Dodaj do ulubionych

Szaro, buro...

22.01.15, 10:10
Szaro, buro... U was też nie wiadomo, czy listopad czy marzec. Co to za zima, śniegu ni ma. Poproszę o trochę słoneczka.
Obserwuj wątek
    • be_ell Re: Szaro, buro... 22.01.15, 10:54
      joemonster.org/art/30803/Kim_Dzong_Un_tez_ma_swoj_girlsband._Poznajcie_Moranbong_polnocnokoreanska_wersje_Spice_Girls
      a teraz lepiej
    • apersona Re: Szaro, buro... 22.01.15, 13:58
      O, to nie tylko mi dziś tak zimno i smętnie. Pocieszam się że w kupie raźniej :)
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Szaro, buro... 22.01.15, 20:34
      o, to ciekawe.. a u nasz raczej biało
      w poniedziałek była cudna szadź na drzewach, tuje pod moją fabryką wyglądały jak wydziergane z białego grubego kordonku, no i było odrobinę słońca
      we wtorek padał śnieg, nawet sporawo - i jeszcze go trochę zostało na dziś :)
      • be_ell Re: Szaro, buro... 23.01.15, 08:40
        Było biało, a teraz wszystko znikło i znowu ponuro. Buuuu
    • kaga9 Re: Szaro, buro... 23.01.15, 15:05
      I bardzo dobrze, że nie ma śniegu. Śnieg równa się brakowi stabilności na chodnikach, ślizgawicy i takim tam. Zwłaszcza w mieście, gdzie żywot pięknego, białego puchu jest krótki. Ja jestem praktyczna i widoczek nigdy nie wygra u mnie z wygodą;)

Słoneczko tak, ale bez zimy.
      • be_ell Re: Szaro, buro... 27.01.15, 09:58
        U mnie nadal szaro i buro. Ale jezd śnieg i niejstety śliiiizgooo. Chyba zamiast adidasków muszem założyć glany na spacer z Wirusem.
        • kaga9 Re: Szaro, buro... 27.01.15, 12:09
          A u mnie piękne słońce:-)
          • be_ell Re: Szaro, buro... 08.02.15, 11:01
            A dzisiaj bajkowo. Słąko, śnieżek, szadż na drzewkach. Idem na spacer
            • be_ell Re: Szaro, buro... 11.02.15, 08:46
              A dzisiaj znowu buro i na dokładkę sąsiad robi remont. Wiertarę udarową czuję w mojej połamanej szczęce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka