Dodaj do ulubionych

Pytanie do Lezia

13.08.14, 16:16

Pamiętasz ten kawałek ? ten przebój Urszulka nagrała w 80 tych. Skąd zapadł mi w pamięć ? Siedzimy raz paką w Magnolii na Grójeckiej w czasie gdy wóda była na kartki i od trzynastej a my chlamy w oranżadówkach /kolegi z podwórka z Woli Mama była tam kelnerką i miałem dojście/. Po osiemnastej gdy już mieliśmy po trzy kwartały we łbie zaczął się dancing i pierwsza piosenka to był Malinowy Król. Stare dzieje ale wciąż jare.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Pytanie do Lezia 13.08.14, 17:12
      A co mam nie pamietac...To nagranko i wiele innych jak to Urszula z Budka Suflera jeszcze pogrywala a potem i solo.
      Tez mam wspomnien od licha i ciut ciut z tamtych czasów.
      A jakie biusty w pamieci...
      big_grin
      • czarek_sz Re: Pytanie do Lezia 13.08.14, 18:09
        Biust z tamtych czasów to ja mam tylko jeden w pamięci - Janeczkowe cudne soczyste słodkie piersiątkawink ale co do innych spraw to nawet Janeczka nie wie co i jak smile szałało się nie tylko po Woli ale po całej Wawie się szalało. Bywało że nad ranem wracałem z balangi z ćwiartką za pazuchą bo już nikt nie mógł. Ech. Teraz Jej to wynagradzam chociaż po tym jaki byłem nie sądzę bym się Rybce do końca życia wypłacił smile
        • girl_42 Re: Pytanie do Lezia 13.08.14, 20:33
          Hej chłopaki,biusty to my też mamybig_grin
          • anus-hka Re: Pytanie do Lezia 13.08.14, 20:37
            Ale Oni widzą lepiej....big_grin
            • leziox Re: Pytanie do Lezia 13.08.14, 23:15
              A czy ja mowie ze nie macie?
              Ale i tak nie chcecie pokazac na fotkach slanych na poczte, to czlek musi sie 16-latkami wyslugiwac-one mniej uparte sa jesli o biusty chodzi.
              • czarek_sz Re: Pytanie do Lezia 14.08.14, 15:37
                Podobno nakręcają /małolaty/ swoje bara bara i puszczają to w sieć m.in na yu tube. To jakiś masochizm jest czy co ?
                • anus-hka Re: Pytanie do Lezia 14.08.14, 16:42
                  Nie - raj dla pedofila
                  • czarek_sz Re: Pytanie do Lezia 14.08.14, 17:15
                    To też ale dajmy na to że jak czternastolatkowie to robią ? a później czyta się że ona jest w ciąży na którą nie jest gotowa bo szkoła bo za młoda i dzieciaka /np już półrocznego/ trach do kibla po sztucznym /wleje sobie jakiego kwasu w szparę/ poronieniu albo celowym upadku ze schodów.
                    • leziox Re: Pytanie do Lezia 14.08.14, 23:25
                      Od skonczonego pietnastego roku zycia mozna sie bzykac i nikt nic na to nie powie, przynajmniej prawnie, ale czesto rozwieraja paszcze tacy co zazdroszcza oraz starsze panie-jakie to okropne, Sodoma i Gomora etc.
                      • anus-hka Re: Pytanie do Lezia 15.08.14, 12:12
                        Ale czego tu zazdrościć piętnastce - pięćdziesięciu lat różnicy?
                        • leziox Re: Pytanie do Lezia 15.08.14, 12:22
                          A kto powiedzial ze tu chodzi o zazdroszczenie czegos 15-ce?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka