Dodaj do ulubionych

Ponowny rozruch

28.11.14, 08:50
Po tych wszystkich strasznych wiadomosciach czas by moze odsapnac.
No bo jakos trzeba zyc nadal póki mozna.
Chyba bym sie czegos napil.
I dzien dobry wszystkim.
Obserwuj wątek
    • cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:09
      Słusznie. Dzień dobry smile
      Zaprzyłam dwie herbaty, jakbym wiedziała, że chce CI sie pić. Zapraszam smile
      • leziox Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:12
        Jedná jebatkie, czarná i bez cukru juz wypilem.
        Dziekuje za dobre checi, jesli gratis to oczywiscie skorzystam.
        A zreszta niekoniecznie chodzilo mnie o jebatkie, bo na melynie to cos w zasadzie prowokacji.
        Tutaj to tylko Lipcowa moze pic herbatkie z cytrynkom.
        Pozostali musza sie przerzucic na wóde.
        • super.halusia Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:23
          leziox napisał:

> Jedná jebatkie, czarná i bez cukru juz wypilem.
          > Dziekuje za dobre checi, jesli gratis to oczywiscie skorzystam.
          > A zreszta niekoniecznie chodzilo mnie o jebatkie, bo na melynie to cos w zasadz
          > ie prowokacji.
          > Tutaj to tylko Lipcowa moze pic herbatkie z cytrynkom.
          > Pozostali musza sie przerzucic na wóde.

Taka propozycja,z samego ranabig_grin
        • cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:23
          smile No jasne, że to prowokacja była. A oprócz wódki na co można liczyć, znaczy w sensie przerzucać siem?
          • leziox Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:30
            Mozna sie poprzerzucac kanapowo o ile zdarzy sie jakas okazja bzykniecia po wódzie.
            Jesli sie nie zdarzy-trzeba po prostu odczekac i pic dalej.
            • rudka-a Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:36
              A nie lepiej na trzeźwo? wink)
              przebudzenie może doprowadzić do szoku...
              bo alkohol działa na wzrok...podobno wink) i panie stają się szczuplejsze, piękne i w ogóle wink)
              rzeczywistość jednak bywa okrutna..smile
            • cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:39
              Aha. Może być. Cierpliwa jestem, zaś w przerzucaniu - chyba ... niezła smile No to Twoje zdrowie, Wasze zdrowie w zasadzie!
              • rudka-a Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 09:57
                Zdrówko, to podstawa...
                ..że sie tak wyrażę górnolotnie wink)
                tego sobie życzymy przede wszystkim wznosząc kieliszek w toaście wink)
                • zegor Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:06
                  Nie każdy może sobie o tej porze pozwolić.
                  Mój ros-ruch nastąpi wieczorem big_grin
                  • rudka-a Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:09
                    To zdaje się...tylko sucha zaprawa wink))
                    ....przy kawie wink
                    • zegor Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:22
                      Na Melynie takiej pewności bym nie miał wink
                      • cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:24
                        I słusznie Pan prawisz smile Dyskretnie acz konkretnie. W godzinach "urzędowania". Ale ciiiiiicho ...
                        • anus-hka Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:30
                          No to ja już tradycyjnie proponuję...rozgrzewam ponoć dobrzesmile

https://th.interia.pl/10,gb1688f6c3254306/i833226.jpg
                          • cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:36
                            Noooo smile Anushko Kochana, to rozumiem. Oko wita, i oko cieszy smile I to jak!!
                            • anus-hka Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 10:52
                              cambria1.2 napisała:

> Noooo smile Anushko Kochana, to rozumiem. Oko wita, i oko cieszy smile I to jak!!

Oko zwierciadłem duszy wiec niech i dusza sie cieszysmile
                              • cambria1.2 Re: Ponowny rozruch 28.11.14, 11:04
                                "Dusza żywi się tym, czym się cieszy" - św. Augustyn....
                  • anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 10:38
                    zegor napisał:

> Nie każdy może sobie o tej porze pozwolić.
                    > Mój ros-ruch nastąpi wieczorem big_grin
                    >

tak sobie myślę, ze Ci co ich wśród naszych znajomych już zabrakło nie chcieliby, by Ci co zostali ...siedzieli i smutali sie
                    • leziox Re: Roz-ruch 28.11.14, 13:28
                      Tez tak mysle, wiec trza sie troche smutac za nich ale cieszyc sie ze jeszcze mozemy wypic troche wódki- nawet niech bedzie ze po niej wszystkie kobity jakos faktycznie piekniejsze, ale w pewnym wieku atrakcyjnosc fizyczna ustepuje tej intelektualnej i naprawde lepiej miec w wyrku kogos z kim mozna uciac pogawedke po bzykaniu i powlec sie gdzies na obiad i potem znow sie bzyknac, niz z jakim cycatym blondi -pustakiem miec fale milczenia, no bo po numerku czy dwoch nie ma o czym gadac.
                      I czlek ma tylko ochote syknac cicho: sssssspierddaaaalaaaaaajjj!!!!
                      • black-sandra Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:26
                        A ja myślałam , że po bzykanku to facet tylko patrzy odwrócić się zadem i zasnąć jak najszybciej smile
                        • leziox Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:35
                          Tak robi z nami nasza biologia, ale raz- ze to mozna opanowac, dwa- jesli sie opanuje tenze odruch to mozna liczyc na kobiecy usmiech- a trzy- znam wiele kobiet ktore po bzykanku tez zasypiaja jak kamien a potem usmiechaja sie dziwnie i mówia-coo,czyzbym zasnela?
                          Wiec nie wieszajmy na facetach psów, obie pcie sa tyle samo warte.
                          smile
                          • anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:50
                            Racja...ale ale toż jak tak zrobi to sie mozna do jego plecków całkiem całkiem przylepic i też pospać...na chwile smile
                            • leziox Re: Roz-ruch 28.11.14, 14:53
                              O, widzisz Anuzia jakie to mile i fajne podejscie do sprawy.
                              Nie wybierasz sie czasem do mnie z wizyta?
                              smile
                              • girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 16:42
                                Od tygodnia chodzi za mną jakiś malutki drineczek chodzi,ale dziś i jutro w odosobnieniu mam trwać i o drineczku mogę zapomnieć....sad
                                Za to jak nie zasnę to mogę Wam poświecić sobą,podobno tak jestem napromieniowana....
                                • czarek_sz Re: Roz-ruch 28.11.14, 16:52
                                  W niedzielę Andrzejki więc dziś i jutro można potrenować żeby w niedzielę się napompować po migdałki co by w poniedziałek kac gigant nie męczył bo jak wiadomo dobra zaprawa przed to dobra kondycja i samopoczucie po. Więc w górę szklanki bo jak pić to pić a nie siorbać z naparstków jak niemowlęta jakie wink
                                • anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:14
                                  W stanie uśpienia nie świecisz??...no bo można zawsze zawiesić pod sufitem...wyśpisz sie a zrobisz nastrójbig_grin
                                  • girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:50
                                    Myślisz? Na razie źle się czuję,nudzi mnie jak nic.....
                                    Co to kurna za życiesad
                                • cambria1.2 Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:17
                                  sad Raczej postaraj się zasnąć, albo chociaż spróbuj odpocząć. A my, i bez światła, wypijemy kilka drinków za Twoje zdrowie.
                                  • girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 18:51
                                    O właśnie,święta słowa.Jutro będzie lepiej....smile
                                    Tylko proszę wypijcie za moje zdrowie,bo jak umrę to nikt Was nie zawiadomi,że już mnie nie masad
                                    • cambria1.2 Re: Roz-ruch 28.11.14, 19:08
                                      Nawet tak nie myśl. I nawet tak nie mów!! Gotowa jestem wlać w siebie litr wodki (a nie lubiem), zebys jutro Ty mogla realnie zaplanowac wyczekany drineczek. Trzymaj się!
                                      • girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 19:21
                                        Tak jest!tongue_out
                                    • anus-hka Re: Roz-ruch 28.11.14, 19:08
                                      Ok wychlam cala flaszkie za Ciebie tylko przestań tak gadać
                                      • girl_42 Re: Roz-ruch 28.11.14, 19:21
                                        No topra,topra....smile
                                    • zegor Re: Roz-ruch 28.11.14, 20:13
                                      girl_42 napisała:

> to nikt Was nie zawiadomi,że
                                      > już mnie nie masad

Większość odchodzi po cichu
                                      i jeśli nie byli celebrytami netu,
                                      to inni pomyślą,że dał sobie spokój z pisaniem........
                                      • black-sandra Re: Roz-ruch 28.11.14, 21:40
                                        Gerla raczej do celebrytek nalezy , wiec nie martw sie koffffana beedziemy wiedziec kiedy nas opuscisz i nalezycie Cie pozegnamy .
                                        • leziox Re: Roz-ruch 29.11.14, 00:02
                                          To juz sie kurwa powoli zaczyna tu zamieniac w pewna psychoze.
                                          A wy macie byc zdrowi, silni i pikni i pic dlugo i szczesliwie.
                                          Jutro sie wezme i najebie za tych co nie moga.
                                          Milej nocki mordeczki wy psychicznie pokrzywione wszystkie.
                                          smile
                                          • czarek_sz Re: Roz-ruch 29.11.14, 13:58
                                            A ja jedno powiem, jak odchodzić to z przytupem kuźwa. No bo z meliny nie wypada odchodzić inaczej jak być w tym momencie napier...nym jak helikopter wink
                                            • leziox Re: Roz-ruch 29.11.14, 15:42
                                              Przychodzic na melyne trza trzezwym, bo wlasciciel melyny tez czlowiek i zyc z czegos musi.
                                              A z samego sprzedawania fantów z paserki sie w tych czasach nie wyzyje.
                                              Takie posiadanie paru panienek nie daje juz takiego dochodu, a co to sie napyszczy zanim sie z wujkiem kasa podzieli, to historia, chociaz przeciez nawet w pysk z piachy nie dostaje.
                                              No ,a jak gosci duzo to gorzalka leci i kasa tez i wszyscy zadowoleni jakby sá.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka