leziox 28.11.14, 08:50 Po tych wszystkich strasznych wiadomosciach czas by moze odsapnac. No bo jakos trzeba zyc nadal póki mozna. Chyba bym sie czegos napil. I dzien dobry wszystkim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:09 Słusznie. Dzień dobry Zaprzyłam dwie herbaty, jakbym wiedziała, że chce CI sie pić. Zapraszam Odpowiedz Link
leziox Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:12 Jedná jebatkie, czarná i bez cukru juz wypilem. Dziekuje za dobre checi, jesli gratis to oczywiscie skorzystam. A zreszta niekoniecznie chodzilo mnie o jebatkie, bo na melynie to cos w zasadzie prowokacji. Tutaj to tylko Lipcowa moze pic herbatkie z cytrynkom. Pozostali musza sie przerzucic na wóde. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:23 leziox napisał: > Jedná jebatkie, czarná i bez cukru juz wypilem. > Dziekuje za dobre checi, jesli gratis to oczywiscie skorzystam. > A zreszta niekoniecznie chodzilo mnie o jebatkie, bo na melynie to cos w zasadz > ie prowokacji. > Tutaj to tylko Lipcowa moze pic herbatkie z cytrynkom. > Pozostali musza sie przerzucic na wóde. Taka propozycja,z samego rana Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:23 No jasne, że to prowokacja była. A oprócz wódki na co można liczyć, znaczy w sensie przerzucać siem? Odpowiedz Link
leziox Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:30 Mozna sie poprzerzucac kanapowo o ile zdarzy sie jakas okazja bzykniecia po wódzie. Jesli sie nie zdarzy-trzeba po prostu odczekac i pic dalej. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:36 A nie lepiej na trzeźwo? ) przebudzenie może doprowadzić do szoku... bo alkohol działa na wzrok...podobno ) i panie stają się szczuplejsze, piękne i w ogóle ) rzeczywistość jednak bywa okrutna.. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:39 Aha. Może być. Cierpliwa jestem, zaś w przerzucaniu - chyba ... niezła No to Twoje zdrowie, Wasze zdrowie w zasadzie! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:57 Zdrówko, to podstawa... ..że sie tak wyrażę górnolotnie ) tego sobie życzymy przede wszystkim wznosząc kieliszek w toaście ) Odpowiedz Link
zegor Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:06 Nie każdy może sobie o tej porze pozwolić. Mój ros-ruch nastąpi wieczorem Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:09 To zdaje się...tylko sucha zaprawa )) ....przy kawie Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:24 I słusznie Pan prawisz Dyskretnie acz konkretnie. W godzinach "urzędowania". Ale ciiiiiicho ... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:30 No to ja już tradycyjnie proponuję...rozgrzewam ponoć dobrze Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:36 Noooo Anushko Kochana, to rozumiem. Oko wita, i oko cieszy I to jak!! Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:52 cambria1.2 napisała: > Noooo Anushko Kochana, to rozumiem. Oko wita, i oko cieszy I to jak!! Oko zwierciadłem duszy wiec niech i dusza sie cieszy Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 11:04 "Dusza żywi się tym, czym się cieszy" - św. Augustyn.... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 10:38 zegor napisał: > Nie każdy może sobie o tej porze pozwolić. > Mój ros-ruch nastąpi wieczorem > Zakopower Siadoj z nami tak sobie myślę, ze Ci co ich wśród naszych znajomych już zabrakło nie chcieliby, by Ci co zostali ...siedzieli i smutali sie Odpowiedz Link
leziox Re: Roz-ruch 28.11.14, 13:28 Tez tak mysle, wiec trza sie troche smutac za nich ale cieszyc sie ze jeszcze mozemy wypic troche wódki- nawet niech bedzie ze po niej wszystkie kobity jakos faktycznie piekniejsze, ale w pewnym wieku atrakcyjnosc fizyczna ustepuje tej intelektualnej i naprawde lepiej miec w wyrku kogos z kim mozna uciac pogawedke po bzykaniu i powlec sie gdzies na obiad i potem znow sie bzyknac, niz z jakim cycatym blondi -pustakiem miec fale milczenia, no bo po numerku czy dwoch nie ma o czym gadac. I czlek ma tylko ochote syknac cicho: sssssspierddaaaalaaaaaajjj!!!! Odpowiedz Link
black-sandra Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:26 A ja myślałam , że po bzykanku to facet tylko patrzy odwrócić się zadem i zasnąć jak najszybciej Odpowiedz Link
leziox Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:35 Tak robi z nami nasza biologia, ale raz- ze to mozna opanowac, dwa- jesli sie opanuje tenze odruch to mozna liczyc na kobiecy usmiech- a trzy- znam wiele kobiet ktore po bzykanku tez zasypiaja jak kamien a potem usmiechaja sie dziwnie i mówia-coo,czyzbym zasnela? Wiec nie wieszajmy na facetach psów, obie pcie sa tyle samo warte. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:50 Racja...ale ale toż jak tak zrobi to sie mozna do jego plecków całkiem całkiem przylepic i też pospać...na chwile Odpowiedz Link
leziox Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:53 O, widzisz Anuzia jakie to mile i fajne podejscie do sprawy. Nie wybierasz sie czasem do mnie z wizyta? Odpowiedz Link
girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 16:42 Od tygodnia chodzi za mną jakiś malutki drineczek chodzi,ale dziś i jutro w odosobnieniu mam trwać i o drineczku mogę zapomnieć.... Za to jak nie zasnę to mogę Wam poświecić sobą,podobno tak jestem napromieniowana.... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Roz-ruch 28.11.14, 16:52 W niedzielę Andrzejki więc dziś i jutro można potrenować żeby w niedzielę się napompować po migdałki co by w poniedziałek kac gigant nie męczył bo jak wiadomo dobra zaprawa przed to dobra kondycja i samopoczucie po. Więc w górę szklanki bo jak pić to pić a nie siorbać z naparstków jak niemowlęta jakie Odpowiedz Link
anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:14 W stanie uśpienia nie świecisz??...no bo można zawsze zawiesić pod sufitem...wyśpisz sie a zrobisz nastrój Odpowiedz Link
girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:50 Myślisz? Na razie źle się czuję,nudzi mnie jak nic..... Co to kurna za życie Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:17 Raczej postaraj się zasnąć, albo chociaż spróbuj odpocząć. A my, i bez światła, wypijemy kilka drinków za Twoje zdrowie. Odpowiedz Link
girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:51 O właśnie,święta słowa.Jutro będzie lepiej.... Tylko proszę wypijcie za moje zdrowie,bo jak umrę to nikt Was nie zawiadomi,że już mnie nie ma Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Roz-ruch 28.11.14, 19:08 Nawet tak nie myśl. I nawet tak nie mów!! Gotowa jestem wlać w siebie litr wodki (a nie lubiem), zebys jutro Ty mogla realnie zaplanowac wyczekany drineczek. Trzymaj się! Odpowiedz Link
anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 19:08 Ok wychlam cala flaszkie za Ciebie tylko przestań tak gadać Odpowiedz Link
zegor Re: Roz-ruch 28.11.14, 20:13 girl_42 napisała: > to nikt Was nie zawiadomi,że > już mnie nie ma Większość odchodzi po cichu i jeśli nie byli celebrytami netu, to inni pomyślą,że dał sobie spokój z pisaniem........ Odpowiedz Link
black-sandra Re: Roz-ruch 28.11.14, 21:40 Gerla raczej do celebrytek nalezy , wiec nie martw sie koffffana beedziemy wiedziec kiedy nas opuscisz i nalezycie Cie pozegnamy . Odpowiedz Link
leziox Re: Roz-ruch 29.11.14, 00:02 To juz sie kurwa powoli zaczyna tu zamieniac w pewna psychoze. A wy macie byc zdrowi, silni i pikni i pic dlugo i szczesliwie. Jutro sie wezme i najebie za tych co nie moga. Milej nocki mordeczki wy psychicznie pokrzywione wszystkie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Roz-ruch 29.11.14, 13:58 A ja jedno powiem, jak odchodzić to z przytupem kuźwa. No bo z meliny nie wypada odchodzić inaczej jak być w tym momencie napier...nym jak helikopter Odpowiedz Link
leziox Re: Roz-ruch 29.11.14, 15:42 Przychodzic na melyne trza trzezwym, bo wlasciciel melyny tez czlowiek i zyc z czegos musi. A z samego sprzedawania fantów z paserki sie w tych czasach nie wyzyje. Takie posiadanie paru panienek nie daje juz takiego dochodu, a co to sie napyszczy zanim sie z wujkiem kasa podzieli, to historia, chociaz przeciez nawet w pysk z piachy nie dostaje. No ,a jak gosci duzo to gorzalka leci i kasa tez i wszyscy zadowoleni jakby sá. Odpowiedz Link