andrea-okey 07.02.08, 22:18 Poszukuje bardzo dobrego endokrynologa w pabianicach ,moze byc tez dobry jesli nie znajdzie sie b.dobry,Bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landryna45 Re: endokrynolog-pabianice 08.02.08, 10:48 Polecam b.dobrego endokrynologa,jest nim dr Zieleniewski,przyjmuje w spółdzielni przy ul.Piotrkowskiej 3 lub 5 w Lodzi w poniedziałki i piątki od godz. 15.Zapewniam cię,że jest to naprawdę b.dobry lekarz,dobry diagnosta,przyjazny pacjentowi,jeśli w terapii niezbędny jest zabieg operacyjny,to traktuje to jako ostateczność.Poleciłam go wielu osobom i wszyscy podzielają tę opinię,wszyscy otrzymali właściwą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
andrea-okey Re: endokrynolog-pabianice 08.02.08, 16:42 Dzieki za adres a jesli masz nr telefonu bylabym wdzieczna i mam pytanko czy trzeba sie wczesniej umawiac?czy poprostu tak z marszu ide w poniedzialek,napisz prosze cos blizej i naprawde wielkie dzieki za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
landryna45 Re: endokrynolog-pabianice 09.02.08, 19:22 Zadzwoń do recepcji Spółdzielni Lekarskiej nr 633 73 25 i zamów wizytę,sądzę,że bez problemu załatwisz to w poniedziałek.To jest prawdziwy lekarz,człowiek z ufnością oddaje się w jego ręce,nie mylić z konowałami , hochsztaplerami i wyłudzaczami.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
landryna45 Re: endokrynolog-pabianice 09.02.08, 19:27 landryna45 napisała: zapomniałam dodać-wejście do spółdzielni jest z ul. Piotrkowskiej,nie z bramy. > Zadzwoń do recepcji Spółdzielni Lekarskiej nr 633 73 25 i zamów > wizytę,sądzę,że bez problemu załatwisz to w poniedziałek.To jest > prawdziwy lekarz,człowiek z ufnością oddaje się w jego ręce,nie > mylić z konowałami , hochsztaplerami i wyłudzaczami.Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrea-okey Re: endokrynolog-pabianice 09.02.08, 23:24 Jestem ci nie zmiernie wdzieczna za pomoc, napewno skorzystam i inapisze tutaj co i jak ,jestes kochana ,nawet nie wiesz jakie to wazne dla mnie. Wielkie Dzieki dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś