tafti 28.04.15, 21:34 Mozaika, domino, układanki, inne... będę dodawać kolejne na dniach, bo w szafie 'na wygnaniu' jest ich więcej... Zdjecia, opisy, ceny w galerii: fotoforum.gazeta.pl/a/69580.html Zapraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
medvidek33 Re: Zabawki różne sprzedam 28.04.15, 23:02 Rezerwuję Tupcio Chrupcio i żyrafę. Chętnie poczekam jeszcze na kolejne zabawki, może jeszcze na coś się zdecyduję. Mój mail to zofia.pp@op.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tafti Re: Zabawki różne sprzedam 29.04.15, 12:36 medvidek33, zyrafka i tupcio czeka na Ciebie. Postaram się wkrótce cos dorzucić, jak będę mieć więcej czasu... mam tam na pewno jezcze cos z granny, tez taki drewniany księżyc balansujący z koleczkami, inne książeczki, figurki zwierzątek... pozdrawiam Odpowiedz Link
bartosiaczek Re: Zabawki różne sprzedam 29.04.15, 11:57 Rezerwuję mozaikę gdzie możliwy odbiór ? Odpowiedz Link
tafti Re: Zabawki różne sprzedam 29.04.15, 12:33 Bartosiaczek, dobrze, rezerwacja dla Ciebie. Ja jestem z Wroclawia - dasz rade? Pozdrawiam Odpowiedz Link
tafti Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 03.05.15, 21:19 Rezerwacja Tupcia Chrupcia (ksiazeczka) i układanki drewnianej Żyrafka zwolniona - wciąż do kupienia. Jaka decyzja co do mozaiki? Dodam dziś cene księżyca, napisz do mnie na priv tez w tej sprawie, jsli wciąż jesteś zainteresowana. Nie było mnie praktycznie w domu w weekend... Zapraszam do galerii Odpowiedz Link
tafti Re: Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 06.05.15, 20:32 Balansujacy księżyc sprzedany. Jaka decyzja co do mozaiki? Odpowiedz Link
bartosiaczek Re: Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 07.05.15, 14:14 Prześlij proszę na priv numer konta to przeleje pieniądze wzięłabym mozaikę i tą grę z młoteczkiem i zastanawiam się jeszcze nad klockami żyrafą - jakis rabacik poproszę Odpowiedz Link
tafti Re: Tupcio Chrupcio i układanka Żyrafa zwolnione 07.05.15, 16:36 napisałam do Ciebie, zerknij. pozdrawiam Odpowiedz Link
tafti Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 20:10 Za elementarz chciałabym 15zl, on jest w twardej oprawie i w super stanie - moje dziecko bardzo lubilo to podczytywać, ale już umiało czytac dobrze, wiec przeczytalo raz może i w kat poszla ksiazka. Mnie ona kosztowala ok. 28zl. Odpowiedz Link
agula30-2006 Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 21:03 To poproszę o elementarz i dane do przelewu na gazetowy z podaniem kosztu przesyłki. Odpowiedz Link
agula30-2006 Re: Zabawki różne sprzedam 07.05.15, 21:18 Jednak rezygnuję z elementarza, bo okazało się, że to nie taki miał być. Przepraszam za zamieszanie. Odpowiedz Link
tafti Re: Zabawki różne sprzedam 08.05.15, 09:23 Ok, agula30-2006, nie ma problemu Żyrafka, Mozaika, Stukupuku Granny i Czuczu - rezerwacja. Reszta aktualna, dodałam nowe rzeczy, i wciąż będę dodawać. Dodalam tez dwa nowe albumy na zdjęcia i pamiątki (galeria z akcesoriami). Zapraszam Odpowiedz Link
tafti Balansujący księżyc Elefun SPRZEDANY... 08.05.15, 09:25 zapomnialam dodac... pozdrawiam... Odpowiedz Link