Dodaj do ulubionych

Melina......

• anus-hka Re: Melina...... 06.01.14, 20:23
      Klasyka
      • zegor Re: Melina...... 06.01.14, 20:43
        Miło mi,ze zauważyłaś.....wink
        • czarek_sz Re: Melina...... 06.01.14, 21:21
          Ta melinka z Misia to majstersztyk Barei. Myślę że nim ją w filmie 'odtworzył' a także przygotował aktorów do roli meliniarzy i pijaków to nie jedną prawdziwą melinę musiał odwiedzić, może też i wychlać z meliniarzami. O Barei mówię. Może też Leziową melinę odwiedził i w Misiu ją skopiowano ? np Lezio przedstawia swoją żonę a ja też nachlany wyciągam plik zmiętolonych zatłuszczonych banknotów by dać tajniakowi łapówkę smile
          • czarek_sz Re: Melina...... 06.01.14, 23:06
            Ciekawym ilu z tutejszych było i widziało prawdziwą szemraną melinę - co nie Lezio he he he big_grin
            Np u Łachuderki na Żytniej albo u Garbusa na Karolkowej czy u Bandyty na Gibalskiego który nawet dawał wódkę za dobrowolne zagranie w dupniaka he he he smile tam sam kwiat okolicznej 'inteligencji' ciężko pracującej zbieraj się i w pocie czoła gromadził środki na wiadomo co - by już o poranku napełnić trzewia ciężko spragnione alkoholu jak niemowlę piersi Matki jak kania dżdżu big_grin
        • anus-hka Re: Melina...... 06.01.14, 23:05
          nie sposób by byłosmile
          • leziox Re: Melina...... 06.01.14, 23:14
            Pikna sprawa,a Bareja jest cudowny.
            Ppmyslcie tylko,kto z obcokrajowcow zrozumial,z czego my sie smiejemy?
            No zaden.
            Ale onie nie mieli Peerelu i innych takich roznych przyjemnosci.
            • czarek_sz Re: Melina...... 06.01.14, 23:18
              Bo oni mieli swoje kiełbasy a my swoje wink
            • zegor Re: Melina...... 06.01.14, 23:20
              A jego powiedzonka są używane do dziś wink)
              • anus-hka Re: Melina...... 06.01.14, 23:29
                no
                pani kierowniczko czy ja pale ?
                ależ oczywiście ja pale cały czas...

jest zima to musi byc zimno...

• czarek_sz Re: Melina...... 06.01.14, 23:33
                  A zegarki w szuflandi meliniarza pamiętacie ? Nowak się chowa smile
                  • anus-hka Re: Melina...... 06.01.14, 23:52
                    czarek_sz napisał:

> A zegarki w szuflandi meliniarza pamiętacie ? Nowak się chowa smile

za flaszkismile
                    • czarek_sz Re: Melina...... 07.01.14, 00:00
                      Nie za flaszki tylko za to co we flaszce wink na melinach które znałem wódkę dawano nie tylko w zastaw za zegarki, za dowody osobiste dawano za obrączki, złote łańcuszki, za rowery, a nawet jeden meliniarz dopuścił jako fanty za gorzałę wypożyczenie kobity spragnionego smile nie wiem co ugrał ale po dzielnicy dym poszedł i gość znalazł naśladowców smile
                      anus-hka napisała:

> czarek_sz napisał:
                      >
                      > > A zegarki w szuflandi meliniarza pamiętacie ? Nowak się chowa smile
                      >
                      > za flaszkismile
              • czarek_sz Re: Melina...... 06.01.14, 23:32
                No co pan no co pan - ja tu mięso mam. Powiedziała aptekarka big_grin w aptece na Rakowieckiej róg Asfaltowej bo akurat w tamtym okresie /gdy kręcono Miśka/ mieszkałem w pobliżu na Kieleckiej i doglądałem smile
                • czarek_sz Re: Melina...... 06.01.14, 23:51
                  Chyba telefony w szafach się rozdzwoniły bo cisza jak po śmierci po organisty smile
                  • leziox Re: Melina...... 07.01.14, 00:05
                    Wiekszosc ludnosci idzie po prostu juz spac,bo jutro wybieraja sie do roboty od samego rana.
                    Co sie w sumie dziwic.
                    • czarek_sz Re: Melina...... 07.01.14, 00:18
                      Słabe ludzie dzisiaj są. Gdy ze swoją chodziłem /73 rok/ to wychodziłem od Niej z randek /z Ochoty/ o drugiej w nocy i na Wolę do domu docierałem na trzecią nad ranem a na szóstą do roboty do akordu - godzina dwie spania i tyle. Słabe ludzie tera są, płaczliwe bardzo i użalające się nad sobą smile
                      leziox napisał:

> Wiekszosc ludnosci idzie po prostu juz spac,bo jutro wybieraja sie do roboty od
                      > samego rana.
                      > Co sie w sumie dziwic.
                  • czarek_sz Re: Melina...... 07.01.14, 00:08
                    Jakby komu ciężko z rana to kacowa flaszka jest za zagłówkiem wyra na którym śpi furman z Misia - Rysio znaczy bo wszystkie Ryśki to fajne chłopy.
                    • anus-hka Re: Melina...... 07.01.14, 00:41
                      Cezary niektórzy w pracy muszą precyzją sie odznaczac a po kacowej to tak nie za bardzo...no a tak chyba ze by sie było chirurgiem to inna sprawa smile
                      • czarek_sz Re: Melina...... 07.01.14, 00:51
                        Ha ha ha i Ty mi to mówisz ? wykonywałem obróbkę z dokładnością do tysięcznych części milimetra - po upojnej nocy z lubą smile i nigdy ciała nie dałem. Kwestia nie użalania się nad sobą tylko kwestia wzięcia się w garść a nie łkania że to że śmo. A może ja zbyt dużo wymagam co od poniektórych wychowanych w puchu ? no to sorki sad
                        • czarek_sz Re: Melina...... 07.01.14, 01:08
                          Pamiętacie muzyczny motyw przewodni z Misia pięknie śpiewany ? a w tym czasie lecą flaszki z dziurawego misia. Tym dziurawym misiem jest III RP a tymi śpiewającymi my dziś oczadzeni i ogłupieni propagandą zielonej wyspy a wcześniej drugą Japonią. Obydwa terminy wykute w kuźni propagandy smile dobranoc niewolnicy pora na wasz sterowany wypoczynek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka