Dodaj do ulubionych

Zabawki różne sprzedam

28.04.15, 21:34
Mozaika, domino, układanki, inne... będę dodawać kolejne na dniach, bo w szafie 'na wygnaniu' jest ich więcej... wink

Zdjecia, opisy, ceny w galerii:
fotoforum.gazeta.pl/a/69580.html
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • medvidek33 Re: Zabawki różne sprzedam 28.04.15, 23:02
      Rezerwuję Tupcio Chrupcio i żyrafę. Chętnie poczekam jeszcze na kolejne zabawki, może jeszcze na coś się zdecyduję. Mój mail to zofia.pp@op.pl Pozdrawiam.
      • tafti Re: Zabawki różne sprzedam 29.04.15, 12:36
        medvidek33, zyrafka i tupcio czeka na Ciebie. Postaram się wkrótce cos dorzucić, jak będę mieć więcej czasu... mam tam na pewno jezcze cos z granny, tez taki drewniany księżyc balansujący z koleczkami, inne książeczki, figurki zwierzątek... pozdrawiam
    • bartosiaczek Re: Zabawki różne sprzedam 29.04.15, 11:57
      Rezerwuję mozaikę gdzie możliwy odbiór ?
      • tafti Re: Zabawki różne sprzedam 29.04.15, 12:33
        Bartosiaczek, dobrze, rezerwacja dla Ciebie. Ja jestem z Wroclawia - dasz rade?
        Pozdrawiam
        • k_asia2 Re: Zabawki różne sprzedam 30.04.15, 07:48
          jaka cena ksiezyca z klockami?
    • tafti Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 03.05.15, 21:19
      Rezerwacja Tupcia Chrupcia (ksiazeczka) i układanki drewnianej Żyrafka zwolniona - wciąż do kupienia.

Jaka decyzja co do mozaiki?

Dodam dziś cene księżyca, napisz do mnie na priv tez w tej sprawie, jsli wciąż jesteś zainteresowana. Nie było mnie praktycznie w domu w weekend...

Zapraszam do galerii
      • tafti Re: Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 06.05.15, 20:32
        Balansujacy księżyc sprzedany.

Jaka decyzja co do mozaiki?
        • bartosiaczek Re: Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 07.05.15, 14:14
          Prześlij proszę na priv numer konta to przeleje pieniądze wzięłabym mozaikę i tą grę z młoteczkiem i zastanawiam się jeszcze nad klockami żyrafą - jakis rabacik poproszę wink
          • tafti Re: Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 07.05.15, 16:36
            napisałam do Ciebie, zerknij.

pozdrawiam
    • agula30-2006 Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 18:17
      Jaka jest cena elementarza?
      • tafti Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 20:10
        Za elementarz chciałabym 15zl, on jest w twardej oprawie i w super stanie - moje dziecko bardzo lubilo to podczytywać, ale już umiało czytac dobrze, wiec przeczytalo raz może i w kat poszla ksiazka. Mnie ona kosztowala ok. 28zl.
        • agula30-2006 Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 21:03
          To poproszę o elementarz i dane do przelewu na gazetowy z podaniem kosztu przesyłki.
        • agula30-2006 Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 21:18
          Jednak rezygnuję z elementarza, bo okazało się, że to nie taki miał być. Przepraszam za zamieszanie.
          • tafti Re: Zabawki różne sprzedam 08.05.15, 09:23
            Ok, agula30-2006, nie ma problemu wink

Żyrafka, Mozaika, Stukupuku Granny i Czuczu - rezerwacja. Reszta aktualna, dodałam nowe rzeczy, i wciąż będę dodawać.
            Dodalam tez dwa nowe albumy na zdjęcia i pamiątki (galeria z akcesoriami). Zapraszam
    • tafti Balansujący księżyc Elefun SPRZEDANY... 08.05.15, 09:25
      zapomnialam dodac... pozdrawiam...
    • tafti zapraszam 20.05.15, 20:34
      zapraszam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka