborów chodzi. Odpowiedz Link
m.maska Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:30 Czytam i stwierdzam, ze prowadzicie bardzo filozoficzna dyskusje Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:33 No.A Ty sie czaisz za winklem i tylko obserwujesz i zapisujesz i robisz sprawozdania dla Tobie tylko znanych i z pewnoscia wysoce podejrzanych celów. Intrygi Ci tylko w glowie i spiski rózne,aby zaszkodzic tylko internautom wszelakiej masci,nawet tym,co sprawiaja wrazenie,ze niedawno uciekli z lódzkiego szpitala psychiatrycznego. Niedobra Ty,Zamaskowana,oj niedobra ! Odpowiedz Link
m.maska Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:50 A co Ty myslisz? takie informacje zawsze moga sie przydac... przeciez na tym mozna zarobic - to jest material na kilka prac doktorskich co najmniej Odpowiedz Link
m.maska Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 16:52 No sam pomysl... juz sam moj nick ile wywoluje skojarzen i podejrzen... u Ciebie nick moze niewiele komu powie(!), ale nazwa forum - to juz jest takie info, ze hej..... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 17:50 leziox napisał: > Mozna sie przeprowadzic zawsze,tylko po co? > Mozna trafic jeszcze gorzej. Możesz także trafić dużo lepiej. > A jak nie chcesz niczego wybierac to tez nie moj problem w zasadzie. > Na drugi raz nie bede Ci robic przyjemnosci jesli o dokonywanie wyborów chodzi. Jakoś przeżyję brak tej przyjemności Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 18:23 A pewnie ze przezyjesz. Najlepsza jest przyjemnosc chciana/pozadana,a nie wymuszona. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 18:39 Otóż to. Skoro jest między nami zgoda w tej kwestii, to siup po kieliszeczku. Zdrówko !!! Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 20:25 Dobra ale ty stawiasz za kare tym razem. A jesli nie za kare to za to,ze kobiety chcialy równouprawienia,a skoro tak to tez moga facetowi postawic kielonka albo dwa. Odpowiedz Link
m.maska Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 20:46 Leziox, jak sie do Melyny przychodzi, to przeciez nie z wlasnym napitkiem... czasy sie zmienily? swiat stanal na glowie? Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 21:01 No a kto mowi ze z wlasnym? Postawi mi kobita setke,zaplaci,ja naleje i wszystko gra. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 22:10 Dobra Leziu stawiam, ale nie za kare, tylko dlatgo, że chce postawić kielonka. Zdrówko! Odpowiedz Link
leziox Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 23:15 No na zdruffko Wiercipietko,popijmy sobie jak na starych Polaków przystalo! Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: dziś już lepiej? 03.07.13, 23:21 Dużo i do dna samego. Będziemy pić do ranka jasnego Zdrówko ! Odpowiedz Link