27.11.12, 20:31
przednia zabawa na podstawie tego demotu
Obserwuj wątek
    • grave_digger Re: A ty? 27.11.12, 20:35
      A ja wczoraj kupiłam colę w sklepie mopolowym, co mi grozi? ;)
      • 3.14-roman Re: A ty? 27.11.12, 22:29
        Zgodnie z badaniami fińskiego uczonego B.Anialuki picie Coli nabytej w sklepie monopolowym zwiększa ryzyko utraty życia o 13,5%. Za najczęstsze wypadki, które zdarzały się na skutek takiego czynu uważa się: połknięcie żywcem przez półrocznego owczarka niemieckiego (23% przypadków), utonięcie w balii pełnej galaretki malinowej (15%) oraz bycie pomylonym z krzesłem przez Wielkiego Jabbę (13%).

Ryzyko gwałtownej śmierci wyraźnie wzrasta, gdy rzeczony sklep monopolowy ma na witrynie namalowany/naklejony wizerunek butelki - powszechnie uważa się, iż jest to zakamuflowany symbol tajnego bractwa Iluminatów.
        • grave_digger Re: A ty? 28.11.12, 15:48
          leżę :D dziękuję za poprawienie mi humoru :)
    • gazeta_mi_placi Re: A ty? 27.11.12, 21:31
      Dobre :-)
      A ja godzinę temu użyłam papieru toaletowego do dupy :P
      • 3.14-roman Re: A ty? 27.11.12, 22:32
        Jak powszechnie wiadomo, jesteśmy zatruwani przez smugi kondensacyjne wydobywające się z latających samolotów. Jednak mało kto wie, że szkodliwe chemikalia, służące zagładzie ludzkości, znajdują się także w przedmiotach codziennego użytku, takich jak np. papier toaletowy. Używanie spreparowanego papieru toaletowego doprowadza najczęściej do rozstroju nerwowego oraz niepohamowanego apetytu na słodycze.
        • marina0321 Re: A ty? 30.11.12, 19:16
          3.14-roman napisał:

Używanie spreparowanego papieru toaletowego
          > doprowadza najczęściej do rozstroju nerwowego oraz niepohamowanego apetytu na
          > słodycze.

Dobrze, że tu weszłam. Codziennie muszę jeść słodycze, do tej pory nie wiedziałam, dlaczego. Dzięki za informację. Natychmiast zmienię papier toaletowy.
          • mnop2 Re: A ty? 02.12.12, 09:17
            najzdrowiej gazetą!

<hi hi>
    • 3.14-roman Re: A ty? 27.11.12, 22:34
      Ja zamówiłem sobie w knajpie na wynos naleśniki ze szpinakiem i kurczakiem, o zgrozo.

Każdy porządny człowiek powinien wszakże sam własnoręcznie szpinak wyhodować, kurczaka takoż, a mąkę na naleśniki wziąć z ziarna własnego chowu.
      • gazeta_mi_placi Re: A ty? 27.11.12, 23:07
        A ja dziś na stoisku w Carrefourze z makaronami zauważyłam przy półkach plastry na opatrunki.
        • 3.14-roman Re: A ty? 27.11.12, 23:25
          Czy był tam tak zwany makaron-kolanka? Bo jeśli tak, to oznacza, że niechybnie stłuczesz sobie kolano.

Uwaga: data ważności wróżby to 29.08.2018

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka