IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:02
pobrałam klucze z recepcji
Obserwuj wątek
    • rigel Re: pierwsza 27.09.01, 08:03
      czesc! ;-)))
      • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:04
        no cześć... co chowasz za plecami?
    • nanta!!! Re: pierwsza 27.09.01, 08:05
      dzien dobry Aniela
      a popielniczki cos nie tego, jakies pety na podlodze
      co to wczoraj, nie sprzatnelo sie ?
      • chris_45 Re: pierwsza 27.09.01, 08:07
        Cześć Wam nisamowici forumowiczowie....
        Jakoś dzisiaj ospale się zaczyna :-)
        • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:09
          aha nanta. nie będę sprzątać petów po mrecku. nie można mieć honoru wiadomogdzie
          • nanta!!! Re: pierwsza 27.09.01, 08:10
            aniela sie czepiasz, mreck nie pali on moczy
            a pety to chyba po waszym wczorajszym pedzlowaniu
            czy jak to tam bylo...
            • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:12
              nie wiem o czym mówisz. :)
              • nanta!!! Re: pierwsza 27.09.01, 08:14
                o tej balandze z biednym chlopem co to myslal
                ze do 0700 sie dodzwonil ....;)))
                • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:18
                  aaa :) słabo go pamiętam :) musiałam być już pijana.
                  • rigel Re: pierwsza 27.09.01, 08:18
                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> aaa :) słabo go pamiętam :) musiałam być już pijana.

z pijanymi nie tancze ;-)))))
                    • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:21
                      aha ale zatańczysz jak Ci zagram? :)
                      • rigel Re: pierwsza 27.09.01, 08:22

> aha ale zatańczysz jak Ci zagram? :)

a graj se, graj! wcale mi nie do tanca .... ;-(((( Mreck nich Ci zatańczy ... ;-)
                        • nanta!!! Re: pierwsza 27.09.01, 08:24
                          a do czego Ci Rigel??? ;)))
                        • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:24
                          tfu !
                          • rigel Re: pierwsza 27.09.01, 08:26

> tfu !

coooo? do kogo to Twoje "tfu!" ?
                            • Gość: nanta Re: pierwsza IP: 19.150.112.* 27.09.01, 08:28
                              do mrecka, rzecz jasna to tfuj
                              • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:31
                                aha a co? nie trafiłam ?:))
                                • Gość: nanta Re: pierwsza IP: 19.150.112.* 27.09.01, 08:38
                                  chyba nie otwarlas paszczy wystarczajaco
                                  i bokiem poszlo ...przez zeby ;)))
        • piotr_c Re: pierwsza 27.09.01, 09:22
          Musiała byc wczoraj jakas niezła impreza. Zaczynac dopiero o 8 ??
          • nanta!!! do Piotra 27.09.01, 09:31
            czesc Piotrze
            lepiej pozno niz wcale;)))
    • rigel Re: pierwsza 27.09.01, 08:44
      hej, dziewczyny, co tak cicho???
      co? nie ma zabawy bez Rigla????
      • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:45
        tekili za mało:) czytam njusy o amerykanach. pytałam juz czy chcecie kupic
        zdjecia z wiezami jeszcze zywymi? tanio srzedam, za pol ceny
        • rigel do Anieli 27.09.01, 08:50
          Aniela, to nie jest dobry pomysl na zarty.....
          • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:04
            ale ja poważnie pytam
            • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:06

> ale ja poważnie pytam

stare zdjecia WTC mozna znalezc bez problemu w necie ....
              koniec tematu, OK?
              • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:07
                a ze statuą wolności? nosz nie bądź taki, daj mi zarobić :))
                • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:10

> a ze statuą wolności? nosz nie bądź taki, daj mi zarobić :))

ze statuja tez.... chcesz zarobic to wejdz na strone z jakas aukcja ...
                  tutaj bede tepil .... ;-)))))
                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:12
                    a gdybym Cie wpierw uwiodła, kupiłbyś ?
                    • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:16

> a gdybym Cie wpierw uwiodła, kupiłbyś ?

na proby uwiedzenia na pewno odpowiem negatywnie, a po co mam kupowac zdjecia,
                      ktore juz mam?
                      • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:20
                        przez wzgląd na nasza przyjaźń. może za krótko byłam w wojsku ale wiem że nie
                        ma to jak przyjaciele z forum
                        • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:22

> przez wzgląd na nasza przyjaźń.
                          sorki, ale nie skorzystam ....

> może za krótko byłam w wojsku ale wiem że nie ma to jak przyjaciele z forum
                          ladni przyjaciele, ktorzy zywcem zakopuja i operuja na otwartym sercu bez
                          znieczulenia ;-)))
                          • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:27
                            aha nanta jest fałszywa przyjaciołka. ja jestem prawdziwa. moja aureola o czymś
                            chyba świadczy
                            • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:36

> aha nanta jest fałszywa przyjaciołka.
                              zdecydowanie zaprzeczam!!!!!

> ja jestem prawdziwa. moja aureola o czymś chyba świadczy
                              cos mi sie widzi, ze ta aureola to jakas pordzewiala jest ;-))))
                              • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:44
                                źle patrzysz. zetrzyj bielmo z oka :)
                                • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:45

> źle patrzysz. zetrzyj bielmo z oka :)

jego nie mozna zetrzec, niestety, mam to juz na stale ;-(((
                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:50
                                    znaczy masz sztuczne oczy czy jak?
                                    • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 09:52

> znaczy masz sztuczne oczy czy jak?

ale tylko jedno, drugie mam ... takie troche bardziej zezowate ;-)))
                                      a co? przeszkadzaloby Ci to?
                                      • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:04
                                        aha. przeszkadzałoby.znaczy mógłbyś ewentualnie założyć ciemne okulary. byłbyś
                                        meninblek wtedy.
                                        • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 10:06

> aha. przeszkadzałoby.znaczy mógłbyś ewentualnie założyć ciemne okulary. byłbyś
                                          > meninblek wtedy.

i z tym moglby byc problem, bo musialbym miec te okulary na gumce.... uszy mi
                                          obcieli ..... ;-(((
                                          • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:09
                                            aha widzę ze z twarzy podobny do kukły mrecka jestes.
                                            • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 10:12

> aha widzę ze z twarzy podobny do kukły mrecka jestes.

aha, i mam jeszcze trzecia reke, srodkowa. za to mam jakby mniej niz normalni
                                              ludzie wloskow na glowie ....
                                              • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:15
                                                aha i jesteś karłowaty?
                                                • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 10:18

> aha i jesteś karłowaty?

czy ja wiem???? 125 cm to już karłowatość??? może mój garb sprawia wrazenie, ze
                                                  jestem niższy niz w rzeczywistości?
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:26
                                                    i nosisz pod pachą sledzia zawinietego w gazete?
                                                  • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 10:28

> i nosisz pod pachą sledzia zawinietego w gazete?

nie dam rady.... bo moje konczyny gorne nie przylegaja jakos do tulowia...
                                                    aha, i jedna noge mam troche krotsza.... ale tylko o 15 cm....
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:30
                                                    tzn że nie pohasamy raem na łyżwach?
                                                  • rigel Re: do Anieli 27.09.01, 10:32

> tzn że nie pohasamy raem na łyżwach?

niestety, na lyzwach nie dam rady, za to na sankach tak, jak beda odpowiednio
                                                    duze, zeby mozna bylo umocowac na nich moj wozek inwalidzki....
                                                  • nanta!!! sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 10:31
                                                    Rigel, jestes piekny....;)
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 10:33
                                                    nanta!!! napisał(a):

> Rigel, jestes piekny....;)

wiem, ale przy calej mojej skromnosci nie smialem tego stwierdzac tak od razu...
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:38
                                                    znaczy ja uważam że bliźniakiem jednojajowym jest mrecka. a to już źle o nim
                                                    świadczy
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 10:40

> znaczy ja uważam że bliźniakiem jednojajowym jest mrecka. a to już źle o nim
                                                    > świadczy

blizniakiem nie, ale faktycznie podobienstwo jakies jest. Oprocz pletwy, bo tej,
                                                    w przeciwienstwie do Mrecka, nie posiadam. I oczywiscie charaktery mamy inne ;-))
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:46
                                                    Ty jesteś dobry gliniarz czy zły gliniarz?
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 10:50

> Ty jesteś dobry gliniarz czy zły gliniarz?

to zalezy od sprawy.... czasami dobry....
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:53
                                                    ale kolor charakteru jaki? czarny czy jaki
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 10:59

> ale kolor charakteru jaki? czarny czy jaki

tez zalezy.... najczesciej w kolorach teczy.... ;-)))
                                                    pasuje?
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:04
                                                    gryzł się będzie z moją szminką i lakierem na paznokciach. zmień się rigiel :)
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 11:06

> zmień się rigiel :)

bedzie trudno.... kolejna operacja plastyczna wiele juz nie pomoze ...
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:14
                                                    może przewiń się na lewą stronę?
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 11:16

> może przewiń się na lewą stronę?

drugi raz???
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:30
                                                    widzę niezgodność charakterów między nami i brak perspektyw.
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 11:32

> widzę niezgodność charakterów między nami i brak perspektyw.
                                                    kamien spadl mi z serca ....
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:37
                                                    oddam Cię nancie za miskę ryżu. to chyba uczciwy układ?
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 11:38

> oddam Cię nancie za miskę ryżu. to chyba uczciwy układ?

Nanta wezmie za darmo ....
                                                  • Gość: aniela Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:43
                                                    nene inwestycje muszą mi się zwrócić. te czułe słowka szeptane do dziury po
                                                    Twoim uchu. kokieteryjne gesty wykonywane kiedy byłeś w pobliżu. perfumy i
                                                    kosmetyki zużyte na rysowanie oczu i ust.
                                                  • rigel Re: sorka na chwile-ale sie wlasnie zakochalam 27.09.01, 11:45

> nene inwestycje muszą mi się zwrócić.
                                                    to targuj się z Nanta .... moze da wiecej niz chesz ;-))))

• Gość: aniela Re: przetarg IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:21
                                                    nieograniczony ogłaszam na rigla.
                                                  • nanta!!! Re: przetarg 27.09.01, 12:24
                                                    a co? masz go na wylacznosc?
                                                  • Gość: aniela Re: przetarg IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:29
                                                    szczegóły umowy są tajemnicą, wybacz więc...
                                                  • nanta!!! Re: przetarg 27.09.01, 12:30
                                                    a towar mozna obejrzec?
                                                    moze wybrakowany ;)))
                                                  • rigel Re: przetarg 27.09.01, 12:30
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a co? masz go na wylacznosc?

nie draznij Anieli, przeciez wiesz, ze jestem tylko dla Ciebie .... ;-)))
                                                  • nanta!!! Re: przetarg 27.09.01, 12:32
                                                    no to ja to wiem ale jak aniela
                                                    probuje Cie handlowac to znaczy ze cos w reku ma ;))

• rigel Re: przetarg 27.09.01, 12:36
                                                    nanta!!! napisał(a):

> no to ja to wiem ale jak aniela
                                                    > probuje Cie handlowac to znaczy ze cos w reku ma ;))

tylko swoje piora i zardzewiala aureole....
                                                  • Gość: aniela Re: przetarg IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:38
                                                    właśnie. weź mnie nie drażnij...
                                                  • nanta!!! Re: przetarg 27.09.01, 12:39
                                                    DRAZNIEEEEEEEEEEEEE CIEEEEEEEEEE
                                                    ANIELAAAAAAAAAAAAAAAA ;))))))))))
      • nanta!!! Re: pierwsza 27.09.01, 08:46
        no wiesz, nie ma Ciebie
        nie ma najmilszej zabaweczki ;))
        • Gość: aniela Re: zakazy IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 08:49
          nanta nie zaczynaj. zakaz apsztyfinactwa wprowadzono oddolnie. ten wątek ma być
          kwaśno-gorzki.
          • nanta!!! Re: zakazy 27.09.01, 08:51
            ale o co biega, co???
            zabaweczka moze rowniez sluzyc do cwiczenia paluszkow
            w kwestii wyrywania trocinek z ww zabaweczki ;))

• rigel do Nanty 27.09.01, 08:57
              Nanta, Twoja aluzja jest taka baaaaardzooooo skomplikowana.....
              czyli ja mam sie najpierw dac wypchac trocinami, a pozniej byc do Twojej
              dyspozycji, zebys mogla pocwiczyc paluszki wyrywajac ze mnie te trociny?
              strasznie to jest skomplikowane! juz raz przeprowadzalas operacje na moim zywym
              organizmie, nie wiem, czy przezyje druga.... ;-)))))
              • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 09:00
                sie nie dopatruj tego czego nie ma ;))
                a operacje na serduchu mozemy powtorzyc, fajnie bylo ;))
                • rigel Re: do Nanty 27.09.01, 09:03
                  nanta!!! napisał(a):

> a operacje na serduchu mozemy powtorzyc, fajnie bylo ;))
                  dla kogo fajnie to nie wiem? ;-))) a moje serducho dzisiaj raczej nie nadaje sie
                  do operacji ;-)))))
                  • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 09:04
                    taka ze mnie dochturka
                    jak z koziej dupy traba, znaczy sie?
                    sorka, nie chcialam...;)
                    • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:10
                      Witajcie -slyszalam, ze malo tekili od rana wiec jestem. Czyzby szykowala sie
                      jakas operacja od rana, jestem za!
                      • rigel Re: do Nanty 27.09.01, 09:10
                        Gość portalu: tequila napisał(a):

> Czyzby szykowala sie jakas operacja od rana, jestem za!

swiat stanal na glowie: wczoraj pogrzeb a dzisiaj operacja? chyba powinno byc
                        odwrotnie?
    • Gość: guest Re: pierwsza IP: *.*.*.* 27.09.01, 09:11
      No to ja też witam i melduję się na posterunku.
      Ale póki co to biorę się do roboty.
      • Gość: aniela Re: pierwsza IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:13
        e robota nie zając.
      • Gość: tequila Re: pierwsza IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:13
        operacje przeciez mozna przeprowadzac rowniez na martwym organizmie. Chyba,ze
        przed pogrzebem osobnik byl zywy....
    • nanta!!! Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:20
      ....strasznie tu smutno dzisiaj :-((((
      • Gość: ronja Re: Zrobcie cos..... IP: 212.244.252.* 27.09.01, 09:23
        o, wypraszam sobie, ale ja byłam pierwsza, odwiedziłam dziś forum na plażę o
        7.20!!!
        Tylko jakoś nic się nie działo...

Proponuję mały alkoholizm...
        • rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:24
          Gość portalu: ronja napisał(a):

> o, wypraszam sobie, ale ja byłam pierwsza, odwiedziłam dziś forum na plażę o
          > 7.20!!!

jesli juz chodzi o scislosc, to smiem twierdzic, ze bylem jeszcze wczesniej, bo o
          6.40 i wszyscy jeszcze spali....
      • rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:23
        nanta!!! napisał(a):

> ....strasznie tu smutno dzisiaj :-((((

.... bez Rigela nie ma zabawy, co?
        • nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:26
          napisalabym cos ale znowu natra mi usza
          ze sie apsztyfikuje i podrywam ;))

• Gość: aniela Re: Zrobcie cos..... IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:28
            ronja i rigel. a co Wy tu razem robiliście ciemną nocą?
          • w_kulik Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:28
            yhy
            • Gość: tequila Re: Zrobcie cos..... IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:32
              wogole jakos smutno dzisiaj....
              wczoraj chociaz jakies slonko swiecilo, a dzisiaj tak jesiennie....
          • rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:37
            Nanta, nie przejmuj sie tym co inni powiedza .... ;-)))
            • nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:41
              znaczy mam sie brac do apsztyfikanctwa? ;)))
              • rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:43
                nanta!!! napisał(a):

> znaczy mam sie brac do apsztyfikanctwa? ;)))
                nie chce powiedziec "nie", ale jak powiem "tak", to moze to byc wziete jako
                molestowanie.... ;-)))))
                • nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:46
                  mowia ze sciemniacz jestes, ja nie wierze ;))
                  ale z tym molestowaniem to niby kto kogo, co ???:))))

• rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:48
                    nanta!!! napisał(a):

> mowia ze sciemniacz jestes, ja nie wierze ;))
                    > ale z tym molestowaniem to niby kto kogo, co ???:))))
                    nooo, chyba ja Ciebie.... dlatego nie moge namawiac Cie do tego.... no....
                    apsztyfikanctwa ;-)))))

• nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:51
                      alez mozesz mnie troche pomole...ponamawiac
                      do tego apszt...wiesz ;)))

• rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:51
                        nanta!!! napisał(a):

> alez mozesz mnie troche pomole...ponamawiac
                        > do tego apszt...wiesz ;)))

wiem! a niby co ja robie caly czas????? ;-))))

• nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:53
                          taak? a to dlaczego Ty to robisz a mnie sie
                          dostaje po lapach??? ;))

• rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:55
                            nanta!!! napisał(a):

> taak? a to dlaczego Ty to robisz a mnie sie dostaje po lapach??? ;))

moze mnie sie bardziej boja, czy ja wiem.... a moze to Ty jestes bardziej winna?
                            • nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 09:57
                              fakt, boja sie ze hej, glowa mala ;)
                              ja bardziej winna? ja tylko lechutko trybiki
                              poruszam, a machina dalej sama .....
                              • rigel Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 10:00
                                uwazaj, pozniej moze byc problem z zatrzymaniem tej maszyny ...
                                to jest perpetum-mobile ... cholerka ;-))))
                                • nanta!!! Re: Zrobcie cos..... 27.09.01, 10:02
                                  jak perpetum to po co ja mam uwazac ?;)))
                                  samo juz chodzi od dawna ....
              • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:44
                Tylko pamietaj, ze R to sciemniacz (od wczoraj wszyscy to wiedza)
                Cos malo Cie dzisiaj - pracujesz czy co?
                • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 09:45
                  cos cienko paluszki dzisiaj chodza nam wszystkim
                  to i mnie nostalgia napadla :-(((
                  • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:47
                    wiec trzeba cos szybko zrobic - moze jakis konkursik z nagroda bez nagrody :)
                    • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 09:50
                      to co?ja mam cos wymyslec???
                      juz wiem zeby ostudzic wasze zapaly
                      nagroda bede JA !!!!!!
                      • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:51
                        przecierz Ciebie tocza od wczoraj robaki, to pewnie dlatego bola Cie paluszki
                        bo sie ciagle opedzasz?
                        • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 09:52
                          paluszki bola od czegos innego
                          podobno zaden robak nie chcialby mnie patykiem
                          ruszyc a co dopiero ugryzc?;))

• Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:54
                            to wyjaw od czego innego moga rano bolec paluszki ;)
                            • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 09:55
                              hmmmm, nie wiem czy moge
                              na forum duzo nieletnich jest ;)))
                              • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 09:57
                                moge sie zalozyc, ze od razu cos by sie zaczelo dziac. To moze sklam i zaraz
                                sie zleca jacys podladacze ;)
                                • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 10:01
                                  no dobra, to klamie :)))
                                  otoz paluszki mnie bola poniewaz musialam
                                  nalozyc gorset z tysiacem malych guziczkow na pleckach
                                  ktore sama musialam zapiac, a potem.....
                                  • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:03
                                    i nikt Ci nie pomogl? Fatalnie od tego sa odpowiednie sluzby - slabo sie starasz
                                    • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 10:05
                                      staralam sie tak jak trzeba
                                      odpowiednie sluzby zajete byly moimi ponczoszkami
                                      samonosnymi zreszta ;)))

• Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:09
                                        No to faktycznie mozna sie zmeczyc jestes czesciowo usprawiedliwiona....
                                        To moze stukaj malym mloteczkiem jak palce masz w zlym stanie
                                        • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 10:11
                                          sorka ale mloteczki wyszly z mody po Ludwiku
                                          ktoryms tam i nie posaidam ww. ;))
                                          • Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:13
                                            no dobra pas - siedz cicho i juz wogole bedzie smutek ;((
                                            • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 10:14
                                              no nie siedze cicho ale do kipiszu
                                              troche ludu potrzeba
                                              chyba ze masz ochote ze mna sama
                                              troche kotow podrze ?:)))

• Gość: tequila Re: do Nanty IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:18
                                                czemu nie - trening czyni mistrza ;)
                                                • rigel Re: do Nanty 27.09.01, 10:19

> czemu nie - trening czyni mistrza ;)
                                                  uczyni chyba z Ciebie, bo Nanta mistrzem jest i basta!!!!
                                                • nanta!!! Re: do Nanty 27.09.01, 10:19
                                                  no to dawaj i zaczynaj ;)))
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:21
                                                    o prosze to zaczyna sie dogryzanie, nareszcie !!!!
                                                    wczorajsze zaczepki zaczely dzialac dopiero dzisiaj, lepiej pozno niz wcale
                                                  • nanta!!! Re: do Rigla 27.09.01, 10:24
                                                    czy juz zaczelismy bo sie pogubilam? ;)
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:26
                                                    ja tam nie wiem, przeciez to Ty jestes mistrzem powinnas sie bardziej
                                                    orientowac w sytuacji ;)
                                                  • nanta!!! Re: do Rigla 27.09.01, 10:29
                                                    oooooo, przepraszam
                                                    te slowa nie moje byly ;))
                                                    a ja wole byc zaczepiana
                                                    bo zawsze sie boje ze jakas niewinna
                                                    dusze niechcacy rusze...;)
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 10:33
                                                    cos ty, ja na pewno nie jestem strachliwa dusza ale masz racje lepiej siedzmy
                                                    cicho i poczekajmy az nas ktos pozaczepia - oj bedzie cicho dzisiaj :)
                                                  • rigel Re: do Rigla 27.09.01, 10:34

> poczekajmy az nas ktos pozaczepia - oj bedzie cicho dzisiaj :)

na mnie nie liczcie.... nie lubie tequilii, wole campari
                                                  • nanta!!! Re: do Rigla 27.09.01, 10:35
                                                    znaczy sie, my razem kotow nie ten tego, co?
                                                    i slusznie, wspolnota pampersow i milosc do kotow ;)) ....
                                                    ale wiesz jest watek, ten durny, z ' czy cos..
                                                    tam probuje aniele wyprowadzic ...z forum ;)))
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:08
                                                    wspolnota moze tak ale jezeli chodzi o koty to nadaja sie tylko do darcia ja
                                                    generalnie nie przepadam za nimi bo sa bardziej wredne ode mnie..... za to wiem
                                                    co dobre i lubie tekile... ;)
                                                  • rigel Re: do Rigla 27.09.01, 11:14
                                                    a ja lubie koty, sa mniej wredne niz Tequila ... ;-)))))
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:19
                                                    :)
                                                  • rigel Re: do Rigla 27.09.01, 11:22

> :)

cała przyjemnosc po mojej stronie .... ;-))))))
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:26
                                                    myslisz, ze Ci uwierze ;)
                                                  • rigel Re: do Rigla 27.09.01, 11:33
                                                    przeciez dla Twojej przyjemnosci bym tego nie robil .... ;-))))
                                                  • Gość: tequila Re: do Rigla IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:44
                                                    latwo Ci sprawic przyjemnosc....
    • Gość: guest Re: Małe figo-fago IP: *.*.*.* 27.09.01, 11:50
      Sorry, ja ty tylko na chwilę.

Nie próbuję się nawet przegryźć przez te posty
      ale wydaje mi się że Tequilla jest dziś nieźle wstawiona
      a Aniela wypiła za dużo kawy i zaczyna ją nosić po biurze.
      Jeśli macie rigel'a tuż za ścianą to może warto tam zajrzeć
      i trochę rozładować atmosferę.
      • Gość: tequila Re: Małe figo-fago IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:53
        To ty tez jestes podgladaczem? Nie przepraszaj tylko odzywaj sie czesciej ;)
        • Gość: guest Re: Małe figo-fago IP: *.*.*.* 27.09.01, 12:01
          > To ty tez jestes podgladaczem? Nie przepraszaj tylko odzywaj sie czesciej ;)

Rigel skutecznie wypełnił dzisiaj pustkę a ja już naprawdę wracam do roboty.
          • Gość: aniela Re: Małe figo-fago IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:20
            a buzi gdzie?
    • nanta!!! NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:20
      nawet nie ma co podgladac...
      a buuuuuuuu :-(((
      • rigel Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:25
        nanta!!! napisał(a):

> nawet nie ma co podgladac...
        > a buuuuuuuu :-(((

bo sie boimy tego... zmiennoprzecinkowca ... wiesz?
        • nanta!!! Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:26
          wiem, juz od dawna mam majtki mokre ze strachu...
          • Gość: tequila Re: NO CO TAK CICHO??????????? IP: 195.205.13.* 27.09.01, 12:36
            skuteczny jest jak holera, wszystkich wymiotlo. Nanta szkoda, ze juz nie nosisz
            pampersow ;)
            • nanta!!! Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:37
              Gzamiast pampersow mam barchanowe majtasy z
              koronka do samych kolan i na to lapie rozne.....
              zwierzeta hodowlane ;)))))))

• rigel Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:39
                nanta!!! napisał(a):

> Gzamiast pampersow mam barchanowe majtasy z
                > koronka do samych kolan i na to lapie rozne.....
                > zwierzeta hodowlane ;)))))))

co to za barany lapia sie na barchany z koronkami ?????

• nanta!!! Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:40
                  najlepsze......;)))

• rigel Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:43
                    nanta!!! napisał(a):

> najlepsze......;)))

eee, najlepsze to ida pod noz.... ;-(((((

• nanta!!! Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:45
                      i dlatego one sie nie licza, dawno zarzniete ;))
                      a te co zostaly to ho ho ho ,perpetum i takie tam ;)))>

• rigel Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:52
                        nanta!!! napisał(a):

> i dlatego one sie nie licza, dawno zarzniete ;))
                        > a te co zostaly to ho ho ho ,perpetum i takie tam ;)))>
                        teraz juz wogole Cie nie rozumiem ;-(((
                        • nanta!!! Re: NO CO TAK CICHO??????????? 27.09.01, 12:55
                          nie przejmuj sie
                          sama siebie czesto nie rozumiem
                          szczegolnie jak mnie chodzi cos po glowie
                          oooooooo robak, won do dola ;)))
      • Gość: guest Re: Szumi dookoła web, czy to java czy xml. mhmmm IP: *.*.*.* 27.09.01, 13:19
    • nanta!!! CO Z WAMI, DO JASNEJ CHOLERY, CO???????????? 27.09.01, 14:03
      ja tu umieram z nudow, i nie tylko ja!!!!!
      nikt nie rzuca miesem, nie kloci sie , nie apsztyfikuje
      no zgroza jak nic!!!! ruszcie sie!!!!!

bo rzuce Wam pare tekstow
      i naprawde dostane te cholerna nagrode od Rigla
      za bycie niegrzeczna ;)))
      • rigel Re: CO Z WAMI, DO JASNEJ CHOLERY, CO???????????? 27.09.01, 14:06
        jestes cudowna jak sie denerwujesz.... ;-))))
        • nanta!!! Re: CO Z WAMI, DO JASNEJ CHOLERY, CO???????????? 27.09.01, 14:09
          nie bieri mjenja pad wlos rigl ;))
      • Gość: tequila Re: CO Z WAMI, DO JASNEJ CHOLERY, CO???????????? IP: 195.205.13.* 27.09.01, 14:08
        teraz Ty straszysz?
        Latasz po roznych watkach to sie nie dziw ;)
      • Gość: guest No co ty!!. Kończy się tydzień i wszyscy odrabiają zaległą robotę. IP: *.*.*.* 27.09.01, 14:08
        • rigel Re: No co ty!!. Kończy się tydzień i wszyscy odrabiają zaległą robotę. 27.09.01, 14:10
          Gość portalu: guest napisał(a):

to jutro mamy wolne??????
        • nanta!!! guest-przestan stukac tytulami!!!!!! 27.09.01, 14:11
          wiesz, ponizej masz takie biale okienko, wpisz tam COS!!!!!

• Gość: guest Re: guest-przestan stukac tytulami!!!!!! IP: *.*.*.* 27.09.01, 14:18
            Mógłbym jak Linda stwierdzić przeciągle
            - Nie chce mi się pisać
            ale tego nie zrobię bo "Praca, praca ponad wszystko"
            • nanta!!! Re: guest-przestan stukac tytulami!!!!!! 27.09.01, 14:20
              to po diabla ciezkiego wogole tu zagladasz?
              ps. dobrze na poczatek, a teraz cos od siebie co?
              bogus oklepany jest tez znam prae tekstow :)
              • Gość: guest Re: Czy ty przypadkiem nie piszesz basem?!:( IP: *.*.*.* 27.09.01, 14:27
                • nanta!!! (brak tytylu) 27.09.01, 14:30
                  (brak tekstu)

• Gość: guest Mowa jest srebrem a milczenie złotem. IP: *.*.*.* 27.09.01, 14:55
      • Gość: Piotr_c Re: Jestem ,jestem IP: *.uk.ihost.com 27.09.01, 14:10
        Cześc jestem. Tylko sie tak nie denerwuj. Ale zeczywiscie forum wymiotło, przez
        pół godziny żadnego nowego lisu. A zmiennoprzecinkowy znowu bedzie straszyc o
        północy. swoją drogą z ciekawego miejsca nadaje.
        • nanta!!! Re: Jestem ,jestem 27.09.01, 14:13
          a Ty co??? pol godziny przed zamknieciem bedziesz sie pojawial?
          a wczesniej nie laska, co??? ;)
          i myslalby kto ze zescie sie go tak przestraszyli
          olac goracym i do stukania!!!!
          • Gość: piotr_c Re: byłem byłem IP: *.uk.ihost.com 27.09.01, 14:26
            Byłem juz wcześniej , nawet bardzo bo o 9. Ale dzisiaj jest dzien jakis bez
            specjalnych wątków. Taki tylko pogawędkowy. Przygladałem się kto jest aktywny w
            sieci z tych co nie przyszli na spotkanie => połowa znikneła przed połową
            września, ćwiartka udziela sie na innych forach a reszta przemyka jak cien na
            naszym. Coś to przysiadło :-(
            • nanta!!! Re: byłem byłem 27.09.01, 14:28
              mily moj :)
              ciesze sie ze znasz odmiane czasownikow
              czas terazniejszy i przeszly masz opanowany
              a teraz nie kracz, tylko rozruszaj te stare ciacha ;)))
              • Gość: piotr_c Re: będę, będę IP: *.uk.ihost.com 27.09.01, 14:36
                Napewno. Ale jakiś chwytliwy temat by się przydał. Na razie brak mi pomysłów
        • Gość: tequila Re: Jestem ,jestem IP: 195.205.13.* 27.09.01, 14:16
          jutro piatek - moj ulubiony dzien tygodnia. Moze odrobicie w koncu te
          zaleglosci i cos sie porobi konkretnego?
          • nanta!!! DO ROBOTY LENIUCHY!!!! 27.09.01, 14:19
            zyc Wam nie dam!!!!
            pracusie skonczone, juz widze jak siedzicie i
            wam tylki do krzesel przyrastaja
            i mysli to cale forum "a moze ktos cos napisze"
            sami sie ruszyc, a nie ogladac na innych!!!!!
            • Gość: tequila Re: DO ROBOTY LENIUCHY!!!! IP: 195.205.13.* 27.09.01, 14:22
              no dobra to zaczynamy!!!!
              • nanta!!! Re: DO ROBOTY LENIUCHY!!!! 27.09.01, 14:26
                Ty nie gadaj, tylko rob!!!! ;)
                • Gość: tequila Re: DO ROBOTY LENIUCHY!!!! IP: 195.205.13.* 27.09.01, 14:30
                  i znowy krzyczysz - to jest zarazliwe
                  co sama mam cos tu rozkrecic, moze pomozezs troche?
    • nanta!!! oslabiliscie mnie swoja bezwladnoscia :-((( 27.09.01, 14:35
      ja nie moge pracowac w takich warunkach
      powietrze mi zeszlo
      na dzisiaj mam dosyc, nic Was nie ruszy
      zegnam
      Nanta (smutna)
      • Gość: piotr_c Re: oslabiliscie mnie swoja bezwladnoscia :-((( IP: *.uk.ihost.com 27.09.01, 14:43
        Nie łam sie, moze jutro bedzie lepsze cisnienie na forum lub atmosferyczne i
        nie bedzie tak sennie. Całuski
    • rigel Re: ostatni 27.09.01, 14:36
      dzięki za miłe towarzystwo.....
      bawiłem się nieźle ;-)))
      całuski dla Nanty - bierzesz mnie od Anieli, czy nie?
      pa, do jutra
      • nanta!!! Re: ostatni 27.09.01, 14:41
        rigel napisał(a):

> całuski dla Nanty - bierzesz mnie od Anieli, czy nie?

a dasz sie wziac?
        • rigel Re: ostatni 27.09.01, 14:44
          nanta!!! napisał(a):

> a dasz sie wziac?

przeciez tylko tego chce.....
          • nanta!!! Re: ostatni 27.09.01, 14:45
            to uwazaj sie za wzietego.
            • rigel Re: ostatni 27.09.01, 14:48
              nanta!!! napisał(a):

> to uwazaj sie za wzietego.

WRESZCIE!!!!! nie pożałujesz..... .;-))))))
              Całuski , pa do jutra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka