girl_42 18.10.14, 15:20 Wychodzi na to,że tylko Polacy.... A żyć trzeba Jak Polskie społeczeństwo zarabia na życie ? ( Sonda Uliczna ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Daję..... 18.10.14, 18:14 "...o dupy daj dupy daj moja mala, bo twoja mama tez dupy dawala..." No moze nie za pieniadze ale.... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Daję..... 18.10.14, 18:22 Brakuje jeszcze jednej wypowiedzi, gość wychylający się z wypasionej fury odpowiada - jestem politykiem Odpowiedz Link
leziox Re: Daję..... 18.10.14, 22:03 A sedziowie, prokuratorzy, adwokaci? Ci zawsze maja zapotrzebowanie na kurwy ze szczegolym uwzglednieniem pan domina ktore tlukac ich batem po dupach kaza im lizac sobie buciki i wykonywac inne rozkazy ._. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Daję..... 18.10.14, 22:14 że niby co tylko Polka dupy daje? Toż to zdaje sie między narodowa profesja jest i w dodatku najstrasza Odpowiedz Link
girl_42 Re: Daję..... 18.10.14, 22:32 Nie Polka daje dupy tylko jak radzimy sobie zęby przeżyć 😉 Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Daję..... 18.10.14, 22:46 Jedni mówią że to prostytucja ,ja wolę określenie seks za pieniądze. Ostatecznie w wielu małżeństwach też żona daje mężowi za pieniądze /czyli też jest k..ą ?/ bo jak chłop nie odda wypłaty to mówi mu - won z łoża zgredzie, będzie kasa to może dopuszczę Odpowiedz Link