samanta1 23.12.14, 17:37 Jakby co to jeszcze bujam sie po tym swiecie . Czasami wspominam. Zyczę Ci Leziu takich świąt jakie lubisz. Sam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Memory... 24.12.14, 12:14 Wesołych sytych i porządnie zakrapianych Świąt Melino Odpowiedz Link
leziox Re: Memory... 24.12.14, 13:24 I niech sie te swieta juz skoncza, czego wszystkim zycze. Odpowiedz Link
leziox Re: Memory... 24.12.14, 13:30 I zauwazylem ze tu chyba straszy. Wydawalo mnie sie ze Samanta sie zjawila. Czego to sie czlowiekowi ostatnio nie wydaje. To przez te abstynencje. Musze zaczac chyba znowu pic w normalnych ilosciach. Odpowiedz Link
lidka449 Re: Memory... 24.12.14, 14:02 Z okazji świat Bożego Narodzenia życzę ci Leziu , abyś zawsze otoczony był przyjaciółmi! Nie- znajomymi, kolegami, ale prawdziwymi przyjaciółmi, którzy kochają cię takim, jakim jesteś! Z wszelkimi niedociągnięciami i dziwactwami. Dawaj im siebie w całości, bez udawania! Najważniejsza jest twojej autentyczność! Pozostałym Miłym Forumowiczom Melyny - czego sobie tylko wymarzycie Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Memory... 24.12.14, 16:03 "...a mnie sie marzy kurna chata...." Przylaczam sie do zyczen. Odpowiedz Link
leziox Re: Memory... 24.12.14, 17:28 Lidziu, serdecznie dziekuje za cieple slowa oraz zyczenia i zycze Ci jeszcze wiecej dobrego. Pozostalym zycze- pijcie dlugo i szczesliwie. A moze kto ma ochote mnie odwiedzic i zajrzec na wódeczke? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Memory... 24.12.14, 17:06 Ale zebysmy mogli godnie przeżyć te dni, albo je po prostu dzielnie przetrwać, życzę wszystkim spokoju, szczescia, zdrowia i całego mnóstwa RADOŚCI!! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Memory... 25.12.14, 00:00 ...żebyśmy za rok znów spotkali sie tu, na Melynie w zdrowiu i radośni Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Memory... 25.12.14, 02:33 Rudko, dopiero ZA rok Ja mogę już jutro, no... pojutrze. Odpowiedz Link
leziox Re: Memory... 25.12.14, 05:58 Rok czasu to w tych czasach bardzo duzo czasu. Czlowiek nie wie, co sie stanie za godzine. Ale bardzo optymistycznie rzecz biorac, jesli sie wszystko powiedzie tak jak powiesc sie ma i zdrowi bedziemy mniej czy wiecej jak do tej pory, to moze uda nam sie spotkac tak jak dzisiaj w tym samym skladzie. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Memory... 25.12.14, 12:35 Ok ale na zmartwychwstanie i tak będziecie czekać do Wielkanocy?? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Memory... 25.12.14, 18:33 No nieee, wstalismy juz (niektorzy rzeczywiscie - jak z martwych), ale znów trzeba było zasiąść, i znów, i znów. Jeszcze jutro. I koniec. No i oby do wiosny, czyli ... do Wielkanocy Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Memory... 26.12.14, 02:59 "By uniknac ambarasu wzieto rok za miare czasu dziela go bardzo wygodnie na miesiace i tygodnie. Tydzien znow z grubsza podziele na zwykle dni i niedziele do pracy sa zwykle dzionki a niedziela dla malzonki. W ten dzien by najwieksza ciura wyzwolona jest od biura....." Tak ze z tym rokiem to roznie.... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Memory... 26.12.14, 12:37 Święta Święta i po Świętach - wkrótce. Więc bawmy się tankujmy napełniajmy bebechy dobrym żarełkiem bo kto wie co będzie jutro. Miłego. Odpowiedz Link
leziox Re: Memory... 26.12.14, 19:13 Popic to popilem, ale pojesc to nie pojadlem. Jakos nie mialem na nic ochoty. A dzisiaj nic mnie nie boli i to chyba dobrze. Odpowiedz Link