sootball 16.07.10, 19:19 :))) machinarium.net Recenzja: technopolis.polityka.pl/2009/machinarium-recenzja-gry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Machinarium!! 16.07.10, 21:02 ja jestem za gupia. nie wiem, gdzie jest druga rączka :((( Odpowiedz Link
misiania Re: Machinarium!! 16.07.10, 21:28 odpada. znaczy, rąsię znalazłam :) ale uprzednio rozpoczęłam domową produkcję uproszczonej sangrii i właśnie sprawdzam, czy lepsza jest z dodatkiem limoncello czy raczej z chassis. chassis wygrywa. a przy okazji machinarium przegrywa ;P Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Machinarium!! 17.07.10, 11:30 To się przecież da połączyć. Grając chassis sobie sączyć:) Czy na pewno "chassis"? Może chodziło o haszysz;P Sootball, dawno, dawno temu wrzuciłaś (tak mi się wydaje, że Ty) podobna grę, tylko bardziej rozbudowaną na FH. Tak mi się tłucze, że chłopek z pieskiem chodził, albo pieska ratował. Grafika podobna, kapało coś ciągle. Pół nocy nad tym spędziłam i chcę znowu. Pomóż. Odpowiedz Link
misiania Re: Machinarium!! 17.07.10, 11:45 Aaricia, szukaj pod "es" jak "samorost" :)))) Odpowiedz Link
sootball Re: Machinarium!! 17.07.10, 12:36 to raczej nie ja, bo nie przypominam sobie takiej gierki. O Samorostach nie wiem nic, oprócz tego, ze wyczytałam w recenzji że zrobiła ją ta sama ekipa. No, ale zaraz sprawdzę :) Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Machinarium!! 17.07.10, 13:12 Oooo, Misiania, właśnie o to mi chodzi. Dzięki. Upał świetnie wpływa na czytanie ze zrozumieniem. Teraz dopierom ujrzała, że tam recenzja jest, i "w ty rycenzji" o Samorostach gadanie:) A z Sootball mi się skojarzyło, bo to takie sootballowe klimaty industrialne. Odpowiedz Link
aaricia_szalona Re: Machinarium!! 18.07.10, 22:37 No i sobie pograłam:) Takie miłe te rysunki. I nawet ufoki sympatyczne (poniekąd). Odpowiedz Link
misiania Re: Machinarium!! 07.08.10, 12:23 a jak nie podołam za jednym razem, to potem startuję od nowa, czy od momentu, w którym przerwałam? Odpowiedz Link
misiania Re: Machinarium!! 07.08.10, 12:24 znaczy, widzę Resume na stronie głównej, czyli pewno mogę nie od nowa - odwołuję pytanie :)))))))) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Machinarium!! 07.08.10, 14:22 No jak zmusić o otwarcia mostu zwodzonego? Odpowiedz Link
misiania Re: Machinarium!! 07.08.10, 15:40 chodzi o to, żeby wyglądać jak tubylcy - mieć kapelutek pomalowany w paski i z żarówką (farba gdzieś tam jest, się ją dolewa do jakiegoś naczynka, a żarówka jest na słupie wysokim, szczebelki sobie robisz sięgając po te, po których już przeszłaś). swojaka wpuszczają. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Machinarium!! 07.08.10, 16:45 Dzięki:) Kapelutek już pomalowałam ale zastanawiałam się pół godziny jak wziąć żarówkę z lampy. Podobają mi się dymki nad głową Machinara(?). W jednym z nich snuje marzenia o kąpieli z babeczką w kadzi pełnej smaru. Polewają się nawzajem. Bardzo to seksownie wygląda:) Odpowiedz Link
vifxen Re: Machinarium!! 10.08.10, 21:54 Przepraszam, że się pod wątek podczepiam, ale może ktoś zechce zagrać ;) gra logiczna bardzo przyjemna, z miłą muzyczką, a jednoczesnie wyzwanie dla wyobraźni. Ale w sumie, może tylko mojej ;P Odpowiedz Link