be_ell 22.01.15, 10:10 Szaro, buro... U was też nie wiadomo, czy listopad czy marzec. Co to za zima, śniegu ni ma. Poproszę o trochę słoneczka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_ell Re: Szaro, buro... 22.01.15, 10:54 joemonster.org/art/30803/Kim_Dzong_Un_tez_ma_swoj_girlsband._Poznajcie_Moranbong_polnocnokoreanska_wersje_Spice_Girls a teraz lepiej Odpowiedz Link
apersona Re: Szaro, buro... 22.01.15, 13:58 O, to nie tylko mi dziś tak zimno i smętnie. Pocieszam się że w kupie raźniej :) Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Szaro, buro... 22.01.15, 20:34 o, to ciekawe.. a u nasz raczej biało w poniedziałek była cudna szadź na drzewach, tuje pod moją fabryką wyglądały jak wydziergane z białego grubego kordonku, no i było odrobinę słońca we wtorek padał śnieg, nawet sporawo - i jeszcze go trochę zostało na dziś :) Odpowiedz Link
be_ell Re: Szaro, buro... 23.01.15, 08:40 Było biało, a teraz wszystko znikło i znowu ponuro. Buuuu Odpowiedz Link
kaga9 Re: Szaro, buro... 23.01.15, 15:05 I bardzo dobrze, że nie ma śniegu. Śnieg równa się brakowi stabilności na chodnikach, ślizgawicy i takim tam. Zwłaszcza w mieście, gdzie żywot pięknego, białego puchu jest krótki. Ja jestem praktyczna i widoczek nigdy nie wygra u mnie z wygodą;) Słoneczko tak, ale bez zimy. Odpowiedz Link
be_ell Re: Szaro, buro... 27.01.15, 09:58 U mnie nadal szaro i buro. Ale jezd śnieg i niejstety śliiiizgooo. Chyba zamiast adidasków muszem założyć glany na spacer z Wirusem. Odpowiedz Link
be_ell Re: Szaro, buro... 08.02.15, 11:01 A dzisiaj bajkowo. Słąko, śnieżek, szadż na drzewkach. Idem na spacer Odpowiedz Link
be_ell Re: Szaro, buro... 11.02.15, 08:46 A dzisiaj znowu buro i na dokładkę sąsiad robi remont. Wiertarę udarową czuję w mojej połamanej szczęce Odpowiedz Link