05.11.10, 18:07
Zepsuł mi się laptop, kupiłam nowy, nie było mnie tu od poniedziałku. Nikt nie zapytał, nikt nie zatęsknił:(

A ja jestem uzależniona. Dotkliwy syndrom odstawienia miałam. Mmmmmmatko, jak mnie wszystko wkurzało!!! Spać nie mogłam! Teraz spieszę nadrabiać zaległości. Strasznie się cieszę, że Was tu wszystkich widzę w dobrym, mam nadzieję, zdrowiu.
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Ajm bek 05.11.10, 18:26
      O, dzidzia izbek :) Tydzień taki klimatyczny bardziej, wielu wyjeżdża odwiedzić inne, zaprzyjaźnione smętarze, dlatego apele i odliczanie poranne zostały chwilowo zawieszone ;)
      • aaricia_szalona Re: Ajm bek 05.11.10, 19:01
        Łelkam hołm. A ja byłam pewna, że Akcja Znicz Cię zatrzymała na posterunku;)
        • trusiaa Re: Ajm bek 05.11.10, 22:12
          Dzidzia, wiesz co? Ty gupia jesteś normalnie... A mi wlaśnie dzisiaj przy obiedzie się wyrwalo: dawno Dzidzi nie widzialam... :(

Ale jesteś nareszcie! :)

P.S. Przepraszam za brak L, ale coś mi zżarlo...
          • dzidzia_bojowa Re: Ajm bek 05.11.10, 22:37
            Wybaczam ten brak "ł":))

Rzeczywiście zdarza mi się czasami, że głupieję bez żadnej przyczyny.

I Ciebie Trusieńko miło widzieć! Ba! Rozkosz dla depresyjno- jesiennej duszy. Pisz kochana, pisz!
    • sootball Re: Ajm bek 06.11.10, 10:41
      tak sobie pomyślałam, że od dawna nie byłam z dala od sieci dłużej niż półtora tygodnia. Wtedy też miałam syndrom odstawienia. Nie to forum, ale symptomy podobne.
      Bać się?
      • 3.14-roman Re: Ajm bek 06.11.10, 19:04
        U mnie to odwrotnie, ostatnio zacząłem się martwić, bo NIE MAM syndromu odstawienia, a często zdarza mi się nawet nie włączać komputera przez kilka dni z rzędu. Czy to jest groźne?
    • 3.14-roman Re: Ajm bek 06.11.10, 19:04
      Ojej, nadrabiaj, nadrabiaj zaległości :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka