anus-hka 03.02.15, 11:50 ...tak tak...ja wiem, że słońce świeci i ogólnie optymistycznie i zajebiście...ale on i jego twórczość jest...no w takim chociaż skrócie ...popatrzeć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cambria1.2 Re: Beksiński 03.02.15, 12:41 Anuszka, a da się wyłaczyc to migotanie? Beksiński nie chciał nas aż tak straszyć, on oswajał lęki, okaleczenia, zagłądę, śmierć. Niepokoje wcierał razem z farbą w płótno. Tam miały zostać. Ale niech tak nie skaczą... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Beksiński 03.02.15, 12:43 Tego nie ale gdzieś są te obrazy...najlepiej na żywo samemu w większym formacie bo obcowanie z jego twórczością to jest przeżycie Odpowiedz Link
leziox Re: Beksiński 03.02.15, 14:45 Jak na mój gust to za szybko to zapieprza. Można się porzygać. Nie od obrazków tylko od ilości migów na minutkie. Odpowiedz Link
girl_42 Re: Beksiński 03.02.15, 16:53 Anuszka możesz być odpowiedzialna za napad padaczki co u niektórych. Zbyt szybko to popierdziela.... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Beksiński 03.02.15, 17:22 Popierdzila faktycznie...jak by co to zrobię usta usta... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Beksiński 09.02.15, 00:06 No i co się Szef czepia...pawie można rzucać wg regulaminu...a to na wypadek jak by kto miał z tym trudności Odpowiedz Link
leziox Re: Beksiński 09.02.15, 00:24 No piknie. A wg regulaminu to kto bedzie sprzatac? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Beksiński 13.02.15, 22:09 Beksiński to moim zdaniem geniusz malarstwa. Co prawda nie powiesiłabym sobie żadnego jego obrazu na ścianie, ale zawsze jestem pełna podziwu dla jego techniki operowania światłem... nieprawdopodobna. Odpowiedz Link
slottka.ja Re: Beksiński 17.03.15, 13:07 malarstwo malarstwem, robił jeszcze zdjęcia, nagrywał i korzystał z różnych technik... Polecam książkę Beksińscy, świetnie napisana, jakby reportaż, tragiczna historia rodzinna, zwłaszcza Tomka. Czekam na film. Odpowiedz Link