Dodaj do ulubionych

Tutaj tylko o motocyklistach

13.10.23, 23:34
Proszę pisać cokolwiek, ale prooooszęęęęęęęęęęę... na temat.
W sensie zdania n/t motocykli, benzyny, motocyklistów, i czegokolwiek związanego z tematem.
Muzyka też może być.
Dziękuję z góry.

Verba-młode wilki 17
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 13.10.23, 23:43
      Kwecu-Lap manetkę
      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 13.10.23, 23:51
        Tribute, to all Motorbike Lovers
        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 14.10.23, 00:33
          Suzuki Hayabusa Gen 2
          Filmik poglądowy o Suzuki Hayabusa.
          • dunajec1 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 14.10.23, 01:35
            Nie wyglada jak moja WSK-a 175.
            • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 14.10.23, 11:15
              Nie szkodzi, Dunajcu, że nie wygląda.
              Twoja Wueska to już jest klasyk.
              Więc wiesz...Masz sprzęt nie tak łatwo w tych czasach osiągalny. A taką Hayabusę można kupić w każdym sklepie z Hayabusami.
              smile
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 13:46
      To wkleję ponownie. Co prawda motocykle pojawiają się tylko na chwilę tak około czasu 1:02 ale nadają kontekst całemu tekstowi. Tak przy okazji - jesteś w stanie stwierdzić, na jakich maszynach one się tam miziają?

• leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 17:27
        Owszem, Suzuki GSX-R, inaczej Gikserek.
        smile
        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 17:32
          I jeszcze deko jeżdżenia, aby nie wypaść z rytmu...
          Dzikuska-just ride
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 17:36
            Ty, a po co to "wheele" czy palenie gumy (tak samo u niektórych puszkarzy).
            Co to ma dawać?
            • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 17:55
              Wheelie to stawanie na tylnym kole, a palenie to palenie. I to nie jest to samo.
              Można w przenośni użyć zdania, że "jedziemy palić gumę", ale to nie jest wheelie.
              A palenie gumy? No po to aby zasmrodzić okolicę i przy lekkich objawach zatrucia oddechowego poczuć się cool. Mnie tam szkoda opon, kosztujących od 350 Euroszmat za parę,, jedynie, kiedy oponka się zużyje, to można popalić.
              Ale ja od dawna już nie palący.
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 18:02
                Szefie, przecie wiem, że nie to samo.
                Kiedyś jechałem jako pasażer gościa co miał wcale nie sportową puszkę, ale o mocy nieporównywalnej z tym, co wtedy jeździło po polskich drogach. Jego nawet kliniczne kapeluszniki nie stresowały - kawałek miejsca - dwa szybkie ruchy kierownica i był z przodu. To ja rozumiem.
                Ale wheele, (jest też wersja na 2 koła na puszcze) - gdzie można sobie zrobić krzywdę? Palić można i tak zużyte opony do wymiany. ALE PO CO? Szpan przed innymi kretynami?
                • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 18:24
                  Podczas gwaltownego przyspieszenia większość motocykli podnosi się na tylne koło, ale luzuje się wtedy lekko gaz i koło opada znowu na asfalt.
                  Po co wheelie? Trudno powiedzieć, bo chyba nie po to aby polecieć na plecki.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 18:27
                    No ale to masz w "normalnej" sytuacji drogowej i to kontrolujesz.
                    Mam Ci poszukać filmików, jak jedzie banda "motocyklistów" w krótkich spodenkach i zaczynają odstawiać takie hocki-klocki? ;D
                    • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 18:39
                      Nie mów mi tutaj o motocyklistach w krótkich spodenkach. Uciekinierzy z domu wariatów tylko mnie przerażają.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 18:41
                        I do tego "plecak" w t-shircie. Ale to już bardziej pyr-pyr kiblarze big_grin
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 17:33
          No proszę - właściwy człowiek na właściwym miejscu smile
          • a74-7 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.10.23, 19:06
            Znam takie dwa miejsca ,Ryka's Cafe na Box Hill gdzie bikers spotykaja sie kilkadziesiat lat , ,my jezdzilismy tam w 80tych,90tych samochodem , fajne wzgorze ,dobre widoki .
            Bikers na dole , pokaz blysku i prezentowanie ryku wink.Czesto bylo na czym oko zatrzymac smile
            Tu wspolczesne z yt
            www.youtube.com/watch?v=bheG7QfaeS0
    • kiedystubylam Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.10.23, 20:05
      a może być o skuterach?
      • a74-7 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.10.23, 20:24
        Jaka dobra pamiec !big_grinbig_grinbig_grin
      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.10.23, 20:46
        Wprawdzie istnieją też czterosuwowe, duże skutery, ale prosiłbym, aby skutery nie zostały tu wmieszane w sprawę.
        smile
        Dziękuuuujęęę z góóóóóryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.10.23, 20:50
          Takie skuterki mogą tu być.
        • kiedystubylam Re: Tutaj tylko o motocyklistach 18.10.23, 22:50
          to duży burgman, ale jak nie to nie. idę sobie gdzie indziej.
    • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.23, 18:20
      leziox napisał:
      > Proszę pisać cokolwiek, ale prooooszęęęęęęęęęęę... na temat

'Tutaj tylko o motocyklistach', czy można pokazać zdjęcia motocykli bez motocyklistów?
      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.23, 21:20
        Ależ oczywiście, że można pokazać. A nawet trzeba, jeśli się ma.
        big_grin
        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.23, 21:22
          A co mi tam, też pokażę.
          Kawasaki GTR 1400.
        • chris.w5 honda CBR 19.10.23, 21:36
          japoński honda CBR
          • leziox Re: honda CBR 19.10.23, 21:42
            Cebeerka, pikny motór do śmigania po winklach.
            big_grin
            • leziox Re: honda CBR 19.10.23, 21:49
              A tutaj zimowy zestaw dla każdego motocyklisty.
              • dunajec1 Re: honda CBR 20.10.23, 01:31
                47 lat temu , po mnie i po WSK przejechala sie czeska praga, ale zyje.
                7 lat temu syn na kawasaki przejechal sie do nieba.
          • chris.w5 honda CBR 20.10.23, 05:43
            honda CBR, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
            • chris.w5 harley-davidson 107 20.10.23, 18:43
              harley-davidson 107, Lietzenburger Straße, Charlottenburg, Berlin
              • chris.w5 suzuki 21.10.23, 05:25
                suzuki, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                • leziox Re: suzuki 21.10.23, 11:15
                  Lekcja poglądowa.
                  Niebezpieczne błędy początkujących motocyklistów
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: suzuki 21.10.23, 12:02
                    "patrzenie na wskaźnik biegu" czy jakoś tak
                    To motocyklista nie słyszy pracy silnika?
                    • leziox Re: suzuki 21.10.23, 15:52
                      Słyszy. Ale jeżeli chcesz np. ruszyć ze skrzyżowania na lewo i kierownica jest skręcona i zamiast tego masz wbity bieg nr.3, to nie ruszysz, gaśnie Ci silnik, a motor wali się na bok i nie ma fachowca, który utrzymałby w tej sytuacji 250 kg żelastwa w pionie.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: suzuki 21.10.23, 16:07
                        No tak, ale skoro chcesz RUSZYĆ po zatrzymaniu na skrzyżowaniu, to już chyba wcześniej wrzuciłeś na jedynkę? Też mi ostatni puszka zgasła, bo chyba wbiłem 3. To były zresztą jaja, bo jak poprawiłem to wyskoczyła kontrolka typu check engine i przetoczyłem się przez duże rondo z prędkością żółwia. Szczęśliwie była tam powierzchnia wyłączona z ruch, doczołgałem się z myślą o lawecie - ale po restarcie pięknie odpalił i do dzisiaj chodzi.
                        • leziox Re: suzuki 21.10.23, 16:52
                          No nie zawsze tak jest, każdemu zdarza się zagapić, zwłaszcza kiedy jedziesz do ostatniej chwili na czwórce, albo piątce. Myślisz że zredukowałeś do jedynki, spojrzysz na jakąś fajną laskę zasuwającą w mini przez zebrę, wzrok się zmąci od marzeń, a tu zielone! I jedziesz - na tej trójce - jeszcze jakiś metr.
                          big_grin
                          • leziox Re: suzuki 21.10.23, 16:52
                            To się tyczy oczywizda motocykli.
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: suzuki 21.10.23, 17:07
                              No ja się nie zapatrzyłem, tylko gadałem z żoną. Ale w tym materiale co linkowałeś to raczej była mowa o ciągłej jeździe. Na prędkościomierz pewnie, że czasem rzucam okiem (zwłaszcza z górki smile ). Ale wskaźnika biegów to nie mam i nie potrzebuję - już na pierwszej jeździe kżdemu silnik rzęzi albo wyje - to instruktor kładzie w głowę.
                              A tak na marginesie - jak wygląda w motocyklach kwestia automatycznej skrzyni?
                              • leziox Re: suzuki 21.10.23, 17:14
                                W ciągłej jeździe jest jeszcze wariant jechania np. przy 10.000 obrotach i wrzuceniu sobie dwóch biegów niżej. W jakimś pyrkotku tylko zawyje silnik, w motocyklu 150-konnym możesz sam się zestrzelić.
                                A automatyczna skrzynia jest na razie w Goldwingu najnowszej generacji i chyba półautomat w Hondzie VFR 1200. Nie moja bajka.
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: suzuki 21.10.23, 17:18
                                  A obrotomierz to mam. Ale nawet nie patrzę. Sam wiem, że przed wyprzedzaniem (nawet fabieda czasem kogoś wyprzedza) trzeba zredukować bieg smile

Ale w samochodach automat jest wszędzie dostępny (no może nie w fabiedzie). Czemu nie w motocyklach? Znacząco podnosi koszt czy kwestie techniczne?
                                  • leziox Re: suzuki 21.10.23, 17:45
                                    Zwiększa ciężar no i koszty oczywiście.
                                    I nie każdy motocyklista ( albo jak to ktoś kiedyś uroczo powiedział-motorzysta) lubi automat. Osobiście w aucie preferuję automat, z czystej wygody i lenistwa.
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: suzuki 21.10.23, 18:01
                                      A ja akurat o automacie nie myślę. Koszt bym przeżył - ale jak się jedzie w dłuższą trasę samemu, to dobrze mieć co robić z biegami, by nie przysnąć. Zwłaszcza na autostradzie, bo od pewnego czasu bardzo mnie usypiają - jak mam czas to wolę bocznymi, to się i coś fajnego trafi po drodze.
                                      A na autostradach to i tak co jakiś czas są wjazdy, jakieś zawalidrogi - to wachlowanie gałą wybudza.
                                      • leziox Re: suzuki 21.10.23, 18:06
                                        Właśnie również z tego powodu, że zrobiłem setki tysięcy km na skrzyni manualnej, wolę teraz już tylko automat. Zresztą są takie skrzynie, że możesz przestawić z automatu na manualną zmianę biegów - dla każdego coś miłego.
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: suzuki 21.10.23, 18:10
                                          No ba, przy takim doświadczeniu to co kto lubi. Ale początkującym by to mogło pomóc. Całe usa tak jeździ.
                  • chris.w5 z czystej wygody 21.10.23, 19:01
                    leziox napisał:
                    > w aucie preferuję automat, z czystej wygody i lenistwa

również, z czystej wygody
                    • chris.w5 yamaha 21.10.23, 21:59
                      yamaha, Charlottenburg, Berlin
                • chris.w5 harley-davidson 22.10.23, 20:06
                  harley-davidson, Richard-Wagner-Straße, Charlottenburg, Berlin
                  • leziox Re: harley-davidson 22.10.23, 20:21
                    BMW K1600 GT.
                    Gdzieś w lesie.
                  • chris.w5 harley-davidson 23.10.23, 20:03
                    harley-davidson, Bismarckstraße, Charlottenburg, Berlin
                    • chris.w5 harley-davidson 24.10.23, 19:51
                      • leziox Re: harley-davidson 24.10.23, 22:48
                        Zlocik Bikerów w Szwarcwaldzie.
                        • st_anlej_fox Re: harley-davidson 25.10.23, 05:39
                          Choć na początku słowo biker oznaczało człowieka na rowerze, to gdy panowie Harley i Davidson wstawili w ramę roweru silnik, znaczenie słowa wiele się zmieniło. Stało się synonimem człowieka z długimi brudnymi włosami, w dżinsach, skórze i z tatuażami.
                          I kojarzyło się z członkiem gangu motocyklowego…
                          • leziox Re: harley-davidson 25.10.23, 12:40
                            Teraz jestesmy grzeczniejsi. Czesciej myjemy wlosy.
                            • st_anlej_fox Re: harley-davidson 25.10.23, 14:11
                              Czasy się zmieniają, kultura zawitała pod strzechy…😉
                      • chris.w5 harley-davidson 25.10.23, 19:42
                        • malo.co.nie Re: harley-davidson 25.10.23, 19:50
                          Ten to ma nawet ludzką twarz...
                          • leziox Re: harley-davidson 25.10.23, 20:18
                            Pamiętam, że dzieci też, kiedy jeszcze nie umiały jeździć na rowerku, używały trójkołowców.
                            big_grin
                        • chris.w5 harley-davidson 26.10.23, 03:06
                          harley-davidson, Richard-Wagner-Straße, Charlottenburg, Berlin
                          • chris.w5 harley-davidson 107 26.10.23, 19:43
                            harley-davidson 107, Richard-Wagner-Straße, Charlottenburg, Berlin
                            • chris.w5 honda 27.10.23, 19:47
                              honda, Sesenheimer Straße, Charlottenburg, Berlin
                              • leziox Re: honda 27.10.23, 22:07
                                Harley Davidson, Szwarcwald.
                              • chris.w5 bmw 28.10.23, 19:10
                                bmw, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                • chris.w5 bmw 29.10.23, 18:06
                                  bmw, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                  • chris.w5 yamaha XT 31.10.23, 20:43
                                    yamaha XT, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                    • chris.w5 adventure KTM 03.11.23, 21:55
                                      adventure KTM 990, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                      • leziox Re: adventure KTM 03.11.23, 22:09
                                        A nie dałoby rady wstawiać tych fotek wprost na forum? Chodzenie śladem linka trwa, a tak ma się od razu fotkę przed oczami.
                                        • leziox Re: adventure KTM 03.11.23, 22:13
                                          Nawet wstawiłbym teraz tę KTM ale że Ty jesteś autorem tych fotek, to musiałbym mieć Twoją zgodę. Forum wygląda inaczej kiedy fotki są prezentowane ad hoc.
                                        • chris.w5 Re: adventure KTM 03.11.23, 22:27
                                          leziox, dałoby tylko, że moje zdjęcia wstawiane wprost z dysku są złej jakości, dlatego tego nie robię. Gdy nie akceptujesz, nie będę wstawiał
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 06:37
                                            Pytałem też o to na wiśle. Jasne - że forum znacznie zmniejsza rozdzielczość foty - ale i mnie się nie chce przeklikiwać za każdym razem by zobaczyć jak w ogóle coś wygląda.
                                            Nie mógłbyś po prostu wklejać tu zdjęcia i od spodem dawać linka zewnętrznego?
                                            • ruda.replay Re: adventure KTM 04.11.23, 11:29
                                              Dawno temu taki motorek spotkałam, ale nic o nim napisać nie potrafię, bo nie znam się /fota własna/

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 11:59
                                                Ja mogę tylko: podoba mi się.
                                                • ruda.replay Re: adventure KTM 04.11.23, 12:03
                                                  no i czerowny, Lezia ulubiony smile
                                                  • ruda.replay Re: adventure KTM 04.11.23, 12:08
                                                    11 lat temu, w pewnym miejscu dedykowałam tę fotkę Leziowi smile
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 12:17
                                                    Za to żółty to bywa pod moimi oknami. Niestety bez lachona za kierownicą big_grin
                                                  • ruda.replay Re: adventure KTM 04.11.23, 12:21
                                                    asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Za to żółty to bywa pod moimi oknami. Niestety bez lachona za kierownicą big_grin

ten lachon, to moja chrześnica....
                                                    dziewczyna po dwóch fakultetach
                                                    usiadła do zdjęcia.
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 12:33
                                                    ruda.replay napisała:

> ten lachon, to moja chrześnica....
                                                    > dziewczyna po dwóch fakultetach
                                                    > usiadła do zdjęcia.

W takim razie chrześnicę BARDZO przepraszam. Myślałem, że ot - randomowe zdjęcie smile
                                                    Ten u mnie od żółtego to na oko spoko gość, też jeździ w odpowiedniej zbroi a nie krótkich spodenkach. Do kogo to nie wiem, bo akurat nikogo w tamtym bloku nie znam.

• ruda.replay Re: adventure KTM 04.11.23, 12:37
                                                    Zamieszczane foty są moje, wykonane przez mnie smile
                                                    niestety...screeny, bo zostały na starym, padnietym kompie...

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 13:01
                                                    ruda.replay napisała:

> Zamieszczane foty są moje, wykonane przez mnie smile

Wpisz se w stopkę, bo czasami ja wklejam z netu, jak akurat coś widziałem a sam nie cyknąłem smile

Ten motocykl fajny.
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 12:16
                                                    No cóż, kobiety i kolory .) Ale fakt - czerwony z czarnym to klasyk projektów sportowych.
                                                  • leziox Re: adventure KTM 04.11.23, 12:46
                                                    Łooo. ladne...
                                              • leziox Re: adventure KTM 04.11.23, 12:49
                                                ruda.replay napisała:

> Dawno temu taki motorek spotkałam, ale nic o nim napisać nie potrafię, bo nie z
                                                > nam się /fota własna/
                                                >

Jedno mogę powiedzieć:
                                                To zapeeerdaaaaalaaaaaaa!

big_grin
                                                Honda CBR smile
                                          • leziox Re: adventure KTM 04.11.23, 12:47
                                            chris.w5 napisał:

> leziox, dałoby tylko, że moje zdjęcia wstawiane wprost z dysku są złej jakości,
                                            > dlatego tego nie robię. Gdy nie akceptujesz, nie będę wstawiał

Spoko, dogrzebiemy się. Nie ma problemu.
                                            smile
                                            • leziox Re: adventure KTM 04.11.23, 12:51
                                              Pamiętam, że chyba pytałem o namiary chrześnicy, ale Ryża nie chciała wyskoczyć z numerem telefonu, więc nie dało rady być nieszczęśliwie zakochanym...
                                              • ruda.replay Re: adventure KTM 04.11.23, 12:54
                                                Dokładnie tak było smile
                                                alllllleeeeeeż masz pamięć big_grin
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 13:04
                                                leziox napisał:

> Pamiętam, że chyba pytałem o namiary chrześnicy, ale Ryża nie chciała wyskoczyć
                                                > z numerem telefonu, więc nie dało rady być nieszczęśliwie zakochanym...

Problemy nieżonatych big_grin
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: adventure KTM 04.11.23, 13:04
                                              leziox napisał:

> Spoko, dogrzebiemy się. Nie ma problemu.

No to też "łaskawie pozwalam .)" Chrisowi na linki na wiśle. Kto będzie chciał - sobie wejdzie. Ba, sam tak czasami robiłem.

• chris.w5 Re: adventure KTM 11.11.23, 17:44
                                                asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                                                > też "łaskawie pozwalam" Chrisowi na linki na wiśle

nie lubię być na niczyjej łasce
                                                • ruda.replay Re: adventure KTM 11.11.23, 17:45
                                                  To był żart smile)
                                                • leziox Re: adventure KTM 11.11.23, 18:02
                                                  chris.w5 napisał:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                                                  > > też "łaskawie pozwalam" Chrisowi na linki na wiśle
                                                  >
                                                  > nie lubię być na niczyjej łasce

Dlatego napisane było w cudzysłowiu.
                                                  smile
                                                  • chris.w5 kawasaki Ninja 14.11.23, 20:35
                                                    kawasaki Ninja, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                                  • leziox Re: kawasaki Ninja 14.11.23, 20:44
                                                    Ładna Kawka, w tradycyjnie zjadliwym zielonym kolorku.
                                                    big_grin
                                      • chris.w5 indian scout 04.11.23, 20:46
                                        indian scout, Bismarckstraße, Charlottenburg, Berlin
                                        • chris.w5 honda CBR F sport 05.11.23, 20:37
                                          honda CBR F sport, Schmargendorf, Berlin
                                          • chris.w5 bmw 1000 06.11.23, 21:16
                                            bmw 1000, Kirchstraße, Alt-Schmargendorf, Wilmersdorf, Berlin
                                            • chris.w5 yamaha XT 10.11.23, 15:10
                                              yamaha XT, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                              • ruda.replay Re: yamaha XT 11.11.23, 11:10
                                                Cyknięte na zlocie motocyklowym....

• leziox Re: yamaha XT 11.11.23, 12:04
                                                  Flagę to każdy zna. A gdzie reszta motocykla?
                                                  suspicious
                                                  • ruda.replay Re: yamaha XT 11.11.23, 12:08
                                                    ino się kawałek kuferka ostał suspicious
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.11.23, 18:26
      Szef wozi pasażerki? Ma takie ustrojstwo? smile

https://img.joemonster.org/i/upload/2021/11/ebhlxq502gw71_1636478395_965337.jpg
      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.11.23, 19:23
        Bardzo ciekawe. Oryginalne.
        big_grin
        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.11.23, 19:24
          Fakt, że panna ma wielką szansę na wybite zęby podczas hamowania, z pewnością nie ma wielkiego znaczenia.
          suspicious
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.11.23, 19:38
            Nie po to się kupuje motór, by hamować!
            • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.11.23, 19:52
              Dziękuję za fachową poradę.
              Naprawdę. Jestem wdzięczny.
              suspicious
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.11.23, 19:55
                Kłaniam się, zawsze do usług!
                • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 18.11.23, 14:24
                  /wygrzebane z własnych plików/
                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 18.11.23, 14:33
                    No patrz, Ty to masz ciekawe te pliki, grzeb dalej, może jeszcze coś ciekawego uda Ci się na światło dzienne wyciągnąć.
                    big_grin
                    • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 18.11.23, 14:56
                      Kiedyś się zmobilizuje i zrobię porządek....bo taki chaos, ze sama się juz zaczynam w nich gubić wink
                      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 18.11.23, 22:39
                        Nowy kochanek w sypialni.
                        big_grin
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.11.23, 07:19
                          o i tu macie przewagę nad puszkarzami - jak tu w typowymi mieszkaniu wstawić do sypialni kombi?

• leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.11.23, 10:52
                            Kupić większe mieszkanie?
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.11.23, 21:38
                              Chyba jakieś w byłej fabryce...
                              • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 09.12.23, 09:23
                                Dziadki dwa...
                                (Przywleczone z netu)
                                • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 09.12.23, 12:41
                                  Rękawice mają za cienkie. W takich po zrobieniu 10 km zimą paluszki zaczynają odpadać. Ale miły fotomontażyk.
                                  big_grin
                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 20.12.23, 10:47
                                    Taka przedśwąteczna dekoracja.
                                    • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 21.12.23, 12:16
                                      Jeszcze słówko o motorach, bo się taka ładna dyskusja znowu zastopowała.
                                      • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 22.12.23, 12:19
                                        A taki mi wpadł w oko, w necie wink
                                        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 22.12.23, 13:01
                                          Ładny i głośny, cieszy oczy i uszy.
                                          big_grin
                                          • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 25.12.23, 18:23
                                            Brum brum, święta i po świętach, miłego każdego, kolejnego dnia!
                                            smile
                                            • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 25.12.23, 18:24
                                              Czy zajechał daleko?
                                              big_grin
                                              • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 07.01.24, 19:16
                                                Niedługo wiosna. Motocykliści dbają już o zmianę znaków drogowych na bardziej rozsądne.
                                                • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.01.24, 11:23
                                                  Do salonu, do kuchni wink

• ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.01.24, 11:24
                                                    Chwila relaksu wink
                                                    /foty z profilu - Harley-Davidson Indian World/
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 17.01.24, 17:24
                                                    No, bardzo pięknie, Pani kochana. Aż miło popatrzeć na taki relaksik. big_grin
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.02.24, 16:01
                                                    Ojjj....

• leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.02.24, 16:41
                                                    No faktycznie brzydko. Ale ważne, że to nie rączka od hamulca.
                                                    smile
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.02.24, 16:55
                                                    Nieciekawie....doświadczony poradzi jakos wink
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.02.24, 21:39
                                                    Spoko. Nieraz jeździ się, trzymając się tylko jedną ręką kierownicy, a drugą na zakręcie głaszcze się asfalt, tak dla jaj.
                                                    big_grin
                                                    W tym konkretnym przypadku nie widzę problemu, trochę tylko łagodniej zahamować i z bańki. Wykonawca fotki jak widać, przekazał zdjęcie do internetu, więc nic mu nie było. smile
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.02.24, 22:02
                                                    Może miał kamerkę na kasku wink
                                                    to i wiesz....foty są smile
                                                    szkoda, że twarzy nie widać....czasem mina mówi wszystko wink
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 15.02.24, 22:14
                                                    Jadę sobie dzisiaj, patrzę, a tu niespodziewanie droga zamknięta. Rąbali las, jak to ostatnio wszędzie robią. Kosztowało mnie to 20 km objazdu. Ale nie narzekałem, przy tych temperaturach rzędu 15 stopni miło się jeździło.
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 15.02.24, 22:28
                                                    Ciepło....coraz cieplej wink
                                                    aż się ta pani rozebrała, co ją tam widzę suspicious
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 15.02.24, 23:01
                                                    A, seniorita Tequila?
                                                    Ona zawsze ze mną jeździ.
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.02.24, 11:03
                                                    Skoro zawsze, to chyba trzeba poświęcić jej jakiś wierszyk...😉
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.02.24, 14:34
                                                    Na razie jedyne, co mi się ciśnie na mózg, to nieustanne porno.
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.02.24, 15:04
                                                    Przeszło mi to przez mysl, widząc miejscówkę seniority T suspicious
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 16.02.24, 15:24
                                                    Przeca ona tam po to jest, aby baku nie podrapać.
                                                    Cokolwiek by to miauo oznaczać.
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 18.02.24, 17:43
                                                    Foto zgodnie z tematem wątku...zatankowany do pełna wink

/z netu/

• leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.02.24, 23:26
                                                    21 litrów mieści zbiornik Suzuki, 26 litrów BMW. Jest co tankować.
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.03.24, 18:47
                                                    15 stopni ciepła, grzechem byłoby nie wyjechać w plener.
                                                    Badenia-Wirttembergia, krótki postój nad rzeką Nagold.
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 03.03.24, 21:07
                                                    Motor przegoniłeś, sam się dotleniłeś - idzie dobre wink
                                                    Chwila, moment i wszystko się pięknie zazieleni smile
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 06.03.24, 22:22
                                                    Jak to na zakrętach (życia).
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.03.24, 22:36
                                                    To do kompletu jeszcze trochę zakrętów.
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.03.24, 23:07
                                                    Ten na przedostatnim zdjęciu najgorszy smile
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.03.24, 23:10
                                                    Najgorszy? Najlepszy! Czy Ty wiesz, jak nisko trzeba się tam pochylić?
                                                    Mrrrrrrr!!!!
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.03.24, 23:14
                                                    Prawie położyć motór? wink
                                                    ekstremalnie suspicious
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 12.03.24, 23:20
                                                    Z tego, co mi wiadomo, jadąc motocyklem nie da się brać zakrętów, nie pochylając się wraz z motocyklem. Fizyki się nie zmieni.
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.25, 07:41
                                                    fotografia uliczna, suzuki po wypadku, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.25, 09:42
                                                    Na szczęście nie wygląda zbyt źle.
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.25, 20:36
                                                    leziox, ten sam jeszcze raz w innym ujęciu,

fotografia uliczna, suzuki po wypadku, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                                  • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 19.10.25, 21:58
                                                    Mimo wszystko, nie wygląda źle.
                                                    Zwłaszcza że jest to Suzi Gixxer, to bardzo szybka i silna maszyna.
                                                    Facet miał szczęście raczej.
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 27.11.25, 02:55
                                                    fotografia uliczna, włoski Aprilia Moto 6.5, Landhausstraße, Wilmersdorf, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 06.01.26, 02:58
                                                    fotografia uliczna, honda adventure, Charlottenburg, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 21.01.26, 21:33
                                                    fotografia uliczna, Hardenbergstraße, Charlottenburg, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 24.01.26, 20:24
                                                    peugeot jet-in vivacity, Bismarckstraße, Charlottenburg, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 26.01.26, 21:59
                                                    fotografia uliczna, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 27.01.26, 07:02
                                                    fotografia uliczna, kawasaki, Otto-Suhr-Allee, Charlottenburg, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 29.01.26, 01:16
                                                    fotografia uliczna, suzuki marauder, Hohenzollerndamm, Schmargendorf, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 01.02.26, 22:14
                                                    fotografia uliczna, piaggio vespa, Ernst-Reuter-Platz, Charlottenburg, Berlin
                                                  • chris.w5 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 02.02.26, 06:23
                                                    fotografia uliczna, kreidler florett RS, Ernst-Reuter-Platz, Charlottenburg, Berlin
    • e-zybi Re: Tutaj tylko o motocyklistach 08.12.25, 16:33
      www.facebook.com/reel/1308138117458876
      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 08.12.25, 17:56
        Wszystko pięknie i ładnie w tych kombinezonach.
        A wyobraź sobie, że panienka dostaje nagle gwałtownego rozwolnienia...
        I gdzie z tym i jak z tym?
        Znowu myślę obrazkami.
        big_grin
        • e-zybi Re: Tutaj tylko o motocyklistach 09.12.25, 08:48
          Może na diecie są? wink
          • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 29.01.26, 09:26
            Owieczka też musi mieć szpas.
            smile
            • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 14.02.26, 09:26
              Jak to się parę lat temu zachęcało motocyklistów do zakupów w sieci sklepów Louis...
              smile
    • mala200333 Re: Tutaj tylko o motocyklistach 14.02.26, 17:26
      Z słodkie go serial..”Motorvalley”.
      • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 14.02.26, 18:12
        W sumie 90 % motocyklistów jest yebnięta.
        Reszta się nie przyznaje.
        • leziox Re: Tutaj tylko o motocyklistach 06.03.26, 12:22
          Sezon godnie rozpoczęty.
          Teraz tylko pomyśleć, gdzie by tu pojechać, kiedy wszystko w okolicach 600 km znane jest...
          PS. Na fotkach uwieczniona jest jakaś siedziba partyzantów...
          big_grin
    • e-zybi Re: Tutaj tylko o motocyklistach 11.03.26, 18:00
      www.facebook.com/reel/1640790010438669

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka