Dodaj do ulubionych

Baloo, drogi przyjacielu

07.09.12, 00:44
PiRomku drogi, odstawię teraz prywatę nad prywatami, ale na Cmentarzu można wklejać zdjęcia, a na Plaży nie da rady... A może się zdarzyć, że ktoś z Plaży zechce zerknąć na to zdjęcie.

Pożegnaliśmy dzisiaj dobrego ducha Forum na Plażę, gdzie jakieś dziesięć lat temu zaistniałam jako byt wirtualny. Kultura Baloo, intelekt, poczucie humoru z bardzo wysokiej półki - ech, próbowaliśmy mu dorównać w szermierce na posty... Cóż, czasami wychodziło lepiej, czasami gorzej, ale zabawa była przednia (zwłaszcza, że misie trzymają się razem :)

Plaża przez jakiś czas trwała w uśpieniu, ale ostatnio ożyła właśnie w związku z tym, że po kilku latach nieobecności Baloo pojawił się znowu. Jak się okazało - na krótko. A teraz zniknął nieodwołalnie. Chyba że - jak zawołał do niego ktoś na Plaży - znajdzie jakieś alibi i pojawi się znowu...

A na razie - do widzenia, Baloo, drogi przyjacielu.

http://i45.tinypic.com/sfgc5l.jpg
Obserwuj wątek
    • karelia Re: Baloo, drogi przyjacielu 07.09.12, 09:43
      O zadnym alibi nie moze byc mowy. To, co zrobil Prezes Baloo jest niewybaczalne, niezapominalne i nie_do_odrobienia! My, szanowny Prezesie Baloo, jeszcze o tym pogadamy i niestety Walne Posiedzenie da Prezesowi nagane jak sie patrzy. Na pismie! A co! Mogl Prezes naganiac nam to i my mozemy naganiac Prezesowi!
      Iiii jasne ,ze do widzenia. Bo my sie jeszcze zobaczymy. Kiedys, gdzies...
    • kaga9 Re: Baloo, drogi przyjacielu 07.09.12, 23:51
      Nie bywam na plażowym forum, dziś poczytałam...smutne.

Guzik prawda, że nie ma ludzi niezastąpionych. Ech...
      • aaricia_szalona Re: Baloo, drogi przyjacielu 08.09.12, 19:53
        Jejku jej, smutno bardzo :(
    • 3.14-roman Re: Baloo, drogi przyjacielu 12.09.12, 22:47
      Teraz też sobie poczytałem. Bardzo mi przykro :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka