e_werty 04.01.06, 00:45 nigdy mnie tu nie było... to tylko tak wam sie wydawalo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: znikam... 04.01.06, 01:00 Cisza taka że słychać szum skrzydeł ponad nami anioły nad Kanoniczą latają stadami Oderwał się od braci jeden anioł blady i kołuje nad nami w myśl swojej zasady Prowadzi nas anielsko aż w stronę Wawelu bo to anioł swojski a tych nie ma wielu Anioł polski i pański w zielonym mundurze w głowie mu majowo a jednak nas urzekł Aniele polski aniele swojski ulotny stróżu nasz Aniele polski aniele swojski bądź z nami jak najdłużej i trzymaj swą straż i trzymaj swą straż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: znikam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 01:15 Do ... Tafla lustra pracuje całą dobę, to my tylko chwilami korzystamy z jego pamięci. Jak lustro rozbici przez ciosy ślepego losu zachowujemy w sercu odpryski nie tylko lustrzane. To wspomnienia. Także te niechciane. Gdy mnie nie było a być miałem. Trudno mi skleić okruch lustra zdeptane butą mej nieobecności. Przepraszam za okruch szkła w Waszych sercach. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Nie rób nam tego!!!!!!!!!!! 04.01.06, 08:33 Lubię Twoje teksty ( czasami ) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnar Re: Nie rób nam tego!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.06, 08:38 Szkoda. Twoja ironia była potrzebna. Przemyśl to jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Nie rób nam tego!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.06, 12:16 kolejny ,któremu zabrano zakładowe zabawki??. Nie miał czasu na prace zawodową- ciągle to Forum . Sieeeeeeeeeee wydało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Nie rób nam tego!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.06, 12:21 werty, znikaj moco nieczysta. krzyz na droge. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
m200249 Re: znikam... 04.01.06, 21:47 Szkoda, że znikasz. A może to tylko czasowo? Może tylko się droczysz? Jeżeli naprawdę to szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: znikam... 04.01.06, 21:56 wracaaaaaaaj:) tylko z nowymi pomysłami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: znikam... IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.06, 22:28 budrysku,daj spokoj,nie blagaj tak mocnoe bo jeszcze sie rozmysli i wroci.........brrrrrr.........:) pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: znikam... IP: *.ed.shawcable.net 05.01.06, 02:10 Hey werty, Dziekuje za e-mail.. Swietne. Pozdrawiam PS. Zadajac sie z takimi jak Ty zaczne w koncu wierzyc w reinkarnacje... Na pewno pojawisz sie znowu pod innym nick-name i bedziesz pyszczyl jak zawsze... Licze na to... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: znikam... 05.01.06, 19:24 e_werty wrocisz szybciej niz ci sie zdaje moze sie z toba nie zgadzam , ale pogadac zawsze mozna Odpowiedz Link Zgłoś
calama takie przemyślenia 05.01.06, 22:45 gdyby werty chciał zniknąć to by zniknął a ogłaszanie na forum zniknięcia .... woła o reakcję ;) No i werty sobie zagląda tu i już wie kto chce dalej jego pokręcone słowa czytać, a kto nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: takie przemyślenia 05.01.06, 22:48 racja calama , tak wlasnie mysle , milego wieczoru lub snow do zobaczenia (napisania) jutro Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nie ładnie tak przeklinać! 06.01.06, 22:04 pewnie ze nie ladnie , calama , to jakis prymityw a jak tam sny :mile ? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Nie ładnie tak przeklinać! 06.01.06, 22:07 ja mam zawsze miłe :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nie ładnie tak przeklinać! 06.01.06, 22:13 calama , ja tez mam raczej spokojne sny , no takie mile , chociaz wczorajszej nocy snil mi sie nowy gorzowski tramwaj : taki caly przeszklony , no prawie caly przezroczysty , cholera na prawde mi sie to snilo! nie wiem , mily sen , czy tylko mazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Nie ładnie tak przeklinać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:28 Na pewno "mazenie"! zwłaszcza nocne! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nie ładnie tak przeklinać! 06.01.06, 22:35 a szkoda max ze tylko marzenie. jasne pomylilem sie , ale dodalbys cos fajnego od siebie , nie tylko cos dolujacego Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Nie ładnie tak przeklinać! 06.01.06, 22:33 To Twoim marzeniem jest szklany tramwaj? dziwne ;) Ja mam inne marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Nie ładnie tak przeklinać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:38 Szklanego...? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Nie ładnie tak przeklinać! 06.01.06, 22:41 ech calama , to jest takie moje marzenie dla gorzowa. poza takimi mam tez naturalnie inne a jakie sa twoje? zdradz takie , ktore mozesz lub chcesz zdradzic Odpowiedz Link Zgłoś
calama marzenia 06.01.06, 22:47 to powiem takie ......... powszechne ciepło, woda, jakiś kajak lub żaglówka, wiatr we włosach, luuuuuuuuuz URLOP! A moje marzenia zazwyczaj.......są planami. Uwielbiam podróże, naturę, las, wodę. Moje największe marzenia jakie miałam - zrealizowałam. I wiesz.......bardziej smakowały przed. Rozkoszowałam się tymi marzeniami. To było piękne. Teraz mam tylko takie malutkie marzenia. I też się spełnią :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: marzenia 06.01.06, 22:54 pewnie dzieli nas troche lat bo ja mam juz takie bardziej szajone marzenia poza soba chociz urlop to zawsze urlop zycze ci spelniania nie tylko tych malutkich ale i troche wiekszych do zobaczenia(napisania ) jutro Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: marzenia 06.01.06, 22:57 przesadzasz co ma wiek do tego? jedni lubią zapach lasu, inni wolą miasta jak się lubi wodę to całe życie a moje marzenia zawsze były związane z podrózami i będą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:58 to spływaj... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: marzenia 07.01.06, 21:04 alek , palancie jak chcesz to splywaj , nie bede po tobie plakal choptasiu Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: marzenia 07.01.06, 21:08 calama , fajnie miec marzenia , chcez podrozowac , to mysle ze nie ma lepszej chwili tanie wakacje , tanie loty samolotami , oczywiscie wszystko kosztuje to fakt. ale nigdy nie bylo tak tanio jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: marzenia IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 21:11 Witaj Andrzejusa. Powszechnie znana piosenke dla kajakarzy napisala pani Kozidrak . Tytul: tylko plyne, plyne... Uwazam , ze jest to marzenie wielu forumowiczow pragnacych spedzic wymarzony urlop. To taka dygresja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: marzenia 07.01.06, 21:29 czesc scott1 , dygresja nie dygresja , kazdy znas jak mysle chcialby po forum plywac. fajnie jest jak na nasz temat odpowiada wiele osob , jak temat leci a wymarzony urlop ? kto z nas nie chcialby go spedzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: marzenia IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 21:36 Dla mnie nr 1 na swiecie to narty. Juz wkrotce bede szalal. Jakie to piekne jechac z gory tradycyjnym waskim smigiem czy tez modnym carvingiem. Pracujac na siebie zapomnialem rowniez , ze mozna miec miesiac urlopu. Dla mnie to abstrakcja. No to Andrzejusa smigam. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: marzenia 07.01.06, 21:49 scott1 , smigaj stary , zycze sniegu po pachy!!! nie lam nog a szczegolnie rak , bo pisac nie bedziesz mogl! wracaj caly i zadowolony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scott1 Re: marzenia IP: *.gorzow.mm.pl 07.01.06, 21:51 Dzieki, ale to jeszcze dwa tygodnie. Mysle , ze jakos przez to przebrne. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: marzenia 07.01.06, 22:11 musisz , stary , trzymaj sie! jestem z toba , dasz rade!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertuś Re: znikam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:31 Niestety nie zniknąłeś.Zmień chociaż login. Odpowiedz Link Zgłoś