czarek_sz 11.02.14, 16:09 Dla emigrantów z meliny Kapela Małego Władzia - Oj ty babo co ty chcesz? ORYGINAŁ A Polish Wedding with Lil Wally - Part 1 Rokiczanka - "Lipka" ( Z tamtej strony jeziora ...) Polskie weselicho w Hameryce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 16:22 stefan kubiak przy studziące STEPHANE KUBIAK....wianek polskich piosenek Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 16:42 Nie dała buziaka STEPHANE KUBIAK...zapomniane melodje Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 17:00 Mała Ty w Stanach jak tam u Was jest z tym gipsem znaczy się z gorzałą znaczy się z tradycją naszą narodową i chwalebną na cały świat przecie że żartuję Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 17:25 Nie bede nie bede Jak zem do dziewczyny chodzil (Christian Kubiak) Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 17:32 Poleczki i sztajerki FRANCOIS KMIECIK...fiesta fiesta Odpowiedz Link
leziox Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 22:44 Alez sie melyna nam dzisiaj rozspiewala. Milo niektorych rzeczy posluchac,czasami sie cos zapomni a potem wraca razem ze wspomnieniami. Odpowiedz Link
samanta1 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:01 Chłopie, teraz to jest na fali . Pikne dziouchy ,wszystko na miejscu maja i jeszcze nawet śpiewać jakos tam potrafią. Ot, same nóżki do rytmu przytupują, hej ! www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:14 Na Twojej fali to jest. Myślisz że jesteś pępkiem świata i zarządasz umysłami ? Moim na pewno nie więc wal się Pani ładna Odpowiedz Link
samanta1 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:28 Kurna...to cos Ty chłopie z wykopalisk? Jakaś mumia wygrzebana z piramid? Ps. A tak powaznie nie mow mi "wal sie", "pierdol sie" bo to świadczy tylko o Tobie . Ja moge pożartować, ale nie zycze sobie takich zwrotów. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:32 Chyba przecukrzyłem Samanto. Przepraszam nie gniewaj się. Poniosło mnie wybacz mi proszę nie można tak do kobiety się odzywać wiem o tym. Przepraszam wybacz mi. Cz. Odpowiedz Link
samanta1 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:52 Postaw ziubera z sokiem jabłkowym i lodem to wybacze Odpowiedz Link