Dodaj do ulubionych

WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;)

22.02.21, 10:50
... ale wiosna już na horyzoncie big_grin Czas na wiosenne porządki! Trzeba przewietrzyć melynę, zetrzeć kurze no i pajęczyny na flaszkach.... no i koniecznie otworzyć sejfy wink Wiadomo, na wiosnę wzmaga się pragnienie... czy jakoś tak... wink I zadbać o świeże dostawy!... no, przynajmniej czas je uzupełnić big_grin Pogoda u ciebie szefie powyżej 20 - wiem to od braciszka, bo jest gdzieś na południu i chwali się, że wczoraj było 24!!! A u mnie 4 suspicious Dziś trochę cieplej, chyba 6, ale jest słońce!!! U ciebie szefie to drogi już suche i.... pewnie już cię "wołają"... wink Dokąd pierwsze wycieczki?? Kiedy filmiki!?
A u reszty jaka pogoda? też tak wiosennie?? big_grin
Obserwuj wątek
    • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 13:55
      Drogi to muszą jeszcze poczekać na wymianę opon, okładzin hamulcowych i badania techniczne. Potem się pomyśli.
      Dla niecierpliwych nowy odcinek bloga na otarcie łez albo po prostu jako załącznik do browara.
      Ps. sprzątania jeszcze nie zarządzałem, najpierw trzeba znaleźć laski, które sprzątają w sexy bieliźnie albo i bez.
      • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 16:16
        Co za wymagania.... suspicious z braku laku i kit dobry.... byleby sprzątnięte było.... suspicious A jaka zapłata?... co?? ... suspicious
        Będziesz wypłacał będąc w sexy bieliźnie, albo i bez???? wink
        • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 16:17
          No kurna..... ten numer, to chciałabym zobaczyć.... wink big_grinbig_grin
        • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 16:18
          Jaka będzie wypłata i w jakiej formie, to tylko wewnętrzna sprawa administracji.
          • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 18:11
            I co? tak po cichu? reklamy nie będzie?? uncertain tak kota w worku kupować?? suspicious
            • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 20:45
              A Tobie to po co wiedzieć? Nie sprzątasz tu, tylko pijesz browar i jarasz, oraz notatki jakieś robisz. Kota kupować też nie trzeba, bo przychodzą stadami codziennie i różne.
              • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 22.02.21, 21:02
                Jak to po co? zawsze to jakaś atrakcja ! winkbig_grin Najgorsza rzecz to nuda, więc trzeba szukać jakiegoś urozmaicenia wink
                • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 28.04.23, 17:06
                  Ciekawe, czy po tym roku z hakiem jakieś urozmaicenie zostało znalezionetu przez kogokolwiek,,,
                  • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 29.04.23, 08:24
                    Hej! big_grin Urozmaicenie?.... no.... mam! nowa wiosna idzie! Tylko cholera jakoś baaaaardzo wolno ona idzie uncertain a właściwie to kuśtyka, często odpoczywając po drodze. Chociaż.... w Hiszpanii 40!!! i to od wielu dni! Nie wiem czy bym tak chciała. Co to będzie latem???!!
                    Filmików dalej nie ma! Wygląda na to, że wyszło ci jak z osiołkiem... (co to w żłoby dano..) wink Był jeden motocykl i były wycieczki, teraz są dwa i.... siedzisz i gapisz się na nie tylko... nie wiesz na który wsiąść??... big_grin
                    A jak tam wiosenne porządki w.... negliżu? Zaliczone? czy jeszcze przed tobą? wink
                    No i jakieś tam urozmaicenia się znalazły.... zresztą zawsze jest coś innego. Czas płynie.... starzejemy się (niestety uncertain) Nic dwa razy się nie zdarza.... chyba wink
                    Wiosenne pozdrówka! big_grin
                    • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 29.04.23, 09:34
                      Nie o gapienie się na motocykle chodzi, tylko o czas wolny, którego brak, kiedy się próbuje ukraść pierwszy milion. Potem to już z górki będzie.
                      Poza tym wszystkie interesujące alpejskie przełęcze pozamykane w grzyba do końca maja, to po co mam się urlopować, jeśli nie ma po co.
                      • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 29.04.23, 10:06
                        Słowem... zarobiony jesteś wink No ale w szczytnym celu! Pierwszy milion! Życzę powodzenia big_grin To prawda, że najgorzej "zdobyć" pierwszy milion, następne podobno już płyną jak rzeka... Chciałabym zagrać w tego Euro Jacka? (czy jakoś tak) ale nie ma chętnych, żeby mi wysłać suspicious Gdyby nie to, to pewnie byłabym już milionerką suspicious Nie chcieli, to niech żałują, bo przecież dolę bym odpaliła.... wink
                        • coco.franelka Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 29.04.23, 10:09
                          Teraz przełęcze pozamykane, a później pewnie będą 40 (stopni) na termometrach. I tak źle i tak nie bardzo dobrze. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić podróżowanie przy 40... toż to koszmar!
                          A do Olsztyna planujesz wpaść?? wink
                          • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 29.04.23, 16:09
                            Temperaturę się zapomina. Dobre wrażenia i fotki pozostają.
                            Olsztyna na razie nie planuję.
                            • mala200333 Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 02.05.23, 22:12
                              Dziwna ta wiosna u mnie w Stanach…zimno i wietrznie..
    • louger.n Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 05.05.23, 20:40
      Zimno. Rękawiczki i czapki wróciły do łask.
      • ruda.replay Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 05.05.23, 21:51
        To gdzie jesteś...na Syberii?
        bo u mnie dzień był cudny, ciepły, słoneczny smile)
        • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 05.05.23, 22:42
          Teraz to wszędzie może być Syberia, przy tych zmianach pogodowych. Rano śnieg, wieczorem 30 w plusie, jak w Afryce.
          PS. Tylko Afryka sama sobie do nas przyszła. I chyba ma zamiar zostać.
          suspicious
          • mala200333 Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 06.05.23, 03:41
            Pada, zimno…tak ma wygladac ocieplenie Klimatu?
            • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 06.05.23, 13:40
              Jasne. Na tym polega ocieplenie klimatu. Inaczej-wszystko to, co wybekają zwariowani politycy, albo miliarderzy, którym bańka od bogactwa przestała już prawidłowo pracować, trzeba tłumaczyć sobie odwrotnie.
        • louger.n Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 10.05.23, 13:25
          "Bałtyk jest chłodnym morzem..."

youtu.be/mOeOl9VXWzs
          • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 10.05.23, 22:23
            Są chłodniejsze. Taki Ocean Lodowaty np.
            • ruda.replay Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 25.02.24, 15:11
              Przedwiośnie 2024....
              Te boćki nie odleciały...od lat zimują na chałupie miłośnika skrzydlatych wink
              • leziox Re: WIOSNA!!!... no... przedwiośnie... ;) 25.02.24, 22:55
                Tyle, że pewnie z tego wszystkiego klekotać przestały.
                big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka