Dodaj do ulubionych

Sezon ogórkowy

24.06.14, 08:03
https://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201406/1403570194_ussot4_600.jpg
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Sezon ogórkowy 24.06.14, 09:05
      No co?A jak przyjda goscie to trza latac do warzywniaka po zagryche a tak plywa sobie na miejscu i tez nie wyglada gorzej niz jakies tam rybki które nie smakuja tak dobrze pod wóde jak ogóreczek.
      • tropem_misia1 Re: Sezon ogórkowy 24.06.14, 18:10
        Oj tam...przeca to są rybniki ogórkowe.
        • leziox Re: Sezon ogórkowy 24.06.14, 18:24
          Dziwne.Myslalem ze to jednak ogórczaki fiszkowe.
          • anus-hka Re: Sezon ogórkowy 24.06.14, 19:01
            welonki małosolne
            • girl_42 Re: Sezon ogórkowy 24.06.14, 20:36
              Nieprawda!
              To ogoreczniki malinowy z rodziny malynus ogórki.tongue_out
              • leziox Re: Sezon ogórkowy 24.06.14, 22:10
                Ze wszystkim sie moge zgodzic, ale cokolwiek malinowego to mnie tam jakos nie pasuje.
                No nie pasuje i ch.j.
                • girl_42 Re: Sezon ogórkowy 25.06.14, 04:37
                  No i tak się pisze właśnie z telefonu z funkcją słownika.
                  Jaki malinowy,jaki malinowy...?
                  Miało być melynowy.
    • mala200333 Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 22:40
      ..zawital...
      • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 22:44
        mala200333 napisała:

> ..zawital...

a nawet niedługo bedzie szczytował...
        • leziox Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 22:48
          Kto bedzie szczytowal, kto? Bo tez poszczytowalbym z kims...
          • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 22:54
            leziox napisał:

> Kto bedzie szczytowal, kto? Bo tez poszczytowalbym z kims...

ja bede
            w sezonie ogórkowym smile
            poszczytujesz ze mna?
            • leziox Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 22:55
              No jasne, spoko.
              Zagryzajac to wszystko ogorkiem.
              Normalnie zajechalo romantyzmem.
              • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 22:59
                bardziej czosnkiem i chrzanem
                • leziox Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 23:01
                  MNIAM!
                  • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 24.06.14, 23:04
                    leziox napisał:

> MNIAM!

tez mi cieknie...zwłaszcza jak pomyślałam o delikatnej nucie koperku
                    • mala200333 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 16:55
                      Ogoreczki typu kosher mam w domciu w lodoweczce...pycha!
                      • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:06
                        A mnie się właśnie kończy "akwarium".......Trzeba skoczyć na bazarek po "wsad"
                        big_grin
                        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:08
                          No tak...może lepiej w basenie takim...no wymiary olimpijskiebig_grin
                          • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:10
                            Poniekąd masz rację,bo rodzina dzielnie pomaga w konsumpcji big_grin
                            • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:13
                              zegor napisał:

> Poniekąd masz rację,bo rodzina dzielnie pomaga w konsumpcji big_grin

...mam to samo big_grin
                              • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:15
                                anus-hka napisała:
                                >
                                > ...mam to samo big_grin

Ano właśnie ! Ale żeby które staremu zakupy zrobiło..........
                                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:18
                                  i jeszcze za własna forsębig_grin
                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:20
                                    A do tego to jestem przyzwyczajony wink
                                    • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:21
                                      zegor napisał:

> A do tego to jestem przyzwyczajony wink

hehe no ja też nie mam innego wyjściasmile
                                      • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:25
                                        A,tak się rodzina przyzwyczaiła,że wszystkie większe imprezy to u ojca.....big_grin
                                        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:27
                                          zegor napisał:

> A,tak się rodzina przyzwyczaiła,że wszystkie większe imprezy to u ojca.....big_grin

Widocznie tata robi świetne imprezy smile
                                          • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:29
                                            anus-hka napisała:

>
                                            > Widocznie tata robi świetne imprezy smile

Panuje taka opinia big_grin big_grin big_grin
                                            • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:31
                                              zegor napisał:

> anus-hka napisała:
                                              >
                                              > >
                                              > > Widocznie tata robi świetne imprezy smile
                                              >
                                              > Panuje taka opinia big_grin big_grin big_grin

Taki tata to skarb big_grin
                                              • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:32
                                                anus-hka napisała:

>
                                                > Taki tata to skarb big_grin

Rosnę.......byle nie w obwodzie !
                                                big_grin
                        • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:10
                          Dalej wody. big_grin
                          • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:12
                            Ja jestem jak kot.......czując wodę prycham wink
                            • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:13
                              dalej wody...odeszły?
                            • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:13
                              Oj to dobrze,że nad morzem nie mieszkasz. Osmile
                              • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:14
                                Odpływ?
                              • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:16
                                girl_42 napisała:

> Oj to dobrze,że nad morzem nie mieszkasz. Osmile

Nad morzem odchodzą ?????? big_grin
                                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:18
                                  Też big_grin
                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:19
                                    Masz rację,z odpływem !
                                    Nie jadę nad morze ! ! !
                                    • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:20
                                      zegor napisał:

> Masz rację,z odpływem !
                                      > Nie jadę nad morze ! ! !

Boisz sie odpłynąc?...to podobno czasem nawet przyjemne jest smile
                                      • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:22
                                        Pływałem w nocy "na białe delfiny"
                                        Faktycznie,coś mi chciało odpłynąć.....wink
                                        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:24
                                          zegor napisał:

> Pływałem w nocy "na białe delfiny"
                                          > Faktycznie,coś mi chciało odpłynąć.....wink

no i co?big_grin
                                          • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:26
                                            anus-hka napisała:

>
                                            > no i co?big_grin

Sprytny jestem,zdążyłem złapać ! Może jeszcze się przyda big_grin
                                            • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:27
                                              zegor napisał:

> anus-hka napisała:
                                              >
                                              > >
                                              > > no i co?big_grin
                                              >
                                              > Sprytny jestem,zdążyłem złapać ! Może jeszcze się przyda big_grin

aaa zagrycha? big_grin
                                              • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:30
                                                anus-hka napisała:

> aaa zagrycha? big_grin

A broń boże,tylko bez gryzienia big_grin
                                                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:41
                                                  zegor napisał:

> anus-hka napisała:
                                                  >
                                                  > > aaa zagrycha? big_grin
                                                  >
                                                  > A broń boże,tylko bez gryzienia big_grin

no to co ...bo nie rozumiem big_grin??
                                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:46
                                                    anus-hka napisała:

> >
                                                    > > A broń boże,tylko bez gryzienia big_grin
                                                    >
                                                    > no to co ...bo nie rozumiem big_grin??

A nie napiszę,co przy odpływie,przy pływaniu "na białe delfiny" chce chłopu odpłynąć
                                                  • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 23:04
                                                    zegor napisał:

> anus-hka napisała:
                                                    >
                                                    > > >
                                                    > > > A broń boże,tylko bez gryzienia big_grin
                                                    > >
                                                    > > no to co ...bo nie rozumiem big_grin??
                                                    >
                                                    > A nie napiszę,co przy odpływie,przy pływaniu "na białe delfiny" chce chłopu
                                                    > odpłynąć

no nie wiem ja tam zielona jestem w tych sprawachbig_grin
                                • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:22
                                  Nad morzem białe mewy tupią....wink
                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:23
                                    Kac jest wtedy przesrany........
                                    • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:24
                                      w górach tez tupią ...
                                      • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:26
                                        Świstaki tupią?
                                        • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:28
                                          girl_42 napisała:

> Świstaki tupią?

nie swistaki zawijaja w sreberka
                                      • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:28
                                        anus-hka napisała:

> w górach tez tupią ...

Jakoś w górach lepiej mi się pije,to też tupanie mniejsze big_grin
                                        • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:30
                                          Dobra! Jedziemy w góry! Trza to opić. big_grin
                                          • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:32
                                            girl_42 napisała:

> Dobra! Jedziemy w góry! Trza to opić. big_grin

No to ja stawiam wszystkim - zagrycha sie kisi w akwarium big_grin
                                            • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:34

> No to ja stawiam wszystkim - zagrycha sie kisi w akwarium big_grin

A mnie tak w góry tęskno.....
                                              • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:39
                                                zegor napisał:

>
                                                >
                                                > > No to ja stawiam wszystkim - zagrycha sie kisi w akwarium big_grin
                                                >
                                                > A mnie tak w góry tęskno.....

no to co stoi na przeszkodzie...wszak do pierwszych pagórków masz rzut beretem big_grin
                                                • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:41
                                                  Poszukaj nam noclegu i miejsca do imprezowania i przybywa B-)
                                                  • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:44
                                                    girl_42 napisała:

> Poszukaj nam noclegu i miejsca do imprezowania i przybywa B-)

www.booking.com/hotel/pl/czarny-gron-sulkowice.pl.html?aid=311097;label=czarny-gron-sulkowice-3aoACisUG8dztWsTvMRMFQS27026657417%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac974297%3Aap1t1%3Aneg;sid=fcc2697055b9afc63bc6abc2644ba77b;dcid=1;ucfs=1;srfid=f7a43ddde40dfff13139bca36034f830f1fed9afX1
                                                  • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:44
                                                    mozna wybierac i przyjeżdżac
                                                  • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:48
                                                    Załóż wątek z propozycją i wklej ten hotel a nóż się kilka osób zbierze i jadymy....
                                                    Chętnie sama bym założyła ale piszę. Z telefonu bo kompa zalała sokiem i nie rozgrywkami jeszcze komórkowego pisania.
                                                • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:44
                                                  anus-hka napisała
                                                  > no to co stoi na przeszkodzie...wszak do pierwszych pagórków masz rzut beretem
                                                  > big_grin

Jak wiesz,w marcu już byłem koło Ciebie,
                                                  my tak mamy,że jedna chwila,pomysł....i jedziemy big_grin
                                                  Pogoda była wtedy super.
                                                  Muszę rodzinę namówić na zwiedzenie tej góry !
                                                  • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:48
                                                    zegor napisał:

> anus-hka napisała
                                                    > > no to co stoi na przeszkodzie...wszak do pierwszych pagórków masz rzut b
                                                    > eretem
                                                    > > big_grin
                                                    >
                                                    > Jak wiesz,w marcu już byłem koło Ciebie,
                                                    > my tak mamy,że jedna chwila,pomysł....i jedziemy big_grin
                                                    > Pogoda była wtedy super.
                                                    > Muszę rodzinę namówić na zwiedzenie tej góry !

a prosze prosze...wszak jest ogólnodostępna smile
                                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:52
                                                    anus-hka napisała:

>
                                                    > a prosze prosze...wszak jest ogólnodostępna smile

Ale podejście podobno lekkie nie jest ?
                                                  • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:54
                                                    zegor napisał:

> anus-hka napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > a prosze prosze...wszak jest ogólnodostępna smile
                                                    >
                                                    > Ale podejście podobno lekkie nie jest ?

Jezeli od strony T to jest stromosmile
                                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:56
                                                    anus-hka napisała:

>
                                                    > Jezeli od strony T to jest stromosmile
                                                    Tak właśnie czytałem

• girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:39
                                              Jak stawiasz to panowie się ucieszą. wink wink wink
                                              • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:49
                                                girl_42 napisała:

> Jak stawiasz to panowie się ucieszą. wink wink wink

Na samą myśl.....big_grin
                                                • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:55
                                                  smirkS
                                                • anus-hka Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:56
                                                  zegor napisał:

> girl_42 napisała:
                                                  >
                                                  > > Jak stawiasz to panowie się ucieszą. wink wink wink
                                                  >
                                                  > Na samą myśl.....big_grin

no to z Toba mam z głowy ...skoro samo myslenie Ci wystarczy smile
                                                  • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:57
                                                    Ha ha ha....wink
                                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 21:30
                                                    Ładnie to tak,młódki ???????????
                                                    A czasem można się zdziwić wink
                                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 21:35

> Pewien starszy pan poznał panią...lekkich,że tak powiem obyczajów
                                                    > i namawiał ją na spędzenie całej nocy
                                                    > Dziadek,przestań,przecież nie dasz rady !!!
                                                    > Obiecywał złote góry....zgodziła się
                                                    > Po nocy budzi dziadka
                                                    > Dziadek,no wiesz !!!big_grin,ty wcale nie jesteś taki znowu dziadek !!!
                                                    > Czemu????
                                                    > No bo coś się obudził,to żeś się za dupę brał !!!!!!
                                                    > Żartujesz!!!! Ile razy ?????
                                                    > No pięć razy!!!!
                                                    > Patrz....przez tą sklerozę bym się na śmierć zajebał !!!!!
                                                    > wink)

www.beruska8.cz/smajlici/smajlici2/70.gif
                                                  • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 21:53
                                                    big_grin dobre,dobre....
                                                  • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 21:51
                                                    Ja Ci bardzo za tą młódkę dziękuję ale moje lustro inaczej do mnie mówi tongue_out
                                                  • zegor Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 21:58
                                                    girl_42 napisała:

> Ja Ci bardzo za tą młódkę dziękuję ale moje lustro inaczej do mnie mówi tongue_out

Bo oni teraz jakieś dziwne te lustra produkują........big_grin
                                    • girl_42 Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 20:26
                                      Niekoniecznie.... :$
                                      • leziox Re: Sezon ogórkowy... 25.06.14, 23:01
                                        No to jak?Mam kupowac akwarium ogorkow i wiadro wódy czy znowu, jak zwykle, na zwyklym pitoleniu sie skonczy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka