1965jolus 14.07.11, 22:15 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: Data śmierci 15.07.11, 16:29 Misiania, chciałam to samo napisać, alem się wstydała...:| Romek, gdzie jesteś?! Pocztę byś odebrał. Odpowiedz Link
misiania Re: Data śmierci 15.07.11, 20:31 Te ich posty są tak kretyńskie, tak bzdurne, że się nie mogłam powstrzymać. Dlaczego ktoś mnie traktuje jak umysłowo ociężałą? Poza tym karta sieciowa w kompie mi padła, więc mam kiepski humor. Jak by nie patrzeć ekran i klawiatura w telefonie są mniejsze, mniej wygodne w korzystaniu. Idę więc sobie poczytać Okruchy dnia. Zapowiada się znakomicie! Odpowiedz Link
hek_sa Re: Data śmierci 15.07.11, 11:18 1965jolus, pylinka801028, jawor1967, sabinakozak Wszystkie posty na forum gazeta podpisane tymi nickami dotyczą jedynie "Poznaj datę swojej śmierci" Noż kur..na nawet na cmentarz wdziera się ten spam, człowiek się w grobie przewraca. Jak tak dalej z tym spamem będzie to sie za wiatrak można bedzie zostawać! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Data śmierci 15.07.11, 11:26 Te nicki i jeszcze kilka innych to są już zbanowani spamerzy( osobiście doniosłam uprzejmie gdzie trzeba), tylko, że skubańcy mnożą się jednorazowymi nickami jak króliki. Jakaś plaga! Nazwa forum ich wabi. Odpowiedz Link
hek_sa Re: Data śmierci 15.07.11, 11:40 Ale na cmentarzu to raczej wszyscy już tą datę znają ;-) Odpowiedz Link
sootball Re: Data śmierci 15.07.11, 14:24 - Gdzie byłeś moczymordo?! - Na cccmentarzu. - A kto umarł?! - Nie u-uwierzyszsz - ttam wszsz...wszyscy umarli. Odpowiedz Link
mar.vel [...] 18.07.11, 14:25 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
misiania Re: Data śmierci 18.07.11, 14:45 oszukaj przeznaczenie, już dzisiaj skocz z wieżowca - rzuć się pod pociąg - podetnij sobie żyły (ale koniecznie zawodowo czyli wzdłuż) Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Data śmierci 18.07.11, 21:49 Kurczę, czy mam to ciąć? Bo przyznam, że wątek zaczyna się ciekawie rozwijać. Szkoda tylko, że jego autor jest niechętny do rozmowy - ja się zastanawiam, czy to nie ten sam od pewnych wafelków z ryżu. Odpowiedz Link
misiania Re: Data śmierci 18.07.11, 21:50 Romek, a możesz wycinać tylko ten spam reklamowy, czyli pojedyncze posty? Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Data śmierci 18.07.11, 22:04 Hmmm - to jest pierwszy post wątku, więc chyba skutkowałoby to wycięciem całego wątasa. Spróbuję i zobaczę, co się stanie Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Data śmierci 18.07.11, 22:05 Całe się usuwa, niestety. Może zrobimy tak - ten wątek zachowam, a następne już będę ciąć? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Data śmierci 18.07.11, 22:12 Proponuję wyciąć gdy tylko pojawi się następny mielonkożerca namawiający do sprawdzania terminu kopnięcia w kalendarz. A coś czuję, że pojawi się niechybnie... Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Data śmierci 18.07.11, 22:20 Myślisz, że jest to skorelowane z pogodą? Że oni wyrastają, jak grzyby po deszczu? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Data śmierci 18.07.11, 22:24 Myślę, że jest to skorelowane ze zleceniami od właścicieli strony oraz poziomem ciśnienia atmosferycznego wpływającego, jak wiemy, na wisielczy nastrój. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Data śmierci 22.07.11, 15:06 zrób tak, jak ja robiłam - ocenzuruj tylko te posty ze spamem, reszta zostaje Odpowiedz Link
nuova Re: Data śmierci 22.07.11, 14:34 3.14-roman napisał: > Hmmm - to jest pierwszy post wątku, więc chyba skutkowałoby to wycięciem całego > wątasa. Spróbuję i zobaczę, co się stanie A próbowałeś wyciąć treść tego 1-go posta zaczynajacego watek? Wiem, że tak robią modzi, ale w przypadku niepierwszego posta. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Data śmierci 18.07.11, 21:50 U mojej babci na zadupiu jest wielki dół z wapnem. Babcia mówiła, że kiedyś wrzucono tam młodą kobietę, która spamowała fora. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Data śmierci 18.07.11, 21:51 A swoją drogą, ile się dostaje za taki marketing szeptany? Bo ja myślę, że potrafiłbym to robić o wiele, wiele lepiej :) Odpowiedz Link
misiania Re: Data śmierci 18.07.11, 21:56 może zależy to od tego, ile osób wyśle smsa, dla którego robią te spamy... Odpowiedz Link
nuova Re: Data śmierci 22.07.11, 21:36 A jak ktoś jest roztargniony i czyta temat wątku, to może pzreczytać, że "data śmierdzi", co przydarzyło mi się przed chwilą :P Odpowiedz Link