trusiaa 29.04.10, 13:00 Aha! To będzie EKSPERYMENT :))) Skoro podczytuje, to wie o Kim mowa :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 13:19 A najśmieszniejsze, że za Chiny Ludowe tu nie odpowie, co najwyżej na FH - ha.ha. (i to właśnie cel eksperymentu :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 13:25 Oj - mniejsza o nazewnictwo :))) Prawdziwy naukowiec krytyk się nie boi, albo cnota... zresztą jedno nie wyklucza drugiego :) Odpowiedz Link
sootball Re: ;) 29.04.10, 13:35 No to siedzimy i czujnie nasłuchujemy. ... Kawy z cynamonem? Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 13:41 Mmmmm :) i jedzeniówkę... kontynuujmy... jak tam było? Sernik... z szynką i sałatką... ach! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ;) 29.04.10, 13:47 Jak gdyby nigdy nic udajemy, że nas nie ma a potem znienacka.... members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 13:52 Ach Ty!!!!! Podstępna Ty!!!! po Tobie się tego nie spodziewałam... .................... bosszszszsz.... Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: ;) 29.04.10, 14:23 dzidzia_bojowa napisała: > Jak gdyby nigdy nic udajemy, że nas nie ma a potem znienacka.... Ciekawość, pierwszy stopień na cmentarz:) Dzidzia, proszę tu natychmiast przybyć i mnie doprowadzić do stanu używalności! Kobito, ja mam słabe serduszko, nawet mi "znienacek" niepotrzebny. Ło matko bosa! <siwieje i omdlewa> P.S. Powiem Wam (w wieeelkiej tajemnicy;P), że czułam, że nas podgląda. Za mało było wyrazów tęsknoty na FH ;) Odpowiedz Link
sootball Re: ;) 29.04.10, 16:18 Ja się spodziewałam co to bedzie i czekałam na tego wyjca ale i tak podskoczyłam na krześle. Odpowiedz Link
nessie-jp Re: ;) 29.04.10, 16:33 ! ! ! Powiedziałam bez tchu na ten widok. Lepsze niż kawa... Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 13:58 Uważasz, ze w cięzkim szoku będąc jeszcze dam radę zjeść? Aaaa dam. Swoją drogą cwana ta Dzidzia, nie? Reanimację ma w małym paluszku... na pewno - pierwsza się rzuci, nas roztrącając. Bardzo chitry plan, bardzo. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ;) 29.04.10, 14:02 Rzucę się roztrącając pierwsza! Najpierwsza!:))) Zara polecę też na FH zobaczyć czy nie trzeba kogo ratować:))) Odpowiedz Link
sootball Re: ;) 29.04.10, 14:06 Robi się gorąco! Masaż klatki i sztuczne oddychanie... Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 14:06 Widzisz - a nie mówiłam i jeszcze się przyznała... A nie pójdziesz, bo gdy nie patrzyłaś - związałyśmy Ci sznurówki ... Ha! Leży :) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ;) 29.04.10, 14:07 Sprawdziłam- wszyscy zdrowi. Na razie... Jednak powinnam uprzedzić, że link dla ludzi ze zdrowym sercem. Mam teraz wyrzuty. Wrócę się i uprzedzę. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ;) 29.04.10, 14:08 Uwaga na link niżej. Proszę przyciszyć głośniki jak kto ma podgłośnione. Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 14:12 Iiii, tam - spoko - wszyscy to znają :) Ja też - przecież nie zdurniałam jeszcze, żeby czekać na końcówkę z morrrdą :))) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 14:19 Oho! Następna się wzruszyła... Vifxen też podczytuje? ...zaraz się okaże (zacieranie rączek :) Odpowiedz Link
vifxen Re: ;) 29.04.10, 14:20 bleh. Zawsze się nabieram i zawsze wyskakuję z krzykiem. Nie dla mnie takie... No się boję się boję się po prostu :) Odpowiedz Link
be_ell Re: ;) 29.04.10, 16:24 DZYń, DZYń, DZYń!!! Co prawda nie mam na imięZygmunt, alem też donośna! Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 20:44 Łeeeeeee... Ale spostrzegawczy! Podczytuje... podczytuje - guzik tam podczytuje ! ;[ Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: ;) 29.04.10, 20:50 Trusiu, coś taka sceptyczna? A skąd by wiedział o akcji? Nie rozumiem tylko skąd u niego ten ośli upór w kwestii logowania. Zalogowałby się jak człowiek, napisał coś tutaj, frekwencję poprawił. Słyszysz Zmrużku?! Jesteś bez serca, wiesz?! Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 20:54 O akcji? - może jednorazowo zajrzał, ale potem już nie - i dlatego do eksperymentu żaluzji nie czynił żadnych. Bystrzacha jaki... pfffffff. Nie zaloguje się na 100%. Siedzi na forum od zarania dziejów - tacy nie pękają. Odpowiedz Link
thorgal_aegirsson Re: ;) 29.04.10, 22:31 dzidzia_bojowa napisała: > twardziel? Cykor, heh. ;) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: ;) 11.05.10, 22:38 Ja tak nieśmiało chciałam zauważyć, że Zmrużka wcięło. I ja tęsknię:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 11.05.10, 22:52 Na Twoim miejscu, Aaricio, tęskniłabym na końcu wątku - natenczas Zmrużek (Natenczaaas? A zawsze się zastanawiałam jak mu na imię) łacniej (chyba mnie pogięło) prędzej znajdzie wpis taki :) (aha: gratuluję Ci doskonałego gustu, Droga A. :) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: ;) 11.05.10, 23:28 trusiaa napisała: > Na Twoim miejscu, Aaricio, tęskniłabym na końcu wątku - natenczas Zmrużek > (Natenczaaas? A zawsze się zastanawiałam jak mu na imię) łacniej (chyba mnie > pogięło) prędzej znajdzie wpis taki :) > > (aha: gratuluję Ci doskonałego gustu, Droga A. :) Dziekuję, to chyba gust żeńskiej większości (he,he) tego i tamtego forum. A ja zawsze miałam słabość do wygadanych intelektualistów z nutką (malutką, powiedzmy szesnastką) kaznodziejstwa ;P P.S. Jak poczytuje, to znajdzie;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 12.05.10, 00:51 Nie bądź frajerką - o sobie myśl, a nie o większości. ;) Podbijam, co by łatwiej było dostrzec okiem zmrużonem. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Do Truśki 14.05.10, 21:23 Aaricio... :) Bardzo się cieszę, że to tak. ... aż miło Was czytać :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 21:00 A nie mówiłam? Nie czyta. ustosunkowoe, ustosunkow... odnosi się li tylko do postów dzidziowych na FH. Ha! Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 29.04.10, 21:15 Nooooo :) Dzidzia! :))) Kompinuj Dzidziu, kompinuj, może akurat? ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 18.05.10, 11:00 Ależ sztywniaczka z tej trusi. Chociaż? Do parku sztywnych pasuje w sam raz :))))) Odpowiedz Link
trusiaa Re: ;) 11.06.10, 23:10 :) I nareszcie, bo odkurzanie wątku umęczliwym się stało ;) Dobra. To teraz trzymam kciuki za Was. Odpowiedz Link