tymunn24 18.09.13, 20:15 Witam Kupie puzzle 3d duże i najlepiej żeby miały takie otworki na figurki Szukam Bob budowniczy statek piracki strażak i inne dla chłopca lat 5 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szydma Re: Kupie puzzle 3d 19.09.13, 09:42 Mam do zaproponowania puzzle 3d boisko piłkarskie, 45 el., z dziurkami na postacie piłkarzy. Puzzle duże, z grubszego kartonu, po ułożeniu 30x38 cm. Stan idealny, raz ułożone. 15 zł + 7 wysyłka. Odpowiedz Link
zaba772 Re: Kupie puzzle 3d 19.09.13, 10:25 Ja mam takie: Zestaw konstrukcyjny składa się z 335 elementów wykonanych z pianki oraz specjalnych łączników. Możliwe jest zbudowanie aż 5 różnych kotów zgodnie z instrukcją oraz stworzenie dowolnych modeli zwierząt w oparciu o własną wyobraźnię. Można zbudować: - Lwa - Tygrysa - Tygrysa szablo-zębnego - Pantery - Geparda - Różnorodne dowolne stwory Akurat od 5 lat. Kosztowały 75zł+przesyłka. Są jak nowe, tylko pudełko sfatygowane trochę, więc sprzedam za 35zł+przesyłka Odpowiedz Link