Dodaj do ulubionych

Przyśpiewki ludowe

• czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 17:00
          Mała Ty w Stanach jak tam u Was jest z tym gipsem znaczy się z gorzałą znaczy się z tradycją naszą narodową i chwalebną na cały świat smile przecie że żartuję smile
              • leziox Re: Przyśpiewki ludowe 11.02.14, 22:44
                Alez sie melyna nam dzisiaj rozspiewala.
                Milo niektorych rzeczy posluchac,czasami sie cos zapomni a potem wraca razem ze wspomnieniami.
                smile
                  • mala200333 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 00:56
                    Alez zbiorek!
                    • samanta1 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:01
                      Chłopie, teraz to jest na fali . Pikne dziouchy ,wszystko na miejscu maja i jeszcze nawet śpiewać jakos tam potrafią. Ot, same nóżki do rytmu przytupują, hej !
                      www.youtube.com/watch?v=rr1DSgjhRqE
                      • czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:14
                        Na Twojej fali to jest. Myślisz że jesteś pępkiem świata i zarządasz umysłami ? Moim na pewno nie więc wal się Pani ładna smile
                        • samanta1 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:28
                          Kurna...to cos Ty chłopie z wykopalisk? Jakaś mumia wygrzebana z piramid?
                          Ps. A tak powaznie nie mow mi "wal sie", "pierdol sie" bo to świadczy tylko o Tobie . Ja moge pożartować, ale nie zycze sobie takich zwrotów.
                          • czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:33
                            Dobra dobra przeprosiłem już.
                        • czarek_sz Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:32
                          Chyba przecukrzyłem Samanto. Przepraszam nie gniewaj się. Poniosło mnie wybacz mi proszę smile nie można tak do kobiety się odzywać wiem o tym. Przepraszam wybacz mi. Cz.
                          • samanta1 Re: Przyśpiewki ludowe 12.02.14, 19:52
                            Postaw ziubera z sokiem jabłkowym i lodem to wybacze tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka