Dodaj do ulubionych

szukam niani / Nowa Huta Wadów

17.08.10, 08:45
Szukam odpowiedzialnej Niani dla 4-miesięcznej córki na około 9 godzin dziennie przez 2-3 dni w tygodniu. W zakres obowiązków wchodziłaby opieka nad dzieckiem, przygotowywanie dla niego posiłków i wyjścia na spacery. Praca od października (dyspozycyjność od połowy września).
Obserwuj wątek
    • renata_kolodziejczyk Re: szukam niani / Nowa Huta Wadów 05.09.10, 13:45
      Witam.Odwołując się do Pani ogłoszenia,jestem zainteresowana pracą w charakterze
      niani.Mam 43 lata,mieszkam w Nowej Hucie.Jestem osobą
      odpowiedzialna,sumienną,wesołą,wychowałam czwórkę dzieci,i chętnie zaopiekuję
      się Pani maleństwem.Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt telefoniczny
      (12) 645-54-22 lub kontakt meilowy: allinna1f@gmail.com. Pozdrawiam Renata
      Kołodziejczyk.
    • izabelabanach Re: szukam niani / Nowa Huta Wadów 06.09.10, 15:04
      Witam Pania serdecznie:) Jestem absolwentka pedagogiki, mam duze doswiadczenie w opiece nad dziecmi, ktore uwielbiam calym sercem:) mieszkam na Hucie, na Os. Zielonym- z tego co sie orientowalam to jest okolo 15 minut drogi od Wadowa:) Oprocz tego, ze kiedy studiowalam zajmowalam sie malym Maksiem od 3 tygodnia do pol roczku jego zycia, potem pracowalam w zlobku, mam dwuletniego synka i naprawde wiem, jak to bylo kiedy byl malutki- kolka niemowleca, przygotowywanie mleka, kaszek, zupek itd, pranie, przewijanie pieluszek itd nie sa mi naprawde obce:) Chcialabym podjac u Pani prace, jesli oczywiscie sie Pani zgodzi bym zabierala ze soba mojego synka:). Proponuje 5,50 za h:) prosze o odp na mail: izzis6@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka